Plusiu dzieki a mi sie podobaja Twoje leggingsy:)
Printable View
Plusiu dzieki a mi sie podobaja Twoje leggingsy:)
ja sobie ostatnio kupilam 2 topy (bez szelek) z new yorker ( biały i czerwony),
i marynareczke zielona z zary :)
http://papilot1.mykmyk.pl/img/660/0/...a-16064618.jpg
Proszę dodać link ze źródłem zdjęć. Obowiązkowo
fajne ciuszki:) a ja się pochwalę że dostałam karte podarunkową do h&m od męża na rocznice:) i już nie mogę sie doczekać zakupów:)
ja na urodzinki dostalam tez taka karte ale do hausa, a nawet nie ma kiedys isc na zakupy, porazka:(
Moje zakupy z drogerii, i z biochemii urody :)
plusz super zakupy:D i Maca w tle:slina::D
No wiesz, na diecie jestem :D podobno .. :D
Pluśka - Mc Gywer będziesz robić bombę z tych bio?:o Co to?:]
Puder do twarzy, piling enzymatyczny w proszku :) takie tam lecznicze sprawy trądzikowe :D
Biochemia Urody-Twoje domowe laboratorium kosmetyczne
moje ostatnie kosmetyczne : lakiery china glaze kupiłam po 9 zł/szt , żelki , małe zakupy na allegro - puder vipera rozświetlający i baza Virtual
plushak - ja też kiedyś miałam fazę na biochemie urody ale nic mi to nie dało
moje dzisiejsze z karty podarunkowej od męża:) bokserka z fajną koronką:) spodenki bojówki obie rzeczy oraz ruraski dla mojego synka:)
A ja z biochemii urody polecam hydrolat oczarowy i olejek myjący do twarzy pomarańczowy:)
przed chwilą zaszalałam na allegro :tany:
(źródełka: ślubna spinka do włosów- grzebień Cyrkonie* (1740941698) - Aukcje internetowe Allegro
IBD STRONG BUILDER CLEAR GEL 56g FV + gratis (1739274203) - Aukcje internetowe Allegro
SZABLONY CREATIVE SZEROKIE 500 SZTUK - EXTRA CENA (1732472563) - Aukcje internetowe Allegro
DIAMENTY krysztalowe SHABBY CHIC VINTAGE BOUDOIR (1717722731) - Aukcje internetowe Allegro
Informacje o Użytkowniku barwol2010 - Aukcje internetowe Allegro )
Plushak zakupy świetne, ale na tej chemii to ja się w ogóle nie znam;).Losek śliczne kolorki. Lena piękna bokserka:love: Evelyn rewelacyjne zakupy:wow:
A ja też dzisiaj zaszalałam.Kupiłam kilka bluzek,bolerko do sukienki na wesele i torebkę.
Jak bluzeczki wyschną to pstryknę fotki i wrzucę.
ja już mam szlaban na zakupy ;(
kurcze dawno nie szalałam tak jak w tym miesiącu :huh:(gdyby mój chop wiedział:huh:)
aleee dziś nabyłam zestaw do decupage'u a teraz się szkolę co z czym i jak, ale kurcze nic mi nie wychodzi ;(;(
moje ostatnie zakupy :)
weszła wypłata to mogę szaleć :)
jeszcze zamierzam kupić panele do pokoju w tym tygodniu:D:D:cwaniak2:
indigo:Indigo
Załącznik 44632Załącznik 44633
modena:żele uv, tipsy - ozdoby, akryl, akcesoria do paznokci - MODENA NAILS - Strona główna
Załącznik 44634Załącznik 44635Załącznik 44636Załącznik 44637Załącznik 44641
dobrarada:ozdoby do paznokci, żele uv, tipsy, akryle - sklep dobrarada
Załącznik 44638Załącznik 44639Załącznik 44640
daj znać jak te indygo:]
ja dziś skromnie... tego na oliwki będę używać do wysypywania na to ozdób:rybka:
A ja przedstawiam moje zakupy mniej więcej z ostatniego miesiąca :) Kupuję zazwyczaj po małe ilości jak trafię na okazję, to wolałam poczekać aż się trochę tego uzbiera niż wrzucać pojedynczo ;)
Margo świetne zakupy :) Gdzie kupujesz płytki konada?? ;)
pinusia, znalazłam na allegro, niedawno przyszły więc jeszcze ich nie wypróbowałam :) Wzięłam je w komplecie z innymi rzeczami do stempelków, są sprowadzane do nas z jakiejś hurtowni z Niemiec (więc trochę dłuuuugo szła paczka) ;)
M.in. z tej aukcji zamawiałam (wszystko inne też od jednego sprzedawcy)
http://allegro.pl/konad-plytki-wolny...701416262.html
wys.margo kupiłam od tego samego sprzdawcy płytki i lakier - super sie sprawują ale paczka szła 2 tygodnie wąłsnie
i te naklejki tez wziełam i tez sa śliczne :)
troszkę moich ;)
kuferek KUFEREK KOSMETYCZNY PODWÓJNY RÓŻOWY - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna
ii...
a tu moje zakupy. pędzel dostałam w prezencie :)
no i Mistero Milano :D
teraz tylko zacząć przygodę z akrylkami :)
będzie ciężko...
Dziękuje margo :* Nie śpieszy mi się więc też chyba się zaopatrzę ;)