julcia daj znać jak te soak offy się sprawują
Printable View
dostałam moją paszkę z misterio milano :D jeszcze nie testowałam a już sie zakochałam :) te kolory... te opakowania ... :love:
Załącznik 44784
Załącznik 44785
Załącznik 44786
Katarynka świetny zestaw, a te kolorki - cudne;]
byłam bardzo miło zaskoczona bo na stronie wyglądają ładnie ale nie aż tak :)
Dołączam do zadowolych z zakupu akryli MM :) Do tego kupiłam frezarkę, pochłaniacz, sterylizator kulkowy i nowy zderzak do samochodu :P
Nena nie demotywuj ludzi:D kryzys gospodarczy a Ty tak szalejesz:D
Szkoda tylko, że cała moja wypłata poszła w ciągu tygodnia a tu jeszcze ubezpieczenie auta trzeba wykupić :(
No ale przynajmniej na dłuższy czas mam spokój, jeszcze tylko zamówienie od DR dostanę :D
a ja zamiast wczasów przeznaczyłam kasę na odremontowanie mojego pokoju pazurkowego i kupiłam kilka rzeczy.Farby,parawan,dywan,firanki i dla dziecka regał na zabawki,stolik,i mini tapczanik oraz pościel dla nas
5PARAWAN PARAWANY MEBLOSCIANKA ZASŁONA ŚCIANKA FV (1750924722) - Aukcje internetowe Allegro
Organtyna PRESCA kremowo-brązowa (1736328654) - Aukcje internetowe Allegro
POŚCIEL SATYNA BAWEŁNIANA 220x200 NOWA KOLEKCJA!!! (1737093295) - Aukcje internetowe Allegro
Półka regał pojemik dziecięcy duży 4 półki (1737779064) - Aukcje internetowe Allegro
http://img14.allegroimg.pl/photos/12.../39/1737053968
Edith, bombowe są te zasłonki. Sama się nad nimi zastanawiam...choćby 3 metry do okna balkonowego :D
w piatek przyszla moja paczuszka z maxel-cosmetics, maski i peelingi do stóp i rak oraz henna, a wczoraj paczuszka z DR:D czekam jeszcze na farbki i bede jechala ze strołkami:D
Paulka fajne pędzelki :) a teraz czekamy na malunki :cwaniak2:
Paulka super :)
ale będziesz malować :D
myslicie ze beda sie nadawac do strołkow te pedzelki??
Ja mam te czarno białe ale na one stroke się jeszcze nie znam więc chyba w tej kwestii nie pomogę :(
Paulka, wydaje mi się że powinny być ok :)
Ja dziś jadę do IKEI na jakieś zakupy :D
mam zamiar zakupić sobie komodę do łazienki, taką właśnie jak ta
KOMODA MALM IKEA 4 SZUFLADY (1742231913) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego jakąś narzutkę Młodemu na łóżko.
wczoraj tak na jednym kolorze farbki sprawdzialm to bylo ok, ale jak przyjda mi farbki polycolor to dopiero wyprobuje:skacze:
oo Red fajna ta komoda:):)
dzięki :) właśnie wydaje mi się że dość pomiestna i na kosmetyki i inne duperele do łazienki mi sie nada, bo nie cierpię mieć wystawek w łazience, a teraz na pralce moje kosmetyki, suszarki leżą i muszę to gdzieś schować bo mnie drażni :D
Mialam ten sam problem w lazience :D A ile pozniej sprzatania z tym...Kupilam szafke na 190 cm wysoka i teraz mam luz :)
Komoda super !
zakupy z fm-u Nawet Sergiuszek ma swoje perfumy :D
Załącznik 44910
Paulka, właśnie teraz przeglądam allegro i widzę że Ty zakupiłaś te same pędzelki które i ja mam :D tylko ja mam fioletowe, i jak dla mnie do strołków są super :ok:
A ja zakupiłam tą komodę :D i jeszcze kilka drobiazgów,ale mojemu się nie chce jej składać :zly:
Kurcze ale dużo zakupów:wow::wow:Aż się zaraziłam o Was i wczoraj kupiłam parawan do mojego nowo odmalowanego pokoju.odziela mi miejsce gdzie robie paznokcie od reszty pokoju:)Tam w tym kątku jest cały mój paznokciowy bałagan;)
fajniutki ten parawan:)
przyszedł kuuuufeeer :D :skacze: niby taki wielki, a i tak polowa rzeczy mi sie nie zmiescila, eeeh... :/: no ale zawsze cos ;)
ale super kuferek
a ile kosztował i gdzie? kurde bo chyba musze sobie taki sprawić:D