wielka radocha jest z tymi dypolmami, ja na praktykach tez takie rozdaje, dziewczynki sa przeszczesliwe:D
Printable View
wielka radocha jest z tymi dypolmami, ja na praktykach tez takie rozdaje, dziewczynki sa przeszczesliwe:D
A to moje ostatnie takie małe,sukienusia taka prosta i zwykła nic specjalnego, biała marynareczka do sukienki,Paczucha od MM, liquid,Akryl Fantastico Bianko i witrażówki, i 2 torebeczki, jeszcze dwie paczuszki idą od Dr i Alle
ja ostatnio kupiłam wyposażenie do szkoły ;) co prawda jeszcze nie wszystko, ale ponad polowa już jest ;) i do tego żabe- skarbonke dla bratanka, żeby mu zbierali kasiore na przyszłość:)
Kieliszek szklany mały
Szpatułka szklana
Pokrowiec na fotel frotte pętelkowa
Opaska frotte pętelkowa biała
Ręcznik frotte duży 70/140
Ręcznik frotte średni 50/100
Dyplomy rewelka !! :)
Wrócilam z wielkimi torbami z CASTORAMY ( farby, pędzle, wałki itd.) i od wtorku ruszam z remontem w pokojach dzieci.. brrr
A na poprawę samopoczucia kupilam lakier http://www.victoriasbeauty.com/data/...ll/4/2/524.jpg ze stronki Victoria's Beauty
lakier piękny a remontu nie zazdroszczę, ja już mam to wszystko za sobą :)
Karolcia K fajne zakupu domyślam się, ze się wybralaś do szkoly kosmetycznej? Jakiej?
Czoko lakier śliczny bo to w końcu OPI :skacze:
A to mój dzisiejszy zakup , czekam na kuriera , myślę, że do końca tygodnia się zjawi , zdjęcie ze strony Golden-Nails Profesjonalne produkty do stylizacji paznokci
ooo widzę chwilowy brak towaru, mam nadzieję, że się załapałam:huh:
sztynka no jak kupilas to sie załapalaś :D
ja wczoraj dostałam z dobrejrady, a dzis z pilnikami i jakieś dlugie kiepskie tipsy ale to tylko do ćwiczeń farbkami :P czekam na paczuszke z mistero milano ,a i jeszcze muszę pedzelki do malowania farbkami zamówic bo zapomniałam od tego sprzedawcy co pilniki kupowałam :glupek:
Sztynka wybrałam się do Szkoła kosmetyczna, studium kosmetyczne, kosmetyczka, pielęgnacja i wizaż - Prywatna Szkoła Kosmetyczna ;)
a ja kupiłam kuferek wlasciwie to dostalam go na nadchodzace imieniny;) i do tego jeszcze przy okazji wzielam sobie miseczke do manicuru...:skacze:
KUFEREK KOSMETYCZNY PODWÓJNY RÓŻOWY - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna
Paulka, kuferek świetny, zazdroszczę! Też musiałabym jakiś sobie sprawić...najlepiej taki wielki, na kółkach, może bym się pomieściła(nie z racji tego, że mam tak dużo rzeczy, ale że taka ze mnie bałaganiara) ;) :D
askar w alle sa takie na kolkach w panterke i zeberke, mmmm...sama bym sie na niego skusila ale tylu rzeczy to az nie mam;)
:slina:DUŻY KUFEREK KOSMETYCZNY ZEBRA 395zł - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna
ja go chcę ;(;(;(
UZBIERAM! Obiecuję sobie :D
Dziewczyny rewelacyjne zakupy:slina:. A skoro o panterce i zeberce mowa, to wrzucam moje:). Sukienka i buciki na weselicho kuzyna;).
shola super zakupy ,sukienka jak i buciki ekstra :] a i nóżki też niczego sobie :D
dzięki Elaxx:*, z leksza się zaczerwieniłam:wstydek:
Shola... piękności!! !! !! :slina:
moje ostatnie zakupy, kilka bluzek,kiecka, pudry, spodnie i kurtka dla młodego
mi aż ślina pociekła :)
shola ale panterosa mmmmm, tez mi sie taka marzyla ale nie znalazlam niestety;(
oszsz dopiero zobaczyłam kiecke sholi:o jesoo jaka boska:slina: gdzie ją nabyłaś:D?
jest nieziemska
Nooo i kiecka i buty sholi :slina:
Dzięki kochane:*. Sukienkę zakupiłam u nas na śląsku w butiku za 89zł (firma sukienki to Pullit Fashion Wear). Podobną znalazłam na allegro, ale dużo droższą i trochę bałam się, że nie trafię z rozmiarówką;) ELEGANCKA SUKIENKA * PASEK * PANTERKA *** (1735009040) - Aukcje internetowe Allegro.
Shola pokaż się w tym :)
zaje... kreacja :D
a ja dzis taka bluzeczke sobie kupilam, ale juz chyba mi sie nie podoba, kupilam ja ak na szybkiego za 20zł:Pmarzy mi sie do tego habrowa spodniczka:love: