to nie było znudzenie tylko autorejstracja tego co mi robi Agatka ;) wiesz pełne skupienie i zapamiętywanie :D
Printable View
to nie było znudzenie tylko autorejstracja tego co mi robi Agatka ;) wiesz pełne skupienie i zapamiętywanie :D
aaa rozumiem :P
hehe super fotki, musze wstawić moje ale troszkę musze nad nimi popracować ;)
No to wrzucam...
hi hi hi. fajnie było. tylko szkoda że tak krótko.no ale za niedługo będzie szkolenie to wtedy dostaniemy w tyłek:skacze::skacze::skacze: mamy już to obiecane. :skacze::skacze::skacze: a następne warsztaty u madzialeny robimy:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Agusia świetne komearze na tych fotkach :D
"to kieliszek od liqiudu czy czystej" :lol: hahaha świetne ale chyba po zapachu dało się poznać :P
szalone baby ehhh :P :hahaha: :P
jak ja żałuję, że nie mogłam być:( już chcę to szkolonko, mam nadzieję, że na kolejne warsztaty się załapię;)
Na pewno się załapiesz :przytul::przytul:
Kamiś :przytul:
jesteśmy szalone:diabelek::diabelek::diabelek: spodobały się nam warsztaty
:diabelek::diabelek::diabelek:i teraz co chwile będziemy organizować bo można się na nich naprawdę dużo nauczyć i wymienić swoją wiedzą. :diabelek::diabelek::diabelek:
nie ma to jak ketchup i finlandia na stole :skacze:
że też byłyście w stanie robić te pazury jeszcze ;P
ale muszę przyznac że wyszły cudnie :) !!
a dialog w chmurkach boski hahahha :hahaha:
nie no fotki czadowe
ale ja mam pytanie.czy ta czysta to wy zamiast cleanerem pazury przemywalysci?bo rozumiem ze nie byla do picia hihi
tylko co z kechupem hihi.
nie no a tak serio to szkoda ze tak daleko mieszkam
mała czysta była do picia a ketchup na zagryske. bo nikt nie pomyślał o śledziku i ogóreczkach.:skacze::skacze::skacze:a tak na poważnie. to dziewczyny organizujcie sobie takie warsztaty. na prawdę jest to rewelacyjne. i można dużo się dowiedzieć.a po za tym jesteśmy pierwszym forum gdzie coś takiego dziewczyny sobie organizują. i mam nadzieje że zapoczątkowałyśmy nowy rodzaj warsztatów.:*:*:*:*
super bardzo fajny pomysł:)
Zdjęcia są kapitalne!!!!!! A komentarze powalające, uśmiałam się, aż mnie brzuch rozbolał. Widać, że takie spotkania są potrzebne. Ciekawa jestem jak wypadnie to u mnie.
Zizia oj ja też sie juz nie moge doczekac ale Ty to wiesz :skacze: :skacze: :skacze: tylko mam nadzieje ze kaske zdarze uzbierac... ael na pewno zrobi wszystko zeby sie tam pojawic :D
widać że super udane domowe warsztaciki... :) zdięcia i opisy suuuper... też mnie rozmawiły...:skacze:
ivanna już nie mogę się doczekać naszych... :tuptup::tuptup::tuptup: napewno też będzie suuuper :kwiatek::kwiatek::kwiatek: