mi też się podoba wykrój tej sukienki:D
Printable View
mi też się podoba wykrój tej sukienki:D
super sukieneczka:) faktycznie taki krój maskuje brzucholki:)
choca aleś opalona :) ja jutro jade do tesco po kalosze i po plaszczyk przeciwdeszczowy na dzial dzieciecy ( wiek 14-15 lat idealnie pasuje na moje rozmiary :D ) ... mam nadzieje ze kupie :D kalosze ofkors jak beda to w pantere :D
nie mogłam sobie ich odmówić :love:
zarąbiste buty:slina:
:love: w butach:D boskie
XCombination świetne :love:
Tym butkom ja nie mogłam się oprzeć :D
zdjęcie z allegro z aukcji tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Milenka super ta czarna sukienka :)
RedSunset boskie te buty!
hehe widzę że jakaś mania na buty:) wszystkie śliczne:)
super butki dziewczynki ;) ja też uległam pokusie i zamówiłam 2pary ;]
żródło:
GLADIATORKI MODNE BRĄZ SANDAŁY SZPILE rozm. 39 (1708232654) - Aukcje internetowe Allegro
Melissa balerinki gumowe meliski Tu Czarne r 40 (1714539141) - Aukcje internetowe Allegro
Laseczki fajne buciki :]
moje z MM ,a kolorek hybrydki :slina:
gladiatorki mniom mniom mniom;)
ja czekam na moje czerwone platformy na wesele. Mam nadzieje że dotrą do piątku :strach:
wtedy tez pokaże kiece jaką mi ciocia uszyła w ten weekend :cwaniak2:
Wczoraj w Housie mnie córa naciągneła na kolejny strój
http://www.sklep.house.pl/images/pro...086-99X-01.JPGhttp://www.sklep.house.pl/images/pro...086-99X-02.JPG
zdjęcia z House Sklep
teraz ja się chwalę, ale tylko częścią ciuszków ;) w weekend postaram się wrzucić resztę, bo aparat mi odmówił posłuszeństwa :D
ja sobie sweterek ( FX NEW LOOK dłuższy cardigan haftowane kokardki 52 (1711536681) - Aukcje internetowe Allegro ) dokupiłam... miałam już czarny, ale tak się super nosi, że wzięłam też szary:D i skromnie pazurkowe
świetny sweterek:)
A to moje skromne paznokciowe od DR i nagroda od MM -z Facebooka
Kasandra z akryli MM będziesz bardzo zadowolona ,a kolor turkusik mój jeden z ulubionych kolorkow :love:
A ja kilka miesięcy szukałam, cienkich, miękkich krótkich spodenek (w rozmiarze na krasnoludka;), jak je w końcu nabyłam, to lato się kończy, jak pech to pech:
http://images49.fotosik.pl/994/4461626f612b53bdm.jpg
Sami jeszcze nie taki koniec :)
Mamy sierpien i pol wrzesnia takze nie raz bedziesz je nosic...
A spodenki pierwsza klasa, tez szukam takich krotkich, no i wygodnych :)
A ja dzisiaj sobie kupilam nowy prtfelik:)
Oversized Twist Clip Floral Purse
:slina:Nanami apaszka!!:love::love:
A do mnie dzisiaj doszedł fotelik dla Synka:)
RECARO Monza fotelik 15-36kg 9x kolor do G-7 ! (1720600773) - Aukcje internetowe Allegro
Jade jaki portfelik :o mniom mniom mniom:wow:
rewelacyjny motyw
moje buciory ( chyba już na ten rok wyczerpałam limit nowych szpilek xD)
Załącznik 44388Załącznik 44389
i bransoletka od mena Załącznik 44390 ^_^
( czasem się zastanawiam czy czegoś nie przeskrobał bo odkąd jesteśmy razem to nic mi nie dawał i było ok a teraz ciągle cos wymyśla aż mi głupio mam jeszcze kolczyki ale to później wrzucę bo mi aparat padł...:huh:)
dawno mnie tu nie było co nie znaczy, ze nie oddawałam sie karmieniu mojego nalogu:D czyli kupowaniu:skacze:
z ostatniego tygodnia kurteczka, torebka, bluzki koszulowe,spodenki, kosze z jyska, podusia z Tchibo i parfum:D