Mam dwa kolorki - lakier świetnie się nakłada, wystarczy jedna warstwa! Polecam Karminową czerwień ( moze slużyc klientkom jako dopełnienie przy odroście hybrydy w tym samym kolorze:)
Printable View
Mam dwa kolorki - lakier świetnie się nakłada, wystarczy jedna warstwa! Polecam Karminową czerwień ( moze slużyc klientkom jako dopełnienie przy odroście hybrydy w tym samym kolorze:)
Chocolata dziękujemy za opinie a masz może zdjęcia?
Fryzz nie mamy Katowic w planie
zdradzę Wam że odwiedzimy Rzeszów, Łódź i Poznań. :)
Postaram się zrobić próbniczki na pazurkach:)
a ja mam hybryde grejpfrutowy sorbet i lakier o takiej samej nazwie, ale sa to dwa rozne kolory :)
Ogolnie z lakieru jestem zadwolona, ale jesli mam byc szczera to szalu ni ma. Ale dobrze sie go naklada i ma super krycie tak jak Szoko napisala:)
czy miałyście takie przypadki, że baza do hybryd 2 w 1 pękała? dzisiaj dwie klientki przyszły dosłownie z czarną siateczką na paznokciach. Co mogłam zrobic nie tak albo co to moglo spowodowac? mam teraz na swoich paznokciacch samą bazę i nic się nie dzieje juz 3 tydzien.
Zen a jakich produktów użyłaś do całej stylizacji? Chodzi mi o primer, kolor, cleaner?
Cleaner z modeny reszta mm
Mi też się zdarza, że ten 2w1 pęka w pajęczynkę, ale to tylko na cienkich wyginających się paznokciach na wolnym brzegu, albo u mojej znajomej, która lubi zginać paznokcie :D
Czy na pokaz trzeba się zapisać ?
Elizabeth76 - dwie warstwy spokojnie wystarcza
Ja używam tych lakierów i uważam że są bardzo fajne, dobra pigmentacja, nie tworzą smug przy nakładaniu, mam same ciemne kolory ale jestem bardzo zadowolona.
Dziewczyny chciałabym z Mistero żele: jakiś cover, clear i nabłyszczacz, planuję zamówić próbki, w tym tygodniu. Mam od nich biały jak na razie forte. Bardzo mi on przypasował, że wzięłam 15 ml i jestem w nim zakochana. Chcę się przerzucić na tę formę.
Clear jednofazowy, wolę średniogęste, cover różowy, ale tak żeby mocno krył , no i nabłyszczacz :D
Sztynka jeśli chodzi o cover to :
Beż z MM wpada w róż - kolor jest bardzo ładny, super komponuje się z naturalnym kolorem płytki, do tego nie jest rzadki i nic Ci nie spływa.
Jeśli chodzi o róż - ma jasny różowy kolor...nawet powiedziałabym mleczno-różowy. Kolor jest dość jasny.
Biały - polecam Bianco Angelo. Piękna biel. Żelik dość gęsty - super na formę. Jeśli lubisz forte to pokochasz i Bianco Angelo. W Bianco Angelo biel jest bardziej wyrazista.
Clear mogę polecić 3-fazowy konstrukcyjny Esperto. - w MM 3-fazowy oznacza że możesz nim budować wszystkie warstwy - czyli tak jak w innych firmach - 1-fazowy.
Nabłyszczający - TOP CRISTALLO - bezapelacyjnie! Jest genialny :)
Dziękuję za podpowiedzi co do coverów i cleara w szczególności, są bezcenne:kwiatek:
Angelo Bianco miałam , ale mi nie podszedł, bo jak dla mnie zbyt mało się poziomuje i miałam widoczne smugi przy robieniu sondą frencha, dlatego wygrał u mnie forte :love:
Ale ten Top Cristallo jest chyba z przemywaniem? Ja wolę jednak bez przemywania żele, bo i tak mi się babki wiercą na fotelu, to chociaż tyle przyśpieszę :haha:
Sztynka Top Cristallo jest w buteleczce 9 ml. Bez przemywania. Mam go sama i mogę polecić. Pięknie błyszczy.
Jeśli chodzi o bianco angelo, ja robię french pędzelkiem, nakładam na 5 pazurków i dopiero uśmiech i do lampy - wypoziomuje się super i nic nie spłynie.
Dziewczyny a jakie zele polecicie ja lubie gest albo srednio geste zele ;)
Słoneczko ale jakie żele?? Białe przezroczyste??
Jeśli chodzi o białe - Gęsty i mocno biały - masz Bianco Angelo. Nie spływa, nie rozlewa się. Robisz na spokojnie 5 pazurków, przecierasz uśmiechy i do lampy. Z białych masz też Forte - gęsty, biel jest jedfnak bardziej zgaszona niż w Angelo. Jest jeszcze Biały Naturale, jak dla mnie jest to żel rzadki. Biel jest typowo naturalna i delikatna.
Jeśli idzie o żele przezroczysty, ja bardzo lubię 3-fazowy konstrukcyjny Standard. Bardzo fajny. Nie zapowietrza się, zrobisz nim na szablonie bez problemu. Fajny jest też 3 fazowy Esperto.
Agus chodzi mi o zele clear bardziej bo bialy jeszcze mam duze opakowanie z innej firmy ;)
A czytalam w opisie ten 3 faz.Esperto o zabawieriu blekitnym do czego on sie najlepiej nadaje i jaka jest jego konsystencja ;)
Esperto 3-fazowy błękitny - jest to żel gęsty, jest dobry na formę i tak samo do budowania. Jest to żel przezroczysty o minimalnym zabarwieniu także tego koloru nie widać na pazurku.
3-fazowy Standard na lekko różowe zabarwienie. Konsystencją są do siebie podobne. Ja porównałabym jś do kisielku ;)
Hej Dziewczyny :rolleyes:
Jutro chce zamówić zestaw lakierów hybrydowych french manicure, ale mam do Was pytanie czy hybrydy Mistero Milano utwardza się w tej lampie LAMPA UV 36W 3CZASY IMPORTER HURT-DETAL ZAPRASZAM (2594213203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??
Z góry dzięki za odpowiedź :przytul: ;)
Tak. Dokładnie. Lampa UV 36W.
Jak dla mnie bardzo ładnie się poziomują.
Hej Dziewczyny ;)
Pisałam kilka dni temu w sprawie zakupu lampy. przyszła mi w piątek jaapee DUŻA LAMPA UV 36 W + 4 ŻARÓWKI gwarancja (2620688576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ostatnia warstwa utwardza się chyba po 10 min (Kolor Zapach lata) :(. Oczywiście wszystkie produkty mam MM. Zastanawiam się nad zakupem lampy LEDowej. Czy w tej lampie Lampa led (2637680198) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. paznokcie rzeczywiście będą utwardzały się w 30 sek? Jest to lampa tylko dla moich prywatnych potrzeb więc nie chciałam kupować lampy z MM za 470 zl :(
Dodam że robiąc french lakier się troszkę szybciej utrwalał ale na pewno nie po 2 minutach tak jak to było w opisie i naprawdę kładłam bardzo cieniutkie warstwy.
Pozdrawiam :*
kazdy moze zostac takim instruktorem ? :D tez bym chcialaaaa ciekawe na czym dokladnie to polega hehe , dziewczynki sluchajcie potrzebuje info o hybrydach z MM bo tu na forum tyle tych instruktorek i podziekowan ze trudno znalezc cokolwiek :( Otoz przedszystkim jak sie na nich pracuje i jak trudno je sciagnac ???
Kochana niestety nie ma tu wydzielonego działu dla firm więc wszystko odnośnie mistero jest w jednym temacie.
Dziękuje Samaron podała świetny link !
Jeżeli chodzi o instruktora jakiś czas temu Ilona Musik robiła nabór,należało wysłać zdjęcia swoich prac do weryfikacji ;-)
Mistero Milano - Zostań Trenerem Mistero Milano | Facebook
Ale czas minął :)
A czy ceny tych produktow na pokazach sa takie jak w internecie na stronie MM czy sa jakies promocje/rabaty??
O jeju a jak ja wczoraj tzn w niedziele zamawialam i dzis pewnie paczka wyslana to tez dostane? :P. Chyba sie pospieszylam :(
A ja mam pytanko - do kiedy ta promocja i czy będzie jeszcze aktualna 7 października na pokazie w Zielonej Górze???
Kochana promocja trwa
w dniach 24.09.2012 - 30.09.2012
Co do promocji na pokazach nie obowiązuje żadne promocje, można wziąć udział w losowaniu 50% rabatu na zakup produktów Mistero Milano.Rabat obowiązuje przy zakupie na kwotę min. 500 zł
Czyli rozumiem, że po każdym pokazie jest możliwość uzupełnienia zapasów? :)
Oczywiście że tak Nena :-)
Hej!!!
Kupiłam wczoraj zestaw do manicure hybrydowego i oczywiście kilka kolorków z promocji. Potrzebuje jeszcze lampy, nie chce inwestować na razie dużych pieniędzy w lampę (bo zamierzam robić pazurki sobie,rodzinie i znajomym) ale nie wiem którą mam wybrać, żeby dobrze utwardzała lakierożele MM. Czy wystarczy zwykła tunelówka np.
TN Lampa UV 36W biała + 6 żarówek / wysyłka 0 zł (2635332467) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy lepsza będzie ta
TN Lampa UV 36W z suszarką +2 żarówki +10 pilników (2648372583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??
Poradźcie proszę
P.S. Zapisałam się dzisiaj na pokaz MM w Poznaniu ;)
Dobry wybór :ok:
Spokojnie zwykła lampa tunelowa wystarczy.
Ja mam podobną lampę jak w drugim linku i sprawdza się super.
Ta druga podoba mi się bardziej, ale czytałam,że są awaryjne i nie wszystkie żarówki do niej pasują, to prawda??
Mam moją już 1,5 roku działa bardzo dobrze. Co do żarówek, wymieniałam, ale nie znalazłam identycznych na allegro ani w żadnym sklepie. Gdy jechałam do hurtowni, zabrałam ją ze sobą i na miejscu poprosiłam czy mogłabym włożyć żarówki do lampy i wypróbować czy pasują. I do mojej pasują też te najzwyklejsze żarówki po 8 zł. Ale nie byłam ich pewna i wzięłam te lepsze niby - droższe.
A możesz wstawić zdjęcie tej swojej?? Chyba ja kupię, ale mam nadzieję, że bez problemu utwardzę w niej hybrydy MM??