jest to coral z modeny i na serdecznym sweet pink w reni nails. KOlory i tak sa przeklamane w rzeczywistosci kolory bardziej soczyste zrobie jakies bardziej udane foto to wstawie . Ale naprawde super.
Printable View
jest to coral z modeny i na serdecznym sweet pink w reni nails. KOlory i tak sa przeklamane w rzeczywistosci kolory bardziej soczyste zrobie jakies bardziej udane foto to wstawie . Ale naprawde super.
no niestety uroki wychodzenia kolorów na fotkach :) Ale ostatnio mi sie wlaśnie podobają takie korale i łososie .... Muszę zakupić :)
Ilonka, to Coral z Modeny? a na ich wzorniku wyglądał nieciekawie i nie wrzuciłam do koszyka... Ale zaraz to zrobię, bo jeszcze nie złożyłam zamówienia, a na Twoich pazurkach wygląda obłędnie!:love:
Ilonka boskie pazurki, mi by się od razu humor poprawił :D
ilonkjapazurek cudowne !! :love: Idealnie zrobione, a te kolorki !! Soczyste !! :love:
Hehehehe coral robi furorę, ale bardzo dobrze, bo ten kolor jest piękny :) u mnie wszystkie dziewczyny sie zachwycają, i koleżanki klientek to juz w ogóle szaleją :D :skacze:
Dziekuje kochane wyprobujcie same ! :)
To ja też się pochwalę swoimi pracami, te są zrobione metodą hybrydową :-)
I jeszcze metodą hybrydową mam takie:
Nie piszemy post pod postem !
Bardzo ladne karin zwlaszcza te niebiesciutkie :)
Dziękuję :-), jeszcze nie wklejałam na forum swoich zdjęć, cieszę się, że się podobają :-)
Musisz coraz czesciej bo naprawde sa estetyczne i czysciutkie milo sie patrzy :)
Jeszcze kilka zrobionych metodą żelową:
Albo mi sie wydaje albo na tym szewronie czarno fuksjowym na lapce ktora jest pod tą druga dalaz za malo kamuflazu niestety to sa moje podejrzenia niestety zdjecie niewyrazne :(
---------- Dodano o godzinie 20:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:47 ----------
Dałaś , masakra cos sie ze mna niedobrego dzieje :D
Piękne są!!!!!
---------- Dodano o godzinie 20:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:55 ----------
Masz rację, ale klientka nie chciała kamuflażu wcale, więc ile udało mi się przemycić, tyle jest :-) a przyszła do mnie z tak zniszczonymi pazurkami, że masakra, poprzednia stylistka zjechała jej płytkę dokładnie.......
Karin te ostatnie metoda żelową to co to za żel? podoba mi się ten kolor
Masz rację, ale klientka nie chciała kamuflażu wcale, więc ile udało mi się przemycić, tyle jest :-) a przyszła do mnie z tak zniszczonymi pazurkami, że masakra, poprzednia stylistka zjechała jej płytkę dokładnie.......[/quote]
Hmmm no tak, ale unikaj takich rzeczy na przyszlosc bo inna kobitka to zobaczy i bedzie myslala ze to Twoj niefachowy blad ze jest taki przeswit, takim antycoverkom proponuj cos innego, badz co badz podnos wyzej bedzie to gorzej wygladalo ale napewno lepiej nic ta "dziurka" :)
Hmmm no tak, ale unikaj takich rzeczy na przyszlosc bo inna kobitka to zobaczy i bedzie myslala ze to Twoj niefachowy blad ze jest taki przeswit, takim antycoverkom proponuj cos innego, badz co badz podnos wyzej bedzie to gorzej wygladalo ale napewno lepiej nic ta "dziurka" :)[/quote]
Wiem, wiem, masz całkowitą rację :), jak skończyłam pazurki, to się zorientowałam, że przebija, ale już było za późno... niestety.... :-) Ale człowiek całe życie się uczy, no i cenne rady są jak najbardziej pożądane :-) Dzięki :-)
Chciałomi się koloru więc jest w każdej postaci:)
kobietazpazurem to teraz zaszalałaś !!!
wyszły bardzo wesołe :kwiatek::kwiatek:
Dziewczyny piękne pazurki
Kobietazpazurem-świetne takie kolorowe
ilonkjapazurek-idealne ja twoj talent jużdawno obserwuje na fb i pingerze
A ja już na calego czekam na lato
żółty fajnie wyszedł pięknie się mieni ale to zestawienie niezbyt mi się podoba. Rzecz gustu:)
A ja uwielbiam zolty praktycznie z kazdym kolorem czy to brąz czy fiolet czy czerwien czy pomarancz czy czarny, a ten zolty to brakta czy zel +brokat ?
iljonkja to żel plus pyłek pomieszany z brokatem tego samego koloru:)
Ja wczoraj wyczarowałam koleżance takie :
jakie kształtne skromniaki :ok:
meeega naturalne :) najmodniejsze ostatnio
Gagos bardzo ładne i pomysłowe ,piękny kolorek i kształt ,brawo:ok:
Zen - śliczne i naturalne :ok:
Gagos - poprostu cudeńka :love:
moje pomarańczowe
widze wiosne na pazurkach :D robi się kolorowo :D
Kobietazpazurem-sa swietne!! Takie bardzo wesole na popraienie chumoru!!
Nanami - świetne zestawienie kolorów, takie nietypowe i szalenie modne tego sezonu :ok:
zen - super naturalne
kobieta z pazurem - zrobily na mnie wrazenie twoje pazurki:)
Idzie wiosna, czuć w powietrzu:)) Nude przepięknie wyszło Zen! Gagos- śliczne błyskotki:)
Moja dzisiejsza odnowa - kolory zniekształcił aparat:-/ Jasny to koral, niebieski to śliczny fiolet.. a wyszło co wyszło:D
Załącznik 52593
choco piękne kolory... czuć od ciebie wiosnę:ok:
u mnie 2 róże... zdjęcia do bani:/: jeden wygląda jak czerwień, z drugi za blado...
Evelyn te drugie podobają mi się bardzo ,kolorek pomimo tego że piszesz że wyszedł blado , bardzo mi się podoba :ok:
Choco - jak już komentowałam w albumie, super kolorki :ok:
Evelyn - świetne prace, a ten róż :love: no sama wiesz :P