allepaznokcie-150 zł ;)
Printable View
allepaznokcie-150 zł ;)
edit7715 parawan super tez chcę taki . Ile za niego dałas i gdzie kupiłaś ?? ;)
olcia kuferek ekstra :D
Ola świetny kuferek, też chce taki ;(
[quote=elaxx76;289429]edit7715 parawan super tez chcę taki . Ile za niego dałas i gdzie kupiłaś ?? ;)
Dziękuję;)Parawan kupiłam przez allegro ale był używany i kosztował połowe czyli 140zł.
edit dzięki ;) widać że chyba jest solidnie wykonany :)
elaxx76Jak dla mnie to jest strzał w dziesiątkę.Jestem z niego meeega zadowolona;)Wiec polecam;)
ja tez czekam na swoj kuferek:skacze: wyglada super:D ciekawe czy ja sie zmieszcze:D a ja wczoraj kupilam sukienke na wesele, przydały by mi sie do niej bezowe czółenka...wydaje mi sie ze byłby najlepsze do niej, moze doradzicie??
piękna sukienka!! Poluj na czółenka :D
PaulkaPiękna sukienusia:love:Buciki mogą byc moim zdaniem jasny beż.,jaśniutki popiel i kremowe:)
tak moim zdaniem buty jak najbardziej w kolorze ciała i jakaś odważna torebka do łapki
A ja bym ciut drapieżnie podrasowala ten kolor czarnymi butami, kopertówką i czarnymi koralami:)
Do mnie przyszly dzis dwie paczuszki
Załącznik 44952Załącznik 44953
Czoko ostatnio cos malo szalejesz :P
A co do zakupow to te zeliki maja swietne kolorki, szczegolnie ten w srodku :slina:
Hyy Rudzia, szykuje mi sie remont pokoju corki i powoli kupuje rzeczy juz w tym kierunku;)
A co do kolorkow zeli - dla mnie ostatni po prawej to hit! Coral - wreszcie znalazlam! Fota nieco przeklamala kolory bo robilam telefonem.
w sumie to niebylby głupi efekt tak zaciemnic, ale sadze ze jakbym zalozyla swoje czarne szpileczki to moglabym zabic efekt sukienki, wiec kupiłam takie buciki i fajnie wygladaja razem sa ciut ciemniejsze ale jest ok:D
śśśświetneee:slina::slina:
Paulka śliczne buciki :slina: do sukieneczki w sam raz
choco mmmmm jakie kolorusie śliczne!
a to mój ostatni zakup z tych bardziej cieszących (ogólnie było tego sporawo ostatnimi czasy ale to wrzucę za jakiś czas) hehe
Załącznik 44959
Paulka butki fajne :)
No Emila wrzucaj resztę daj oko nacieszyc
ja zamowiłam troche pierdół od DR i dzis zamówiłam 20 pilnikow i tipsy do ćwiczeń
Też dostałam wczoraj paczkę od DR, kopnijcie mnie w zadek to obfocę ostatnie nabytki w tym te cuda z MM :D
Nena i to juz rób nam foty i pokazuj :aty::aty::aty:
Mogę dopiero jak z pracy wrócę :D Ale musze w końcu to wszystko sfotografować dla Was... Może przy okazji zrobię próbnik moich żeli kolorowych :P
Paulka śliczna sukienka, ja też zakupiłam kiece i żakiecik na ślub, ale fotki wrzucę później bo korzystam z laptopa mężulka, bo komp mi się zepsuł:(.
:]
Ewelinka, świetny pomysł z dyplomami! :ok: