Hehe, nic w klientkę nie wbijałam, krew się nie lała :P Chyba jednak zostanę przy zwykłym spryskiwaniu ;)
Printable View
Hehe, nic w klientkę nie wbijałam, krew się nie lała :P Chyba jednak zostanę przy zwykłym spryskiwaniu ;)
W sterylizatorze kulkowym nic się nie powinno dziać, ale po acetonie niestety schodzi to czarne z rączek jak pisze jedna z Was, dezynfekuj sprayem, naprawdę te dobre spraye zabiaja wiekszosc grzyba, wirusy i te inne tałatajstwa, ktore mozna przeniesc z oka na oko
A tutaj dodaję stylizację rzęsami czarno-brązowymi z serii "Ombre" całość jest nimi wykonana, nie ma tam żadnej domieszki całych czarnych rzęsek-oczka trochę spłakane
oooooo:) to to ja lubię bardzooo :D
Moje kolory - brązy, brązy, brązy, ale też beże i złoto (ktoś nawet telepatycznie dowiedział się o tym wybierając gratis do mojego zamówienia- Grazie :))
Dziewczyny przypomnijcie mi proszę jaki jest układ długości w Waszych boxach mix??? nie mogłam znaleźć na stronie evo...
6,6,8,8,10,10,10,10,11,11,12,12,12,13,14,14 jesli nic nie pomylilam :)
te ombre maja inaczej (12 paskow, brak 8ek, 10ek, )
ps. dziękuję za pęsetki:)
dziękuję za paczuszkę i gratis w postaci torebeczki na klej :) przyda się na pewno:) rzęsy 0,1 Premium Mink zapowiadają się świetnie :)
ja dziś złożyłam moje pierwsze zamowienie skromne ale jest :)
A ja mam pytanko, bo się zakręciłam. ;p
Kiedyś byłam u Edytki i kupiłam rzęski Mink "B" w mixie, ale to są NORKI, czy co to to jest? :skacze:
Bo zdębiałam... :skacze: Nie chodzi mi o te syberyjskie... :skacze:
Ale że mnie trzeba tłumaczyć drukowanymi literami, to się zgłaszam z pytaniem.
Mogę nawet fotę walnąć, bo pewnie nikt nie będzie wiedział o so mi chosi. :skacze:
EDIT: Dobra, jestem głupia jak stołowe giry. ;p
Zobaczyłam teraz opakowanie i jest jak wół napisane: "Diamond SILK lashes", no ale musiałam się uprzeć, że mam minki norki. :skacze:
Przepraszam za kłopot! xD
EDIT II: Ale i tak idę zrobić jakieś małe zakupki do dziewczątek! :skacze:
A-M zapraszamy, mozesz ode mnie odebrac osobiście :) przecież :)
W sumie mam do Ciebie trzy zakręty na krzyż. :skacze: Głupia, nawet o tym nie pomyślałam. :skacze:
To pomyślę co bym chciała i bym się jakoś dokulała na dniach. :skacze:
Pewnie zapraszam "konkurencję" :D
Buahahahah! Edytka! :skacze:
Taka ze mnie "konkurencja", jak z koziej pupy trąbka. :skacze:
moje drogie jak sprawuja sie wam platki z evo ?wczoraj uzywalam i zostawiaja ten kolagen czy cos po odklejeniu... trafilam na ferelne czy cos zle zrobilam?
Wszystko z nimi ok, wystarczy, że na godzinę przed przyjściem klientki wyciągniesz je z opakowania, kolagen troszkę podeschnie. Druga metoda- u brzegu płatka wycisnąć troszkę kolagenu. U mnie świetnie sprawdza się pierwsza opcja.
Dokladnie potwierdzam warto miec otwarte, i odsunac pesetna ten kolegen, ktory moze miec styczność z linią wody. Pamietajmy, ze kazdy platek tego rodzaju rozgrzewa sie pod wplywem temperatury naszego ciala i delikatnie sie podnosi.
Ja nie mam problemu z tymi płatkami, ale tak jak wyczytałam na forum we wcześniejszych tematach, godzine przed klientką otwieram. Choć jeśli robie uzupełnienie to nie muszę otwierać "przed" bo nic nie zdąży się wylać, robię to tylko przy nowym założeniu :yess:
Ja tez nie mam z nimi najmniejszego problemu. Otwieram godziny przed klijentka i jest SUPER!
ok dzieki za podpowiedz
mam jeszcze pytanko mam klientke ktora miala zakladane 15 i 17 chyba 020 lub 0,25 i chce takie same a najlepiej jeszcze dluzsze i gesciej:wow:
wytlumaczylam ze tak sie nie powinno ze jej rzeski wypadna od ciezaru ale ona i tak chce:placz:
czy w evo znajde cos takiego na specjalne zamowienie?
Dziewczyny a nie lepiej zalozyc takiej dluuugaśną norkę? Jesli chce duzo mocno i nie obciazac tak bardzo naturalnej rzeski to zaproponuj jej nory 15/17 sa naprawde mega dlugie z zarazem lekkie (dajesz 2:1 i bedzie super efekt)
---------- Dodano o godzinie 14:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:27 ----------
I zapraszamy na świateczne zakupy, dzisiaj wieczorem niespodzianka dla Każdej, ktora zrobi zakupy w EVO
Odebrałysmy dzisiaj paczkę z urzedu i jestem spokojna ze wszystkie dostaniecie towar na czas... tymczasem czekajcie na promocję :) Mamy dla Was super niespodziankę :)
kurcze moglam poczekac do wieczora ;)
No to się przestrzeliłam, bo zrobiłam zakupy w piątek :P
bez względu na wysokość zamówienia?
Mnie interesuje szkolenie z Long Effect Mascara i zastanawiam się czy trzeba kupić ten zestaw? Robię już rzęsy 1:1 i nie wiem czy nie jest tam część podobnych produktów. Miała już któraś z was szkolenie z tej Mascary?
Halo kurka i Edytka co to za niespodzianka bo chce robić zamówienie ale to się wstrzymuję jeszcze :skacze:
daruniunia, no my sprzedajemy cale zestawiki do Long Effecta, ale nie trzeba przeciez u nas kupowac, nie ma obligu kochanie:) , szkolimy oczywiscie rowniez
jesli chodzi o prezenciki dla Was do zamowienia, to nie ukrywam, ze my caly czas głowkujemy co by Wam sprawilo przyjemność dziewczyny, nie myslimy o takich rzeczach jak magic bag do kleju gratis, bo te rozdajemy i wrzucamy do paczek i tak (ktora kupuje, to wie, a jak ktora nie dostała, to przypomniec się w uwagach przy zamowieniu, ze chcecie woreczek termoizolacyjny do kleju) , ale BTW chcemy Wam zrobic jakąs fajną promocyjkę, dajcie nam chwilke czasu, my też stylizujemy i wiecie, znacie to ****nie glowy z babami przed swietami:skacze::skacze:
MM-makeup, tym razem, to nie będzie gratis od kwoty, tylko do sztuk, ale to tak wstępnie, moze jeszcze cos wymyslimy innego-ale tajemniczo, co?-dajcie nam jeszcze momencik:D
Ale, ale, już są!!!! Dziewczyny Nasze kochane!!! Mamy 0,1 ki brownie, na razie w miksach C 0,1 miks i B 0,1 miks, są piękne, mrauuu, już normalnie sie slinie komu by tu zrobic te pięknotki:), cieniuśkie, mięciutkie, piękne, uwielbiam zerojedynki, a Wy?
A tu obiecane kolejne ombre (brązowe macie wczesniej), tym razem niebieskie, trochę przeklamanie kolorku nastąpiło, bo klientka się sama obfociła po paru dniach, od stylizacji bo mi się akurat aparat popsuł, ale wierzcie mi, przy tych ombre klientka wygląda jakby miała musnięte powieki granatowym(nie tak mocno niebieskim jak na focie, ktora chyba byla robiona z lampą błyskową) cieniem.:skacze:
Kuraczku, a które ombre u Was schodzą najszybciej?
Bo chciałam kupić. :skacze: Chyba się zdecyduję na fiolety, bo wyglądają prześlicznie. Aż śliniotoku dostaję. :torba: