Witam i Ja bardzo cieplutko was kobitki.Myślę,że się eam u nas spodoba bo laseczki sa bardzo sympatyczne i przyjazne każdej nowej osóbce;]
Printable View
Witam i Ja bardzo cieplutko was kobitki.Myślę,że się eam u nas spodoba bo laseczki sa bardzo sympatyczne i przyjazne każdej nowej osóbce;]
przekonałam się jest milutko
Witamy serdecznie :kwiatek:
Cześć dziewczyny
Mam na imię Natalia Mam 23 lata
Pazurkami zajmuje się od października 2008
Jeszcze dużo się muszę nauczyć
I mam nadzieję że mi w tym pomożecie:P
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
witamy :kwiatek:
ile nowych ludków przybyło :skacze:
superrrrrr
cześć !!
cieszę się bardzo że ci się nasze forum podoba :)
Cześć:)
Mam na imię Iwona, mam 24 lata i od dwóch miesięcy jestem szczęśliwą mężatką.Stylizacją paznokci interesuję się od jakiegoś czasu, ale dotychczas byłam tylko obserwatorem.Teraz mam nadzieję się czegoś nauczyć i myślę że mogę liczyć na waszą pomoc:)
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka:)
witamy:):przytul:
witam serdecznie
Jestem dor@ mam 31 lat, pazurkami zajmuje sie juz od jakiegos czasu, ale nie jestem az tak zdolna jak niektore forumowiczki. Bardzo spodobalo mi sie na tym forum bo atmosferka jest milutka. Mam nadzieje sie podszkolic i duzo od was nauczyc:)
witam ciepło wszystkich tu zgromadzonych ;)mam na imię Ela i bardzo cieszę się,że trafiłam na te forum:good:od 6 lat pracuję w zawodzie kosmetyczki,jednak pazurkami zajmuję się od ponad roku:love:.Tak jak i pewnie część osób myślę,że zdołam się tu czegoś od was nauczyć.
pozdrawiam wszystkie osoby znajdujące się na tym forum ^_^
Witam wszystkie nowe forumowiczki.:) Jestem pewna, że dowiecie się wielu nowych i interesujących Was rzeczy, jak również podzielicie się swoimi doświadczeniami:good:
Witam :) fajnie że mogę do Was dołączyć :) i mam nadzieję będzie mi tu z Wami miło :) pozdrawiam
witam :D
Witam serdecznie wszystkich ;D
Witam gorąco nowe forumowiczki - pazurko-maniaczki :)
WITAMY :kooffa:
Wow!! ile ślicznych nowych buziek!! Witamy wszystkie nowe Panie :przytul:dzieńdoberek wszystkim i miłego wczytywania się !!
To i ja się przywitam :macham:
Paznokcie to moja pasja od kilku lat.. zaczynałam w domu ale od miesiąca pracuję w salonie :skacze:
Witamy :kwiatek:
coraz wiecej pazuro-maniaczek :D Witamy wszystkich :* To forum to kopalnia wiedzy :)
ale nas duużo :skacze: witam nowo przybyłe forumowiczki :D dobry wybór... :D
Cześć dziewczyny:P Mam na imię Kaśka,jestem samoukiem;) Ćwiczę tylko na sobie i siostrze od jakiegoś miesiąca.Dzięki Waszemu forum sporo się dowiedziałąm lecz wiem,że przydałby się kursik ale to pomyślimy o tym;)
:kwiatek: Witamy :kwiatek:
witajcie kobitki :uklon: :hi: :kwiatek:
witamy :kwiatek:
:*:skacze:Witam wszystkie nowe pazurkomaniaczki:skacze: :*
Witam :) Paznokcie przedłużam metodą żelową na tipsie i formie od lutego tego roku :) Niestety nie jestem po kursie ale chciałabym :)
Witamy na forum :macham: :hi:
Witajcie kochaniutkie :*
Witaj!!!!
Witam serdecznie:) Jestem tu nowa, właśnie ukończyłam szkołę kosmetyczną i przygotowuje się do obrony:) Mam 25 lat jestem z Krakowa. Fajnie to wszystko wymyśliliście:)
powitać :kooffa:
Dziękuję że jesteście takie kochani:)
Witamy serdecznie nowe forumowiczki.:)
witam gorąco :kwiatek:
witam:):)
Czesc dziweczyny, mam na imie Ania, mam kochajacego meza i syneczka ERyka ktory niedlugo skonczy dwa latka....od baardzo niedawna zajmuje sie pazurkami..pozdrawiam Was serdecznie;-))):macham:
Witam