plus aga sliczne edki:D
zosia twoje tez ladne:)
Printable View
plus aga sliczne edki:D
zosia twoje tez ladne:)
aga Ty i Twoja perfekcja :love:
Zosiu piękne Edzie szkoda że fotka taka marna :(
Dziękuję dziewczyny, Plushak wiem, że wina była fota bo pazurki w realu pieknie wyglądały, no cóż wiedziałam o tym, że tak będzie. Trudno, teraz mam dobry aparat i będę robić (przynajmniej starać się robić) fajne wyraźne foty. Ważne, że początek jest :D
piękne te wasze edki:) to ja i tu dodam moje:)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3069428_n.jpg
zosia piękne!! te kolorki i zdobienie :ok:świetne
milenka już je gdzieś chwaliłam, że slicznoty :D
Zosiu, właśnie nie wiedziałam czyje były te paznokietki, bo to na nie głosowałam :D piękna praca :love::love::love:
i mimo tego zdjęcia było widać że pięknie wykonane... Ja niestety też nie potrafię robić dobrych zdjęć i nie widać co jest zatopione w akrylu, kolory są przekłamane i ogólnie mimo iż sądziłam że mam dobry aparat to jakoś okazuje się że makro mam za słabe jeśli chodzi o pazury :/:
RedSunstet dziękuję Ci :* starałam się, ale fotka nie oddała tego w realu. Następnym razem będzie lepiej i głowa do góry i Tobie kiedyś wyjdą piękne profesjonalne foty :) i mi może też :D
Ja przed chwilą zrobiłam swoje pierwsze. jutro wżucę. Ale jak je zobaczycie to zjedziecie ze śmiechu ;D
.................................................. .................................................. .................................................. .
To macie moje pierwsze nie udane :D Wkleję do "paznokcie do oceny" Liczę na pomoc. Bo kształt jest świetny i muszę się nauczyć go robić :)
Całkiem nieźle,ale musisz popracować nad kantem na górze, trzeba go wypiłować, wydaje mi się, że też troszku jeszce się rozjeżdżają no nie wiem jak to nazwać... no pilnikiem po lini prostej jeszcze by się przydało.
Zosiu wiem :D One są strasznie rozkraczone :D no i tej górki na górze nie ma :) W ogóle całe do poprawy :D
Tosiaczku Dobrarada ma w sprzedaży tipsy edge dziś będę je wypróbowywać więc jutro fotkie wrzucę, bo jesli będą fajne to na pewno skróci czas wykonania i kanty będą jak ta lala :)
Ja właśnie swoje mam na tych tipsach i polecam:)
a jakby mi ktoras powiedziala jak skrocic te tipsy by nie stracily ksztaltu :)
pilnikiem mi sie nie chce skracac a nawet jakby pilowala to i tak ksztalt strace, a gilotynka to nie utne pod katem :(
lipa, dlugich nie chce bo nie umiem funkcjonowac na takich :(
no to frezarą bo jak nie pilnikiem to czym.... chyba ze sobie zaznaczysz od linijki 3 pkt i potem wg nich wypiłujesz (po bokach i po środku) :D
obetnij je nie z tej strony gdzie jest kąt tylko tam jakby od kieszonki:)
co do budowy na formie ,wazne jest podciecie delikatne szablonu przy walach bocznych i po srodku zgiecia formy i przy robieniu szkieletu zaciskamy mocno przy walach bocznych zaciskarka wtedy wychodza one bardzo smukle..co do tipsikow ciekawa alternatywa ale wydaje mi sie ze wiecej pracy i efekt tez chyba nie za bardzo,ale to moja opinia..jak pracujesz z forma i wiesz jak dobrze ja podlozyc by szablon szedl rowno z linia wlosa paznkcia to wtedy nie ma opcji by one nam nie wyszly..i warto na prawde wykonac je na szablonoe..a tu moje edki..;)
Załącznik 35689
Załącznik 35690
Aniu :love::love::love: piękne...chce takie umieć :P
Aniu śliczne ;) super budowa i zdobienie;)
Aniu, śliczne! Delikatne z charakterem :love:
Aniu przepiękne paznokcie, kształt rewelacyjny, zdobienie delikatne i cudowne. Napatrzeć się nie mogę:love::wow:.
Aniu śliczne :)
A o to moje przerobione :) <Ale kształt dalej do """">
Aniu, boskie!! Nic dodać nic ująć :love: :love: :love:
Tosiaczku śliczne te kwiatuchy :ok:
Tosiaczku, ale za to zdobienie bombowe! ;)
Aniu dałabym się zabić za takie pazuraski ! :love::love:
Tosiaczek super zdobienie :)
kształt bardziej jak pipe ale te kwiaty :slina: :love::love:
No w sumie jak bym je zaokrągliła to będą pipe :D
Tipsy edge są fajne i przycina się je od strony kieszonki, ja po prostu odrobinę dalej naklejam na pazurka, fotki ni ma bo klientka się spieszyła :/:Efekt jest tak samo fajny jak i na formie :)
Aniu edzie są bajeczne, aż ślinka cieknie ponosiło by się troszkę :D
Nówki sztuki edge.
Załącznik 35863
Prześliczne! Ta czerwień jest cudna :)
super edge robicie babeczki :) ja jeszcze nigdy nie robiłam tego kształtu :P
piaty piękne edwardy :ok:
piatyelek prześliczne edge:love:.
Piatyelek, piękne są! ;)
Piatyelek, super! :)
Piatyelek. Ładne :) JA nie wiem co wszystkich na czerwienie wzięło :D JA też mam teraz świeże zrobione :D Ale jeszcze nie ozdobione. Czekam na pomysł który się w głowie urodzi :D
Piatyelek, śliczniuteńkie :love: :love: :love:
piatyelek świetne te edki wspaniale sie prezentują :love: uwielbiam ten kształt tylko ciężko sobie lewą ręką je zrobić :/:
o śliczne są :) bardzo mi się podobają takie stylizacje :ok:
Taisa widze, ze masz krotkiego edka, mozesz zdradzic jak skrocilas tipsa by ksztalt pozostal nienaruszony ? :)
piekne edwardy w ogole :)