a to ja też coś dodam w końcu :) muszę zrobić porządek w fotkach i powstawiam resztę :)
Załącznik 52039
Załącznik 52040
Printable View
a to ja też coś dodam w końcu :) muszę zrobić porządek w fotkach i powstawiam resztę :)
Załącznik 52039
Załącznik 52040
Aga, Złotko piękne te wasze pazurki i do tego te kolorki... :)
kilka moich prac:]
czy ktoś robił frencha tym samym kolorem końcówka mat a reszta połysk??? WYGLĄDA BOSKO!!!!
to moje naturalki właśnie skończyłam:ok:
betty1005 bardzo ładnie kolorek delikatny lubie takie:)
betty ładne prace ,a najbardziej podobają mi się te ostatnie z "ostatniej chwili" kolorek i zdobienie :ok:
betty Bardzo ładne naturalki:)
a tu moje czerwone;)
MadaPP super są kolor ,kształt i zdobienie pięknie ze sobą współgrają ,brawo:ok:
Mada super pazurki :) i piękny kolor, jaki to dokładnie?
Ja dzisiaj robiłam swoje pierwsze jednokolorowe :crazy: i do tego pierwsze oficjalne strolki :skacze:
to jest 36 z inglota:)
kalaa - lał, pieknie daja po oczach kolorkiem i kwiatki naprawde bardzo ładne:)
Ja dzisiaj dostałam (jak dla mnie ) trudny przypadek, koleżanka obgryzaczka, z szeroką płytką, opuszek zaczął już narastać za bardzo, starałam sie jak mogłam, niestety koleżanka nie pozwoliła sobie zrobic zdjęcia przed, byłoby ładne porównanie nadające się do tematu rekonstrukcji lub metamorfoz. Mozecie sobie wyobrazić że naturalki miała do połowy tych pazurków, ma sie pokazać za tydzień. :)
zen na serdecznym lewej reki widac mniej wiecej gdzie byl paznokiec pod spodem:) no były króciaki:D a to nie coral, hm?:) poradzilas sobie :)
Zen kolorek boski :love: to żel ,jaki ??:D
modena coral :)
rudzielec, nie -coś zdjecie zmyla, ale faktycznie moze to tak wyglądać, były ze 2 mm krótsze :(
elu - kiedys Ci pisałam na temat tego żelu z modeny coral:) świetny jest.
Wiem ,wiem :D tak kusiłas ze juz go zamówiłam :D kolorek cudny :love: czekam na paczuszkę ;)
tylko napisz czy ci przypasował:)
oczywiscie że Ci napisze ,no własnie tej konsystencji troszke sie boje wole takie gęsciejsze kolorowe dla tego wziełam tylko jeden na próbę chodz jeszcze mi sie kilka kolorów podobało ;)
Zen ale sobie bardzo ładnie poradzilas:)
Dziewczyny piękne a tu takie moje pomarańczki
Zen, patrząc na to zdjęcie można się domyślić jak mogły wyglądać te pazurki przed....Także moim zdaniem wyszło bardzo fajnie :ok:
Ewciamikusia, ładne pazurki i kwiatuszki również ^_^
ewciamikusia super kolor:)to pylek?
Moje srebrniki dalszy ciag... obie dłonie tylko na zywo się mega świecą ;/ tu tego nie widać
kobietko sliczne pazurki :)
a tu moje próbowanki :)
Dzięki dziewczyny :) dodajecie skrzydeł nie ma co! :))
koki fajowe :)
kobietazpazurem tak to pyłek ale położony na pomarańczowym żelu a twoje przecudne
a tu moje letnie wariacje... :skacze::hura::hura: :skacze2:
Koki ekstra:) wszystkie czyściutkie,pięknie się błyszczą :)
Gosjes i Koki prześliczne:ok:
a tu takie moje skromne
Gosjes-sliczne prace takie bogate i pomyslowe.
rasta i zółto-pomarańczowe genialne! Chyba też kiedyś takie zrobie jak mozna skopiować ;)
Kobietazpazurem - piękne!!!! Zazdroszczę długości :ok: a błyskotki pierwsza klasa:D
gosjes pięknie wykonane zwłaszcza te ostatnie dwie prace:ok:;)
ewciamikusia też bardzo fajne te czerwone
nails-make-up gosjes kwiatki w ostatnim zdobieniu po prostu mega!!
Evelyn pierwsze zdobienie powala!
U mnie po zimie w końcu zaczyna być kolorowo :)
nails-make-up gosjes moje oko rowniez zwrocilo a nie uwage ....
Ladyss piękne te pierwsze, śliczny kolorek i kwiatki :)
Wszystkie ladne te wasze pazurki. Ladys faktycznie cieplo sie zrobilo u ciebie :)
i u mnie troche weselej :)