powalajace pazury, a wlasciwie rysunek na nich :D
ciekawe, ktory facet odwazy sie powiedziec, ze zupa byla zaslona, hahaha
Agus, pomysl super !
Printable View
powalajace pazury, a wlasciwie rysunek na nich :D
ciekawe, ktory facet odwazy sie powiedziec, ze zupa byla zaslona, hahaha
Agus, pomysl super !
piatyelek rewelacja :D
boskie:D głosowałam na nie:):)
piaty, zaskoczyłaś wszystkich tymi paznokciami, rewelacyjne są i niebanalne podejście do tematu- super!! ;)
Piatyelek za""""""e :D :D Musiały zająć pierwsze miejsce! Bo lepszego przekazu nie mogłaś dać!
Piatyelek one są genialne!! :skacze: :kwiatek:
ja dziś robiłam stylizację z yoya... proszę się nie śmiać:placz:
haha, lubię Joy'a i widziałam ten artykuł o paznokciach w najnowszym numerze- porażka, nie wiem kto go pisał, ale wątpię czy stylistka :D Jak to się mówi klient nasz pan :D Wykonanie bardzo ładne, jednak wzór niekoniecznie przypadł mi do gustu (bardzo skraca płytkę, kto to wcisnął do tej gazety?! :why:)
Evelyn. a mnie się one podobają, artykułu nie czytałam:huh:. Ale paznokietki w Twoim wykonaniu piękne:ok:.
ymmm, nie wiem co mialas za klientke ale ma totalny brak gustu, jak dla mnie - bez urazy dla tych, ktorym sie podobaja :)
coz, nie Twoja wina ale jak wzor z Joy'a i jest taki sam to fajnie, ze Ci sie udalo przekopiowac :)
Piatyelek rewelacja,piękne są :wow:
Evelyn a mnie tam one też się podobają :ok:
piatylek miejsce jak najbardziej zasłużone:)
Evelyn - no zdobienie podobnie jak Oli nie koniecznie przypadło do gustu,ale gratuluje za tak dokładne odzwierciedlenie:)
a tu moje krzywuski, wzór zaczerpnięty z najnowszych "Paznokci"
http://images49.fotosik.pl/654/f84df14a1fa5795cm.jpg
moje osobiste....ale juz skróciłam....za często słyszałam AAAAŁŁŁŁŁŁAAAA...heheheh:skacze:
---------- Dodano o godzinie 10:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:17 ----------
piatyelek pomysł superancki...boskie szponki......zasłuzona wygrana...pozdrawiam:przytul:
piatyelek - cudowne! gratuluje zasłużonej wygranej! :kwiatek:
Evelyn. - jak dla mnie troszkę za świecąco i za dużo tego wszystkiego, chociaż te ciemne nie wyglądają źle ^_^ tylko ja bym widziała jakiś mocniejszy kolor i mniejsze cyrkonie ^_^
xsunnyolciax - gratuluję cierpliwości :kwiatek: bardzo fajnie wyszły, wzór bardzo podobny do tego w gazecie ^_^
iwonaf1976 - boskie kolorki i wykonanie! pewnie żal było skracać, bo piękne były :D
iwonka wspaniałe te szpicki!! te kolorki, zawijaski i długość mmmm piękne (po skróceniu tez pewnie świetnie sie prezentują ;) )
sunny fajny wzór ;) ale troszkę boczki do poprawy ;) ja wiem że ty zdolniacha jesteś i potrafisz lepiej ;)
Evelyn oryginalnie to wymyślili :D piękne wykonanie ale wzory za mną nie przemawiają (klient nasz pan jak to sie mówi)
Piąty rewelka!!!!!! są po prostu idealne i świetnie trafione w temat :love:
a to moje pierwsze "prawdziwe" starcie ze strołkami na klientce :D
Załącznik 37236
iwonaf śliczne, ja to nie mogłabym chodzić w takich długaskach, podziwiam ze i tak trochę w nich funkcjonowałas:)
Emilko jak dla mnie bomba, klientka pewnie uradowana:)
emilko pierwsze starcie i od razu wygrane, pazurki prezentują się jak zawsze rewelacyjnie a kwiotki są po prostu boskie, zapewne teraz każda klientka będzie je chciała
Iwonaf fajniutkie, a skąd ten ból pochodził?? kogo kaleczyłaś, czy to tak z widoku pazurków był ten ból?
Sunny fajniutki wzór, ale się napracowałaś przy nim
dziewczyny....wszystkie prace boskie....a wracajac do bólu to córcia przy robieniu francuzów z włosów...twierdziła że juz jestem u niej w mózgu...heheheh:leze:
piatylek a ja się zastanawiałam czy je to gratulacje :) praca super
xsunnyolciax fajny wzorek :)
iwonaf1976 swietne !!
Emilia B. strołki jak się patrzy :D super
Emilko sliczne strolki, pieknie sie prezentuja:)
olu i bardzo fajnie:ok:
iwonaf śliczne:]
emilko... ty wiesz:kwiatek:
Olcia bardzo ładne,tylko tak jak Emilka napisala, jeszcze kilka ruchów pilniczkiem po boczkach ;)
Iwona super szpicunie ;)
Emilko piękne :love: