http://images35.fotosik.pl/478/61919e64f83b90dbm.jpg
takie zrobiłam prostaczki...ale klientka lubi proste ale eleganckie......klient nasz pan
Printable View
http://images35.fotosik.pl/478/61919e64f83b90dbm.jpg
takie zrobiłam prostaczki...ale klientka lubi proste ale eleganckie......klient nasz pan
Iwona rzeczywiście śliczne, proste i eleganckie paznokcie:ok:.
Kolorowy zawrót głowy, piękne prace :love:
Lusill świetna wrzuta :wow:
iwonko klasyka i elegancja zawsze pięknie wygląda :ok: choć ja bym bardziej uśmiechnęła tego frenchyka :)
lusill jak zawsze imponujący secik
milenka oj ostro ostro ;) pięknie ci te edwardy wychodzą :ok:
Brawo dziewczyny :)
A to moje kolorowe :)
Widać, że ostro zabrałaś się za robotę :ok: już je podziwiałam w galerii ..Super robota :D
Iwona ja bym dała cover i uśmiech, ale czarny french zawsze jest mmm mniam mniam :D
Klanat fajniuche nie w moim stylu ale dla klientek jak znalazł... :ok:
jedne piękniejsze od drugich dziewczyny super robota!!:)
tylko jedna reka.na drugiej nie ma kwiatkow bo lewa reka nie dalam rady nic namaziac:(
a te drugie to naturalki.
Luska jedne i drugie świetne <3 Te kwiatki extra!
Luska bardzo ladne,zwlaszcza te naturalki :ok:
luska102 bardzo ładne pazurki. Te kwiatuszki są super :ok:
luska102 cuuudne :)
luska102.świetne kwiaty:ok: , kurka wodna ja to się chyba nigdy nie nauczę:porazka:
dziękuję dziewczyny :)
zołzella - ten niebieski to żel z Reni NAIL kolor PureBlue :) Ĺťel kolorowy/RENI-NAIL Cosmetics :)
iwona bardzo ładne :brawa:
klanat śliczne:ok:
luśka boskie:woot:
i moje wczorajsze
No tak dwa dni tu nie zaglądałam i znowu szał :skacze: Dziewczyny, piękne prace :ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::o k::ok::ok: Lusil - miź wzorów i kolorów :P SUPER, Emilia - muszę się powtórzyć, idealne kombinacje tworzysz :D Evelin - powiem Ci że mnie się te pazurki bardzo podobają, te które zrobiłaś na podstawie foty, ja czasami też lubię takie co w oczy kolą :haha: POWAŻNIE ;P Iwonaf - fajne te czarnulki :)
Całą reszta, której nie sposób wymienić też REWELACYNA, macie mega talent dziewczynki :przytul::love:
Klanat bardzo ładne pazurki:ok:.
luska102 cudowne i te pierwsze, i te drugie:love::love:.
Evelyn. śliczne:).
Evelyn, Luska, klant piekne prace :love:
Evelyn-sliczna czerwien:ok:
luśka boskie twoje pazurasy!!!!!!
dziękuję dziewczynki... ładniej podziękuję jak ptaki wrócą znad morza;)
Ewelinko boskie te pazurki,cudny kolorek :ok:
Klanat bardzo ładne :)
Luska te pierwsze z moim ulubionym brokatem, aż mi się zachciało na pazurkach, a ze względu na pracę nie mogę mieć :( :P bossskie :D
Evelyn klasyczna i elegancka czerwień :)
iwonaf1976 mało usmiechnięte ale urocze;)
klanatBardzo mi się podobaja:ok:
luska102Sliczne obie prace a kwiatuszki :love:
Evelyn.Klasyka i ślicnie się prezentuje;)
A u mnie szał na różyczki w różnych odsłonach:DOto kolejne na różowym brokacie:D