-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Edusia :wow::rolleyes: Zakochana w twoich rzęsiątkach, jak to robisz :wow:
A to moje, z których jestem mega niezadowolona :( bardzo źle mi się kleiło, klientka cisnęła oczy akurat z momentach kiedy kleiłam rzęsę, ponadto obficie płakała, ogólnie jestem na nie :( wyglądają na dziurawe, chociaż wszystkie wykleiłam :(
Załącznik 58016
-
Cytat:
Napisał
tomaszka
IRA wydaje mi się, że trochę grube te rzęski jak na noreczki. Może to są mieszańce?
No co Ty,to noreczki z Evo zawsze te same :)
I dla ścisłości,to są 2:1,więc jak ma być widać? I niby czemu miałabym napisać,że nie są mieszane,gdyby były? - choć nie są :)
-
Edusia - gratulacje, piękne rzęski:kwiatek:
-
jedna z pierwszych aplikacji
-
-
Gorzkajakmokka jakieś V tam widzę? Czy mi się wydaje? Zwracajcie na to uwagę czy się nie sklejają rzęsy. Mi kobitka założyła w 1 godz rzęsy i mam sporo taki V i nawet W. Oj a jak to po kilku dniach ciąży na oku :( Ciągnie i tak delikatnie boli :( Musiałam sobie to usunąć removerem. Ale współczuję kobietom które uparcie do uzupełnienia z tym chodzą...
-
Sprawdzałam czy nic się nie skleiło i to raczej takie wyczochranie.Nie umiem ich okiełznać i ładnie "ułożyć" :(
-
Ewelinka mi zakłada zawsze ta sama osoba i robi to elegancko:D ale wiadomo każdy może coś przeoczyć. Rzęski są przecież czasem ledwo widoczne. Czasem bywa że sklei mi dwie rzęski w kupe:nie_powiem: oj drażni.. drażni... czasem odruchowo zaczynam skubać (szewc w dziurawych butach chodzi) i wyskubuje oczywiście wszystko dookoła a te posklejane zostają jak były. Także tylko sobie wyobrażam jak czuje się osoba, która ma takich kępek więcej i wcale się nie dziwie że dochodzi później do zapaleń i innych dziadostw na oku. Nie dziwię się również że powstają teksty o szkodliwości przedłużania rzęs - ale za taką antyreklamę możemy tylko podziękować "stylistkom", które aplikują właśnie w godzinkę i używają do tego chyba... butaprenu;]
Gorzka fajnie:) A na zdjęciu to i tak zawsze będą się nakładać i robić wrażenie sklejonych.
-
Ja to po obejrzeniu waszych prac podczas robienia rzęs siedzę i dążę do podobnego efektu,ale niestety chyba jeszcze troche drogi przede mną-ponieważ mimo starań "czochrają się". mam nadzieję, że to praktyka doprowadziła np. Edusię do takich rzęs w prawie wojskowym szeregu :ok:;)
-
Cytat:
Napisał
Izi
(szewc w dziurawych butach chodzi)
:leze: oj, nie jestem jedyna taka :D
delyszys, co to za klej? musisz brać troszkę mniej. widzę, że nadmiar kleju zostawiasz na płatku, świetnie, tylko i tak jest zbyt gruba warstwa. zdjęcie koszmarne. wybacz, ale chcę cię zmotywować do robienia zdjęć bez taśmy umazgranej w kleju ;) psuję to cały efekt twojej pracy. ja na początku pracowałam na kleju typu A i miałam podobny efekt, wydaję mi się, że ty też masz wolno schnący klej, bo na zdjęciu wygląda na bardzo posklejane rzęski u nasady :( radzę nie robić uzupełnienia tej pani, tylko wszystko zdjąć i robić od początku, będzie ładniejsza aplikacja. ilość rzęs jest całkiem dobra, radzisz też z nadaniem kierunku, czekam na postępy i zdjęcia bez taśmy ;)
słodkajakmokka, ślicznie, tylko trzeba porządnie uczesać przed robieniem zdjęć. tak ładna aplikacja powinna mieć wspaniałe zdjęcie. a i rozczochrana bardzo mi się podoba :ok:
wiem, jak ciężko zrobić dobre zdjęcie :)
-
Cytat:
Napisał
marchewkowy_las
słodkajakmokka
Marchewa naszej Gorzkiej chciałaś życie osłodzić?;]
:*
-
marchewkowy jak dobrze pamietam to byl ten klej taki podstawowy z secret lashes ale byl dla mnie za wodnisty jakis taki dziwny teraz mam ultra D+. W sumie na zdjeciu moga sie faktycznie posklejane wydawac ale zawsze na koniec sprawdzam i rozdzielam. Efekty zle wykonanego zdjecia. Czas potrenowac pstrykanie fotek pod dobrym katem :)
-
żółto-czerwone :)
robione w domu..przy dupiastej lampce.. albo zinwestuję w dobrą lampę do domu albo będę robić tylko w salonie :huh:
-
przepiękne połączenie, bombelkowa.
delyszys, cieszę się, że nie rzuciłaś się na mnie ;) rób dużo zdjęć. ja robię z 30, z czego mam może 3 dobre. kiedy robiłam blinka koleżance, to skorzystałam z przyjaźni i zrobiłam około 100 zdjęć, miałam z czego wybierać ^_^ D+ lubię, aczkolwiek nie trzyma tak dobrze jak U+ albo Hs-4, Hs-5. pięknie kierujesz rzęski, myślę, że spokojnie dasz radę na szybkoschnących.
Izi, bardzo rzadko piję kawę, może 4 razy w życiu próbowałam mokkę, i zawsze była słodka :wstydek: i pyszna ^_^ tak, chciałam, by nasza Gorzka się uśmiechnęła :)
-
Tak juz zakupialm U+ nie ma porownania :) ?3ml U+? Best Selling Semi Permanent Eyelash Extension Glue Strongest Adhesive | eBay oto on jestem zadowolona. Jedynym minusem jaki mam w tej chwioli to klejenie rzesek w ciezkich warunkach na kolanach jakas powyginana przez co dluzej mi sie pracuje i nie raz nie wychodzi jak bym chciala. Marze az zasiade w koncu przy porzadnym wyrze kosmetycznym na ktore obecnie nie mam niestety miejsca ehhh
-
to ta sama klientka pierwsze zdjecie to przy tej aplikacji co dalam zdjecia a druga to juz nowa aplikacja na niej tylko nie mam zjdiecia przed i klejona U+ niestety nie zawsze mi sie trafia dobre oswietlenie a zdjecia robie komorka w sumie lepiej robi foty niz moja stara cyfrowka ale ta ostatnia fota wyszla slabo ale chociaz do oceny pokaze.
aha i chyba nie ma sensu doklejanie do wszystkich rzes tzn tych ktore ida w zla strone bo potem sie polacza za bardzo co? czy da sie jakos oszukac rzeske naturalna i przykleic syntetyczna tak by szla prosto mimo wszystko?
-
Edusia, śliczne te rzęsiory nie ma co, super
Ira, fajna norkowa aplikacja, mam bliźniaczą klientkę, do tej Twojej slabe rzęski naturalne i zdjęcia wychodzą jakby miała minimalną przerwę miedzy naturalnymi rzesami, w sensie, rzęsa przerwa, rzęsa przerwa , i też norki jej kleję i jak otworzy oko wygląda naprawdę uroczo, a fota wygląda średnio
delyszys, nie ładuj tle kleju kobieto:skacze: Naprawdę wyglądają jak posklejane, choc jak mowisz, ze rozdzielasz to pewnie nie są, ale wtedy aplikacja wygląda na "brudną" nie mówię, zeby całowicie osuszac rzęse z kleju, ale wiesz oszczędnij, oszczędniej:skacze:, tym bardziej jesli używasz za duzo kleju, to usztywniasz rzęsę syntetyczną i.. da się skorygowac kierunek wzrostu rzęsy aplikacją, ale cięzko wytlumaczyc, latwiej pokazac:)
bombelkowa, fajne te rzęsiory
-
http://pliki.wzorki.info/images/fE8b.jpg
to moja pierwsza aplikacja. co sądzicie?
---------- Dodano o godzinie 14:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:59 ----------
http://forum.wzorki.info/%3Cimg%20sr...%220%22%20/%3E
?
-
śmieszna, a masz może zdjęcie tak od góry, bo tutaj to średnio widać :)
A oto moje dzisiejsze :yess::skacze:
Załącznik 58116 Załącznik 58117 Załącznik 58118
Uwagi mile widziane ;)
-
Ja znawcą nie jestem,ale z tego co na oko to ładne :skacze:
-
mam inne, założyłam 3x rzęsy - zdjęcia średnie są ale może coś widać będzie:)
http://pliki.wzorki.info/images/9AlrW.jpg
---------- Dodano o godzinie 19:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:25 ----------
O Matko Polko- nie chciałąm takiego dużego dać!:)
---------- Dodano o godzinie 19:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:26 ----------
O Matko Polko- nie chciałąm takiego dużego dać!:)
-
Misiaczeq śliczniusie, Twoja modeleczka naturalne też ma niczego sobie, takie długaśne:)
śmiszna nie jest źle, chociaż widać że są tam jeszcze rzęski do których można coś dokleić i wyglądałoby jeszcze lepiej. Nie wygląda na to żeby były posklejane czy "brudne" także jest :ok:
-
troszke można by je doprofilować wtedy by sie tak nie krzyzowaly, ale tez tak mialam na poczatku także :ok:
-
dziewczyna miała króciutkie i jasne rzęsy swoje (te co zostały) i było mi bardzo ciężko coś jeszcze znaleźć. Ale dobra wskazówka - więcej rzęs. Dzięki:)
---------- Dodano o godzinie 19:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:49 ----------
doprofilować tzn? przepraszam ale jestem nowa nowa i zupełnie świeżutka :)
-
żeby rzęsy nie krzyżowały się,bo w koncu nie kazda rzesa rosnie prosto (czesto jest tak ze rosnie na skos) to przyklejam ja do naturalnej w ten sposob by stała prosto, nie patrząc na to, żeby dokładnie przylegała od początku do końca do naturalnej. Najważniejsze,żeby podstawą była dobrze doklejona, nie wiem jak to zobrazowac :)
Już wiem... robie obrazek, celowo ciutke przesadzony. jak tak sie klei to one sa ladne rowniutkie, jak sie myle to niech ktos mnie poprawi :skacze:
Załącznik 58125