bossssssssshe chyba umre z czekania jeszcze 2,5 miesiąca do warsztatów ;(
Printable View
bossssssssshe chyba umre z czekania jeszcze 2,5 miesiąca do warsztatów ;(
czyżby juz ci sie teskniło za nami??:P
z tobą sie za niedługo zobacze :D a z resztą dziewczyn dopiero na warsztatach ;(
ptaki ćwierkały że w moje urodziny u ciebie jakaś dżampreza na otwarcie jest :D
hihi a kiedy masz??:D
7.12 :d
oz ja cie...zeczywiscie:P no mam zamiar 7 imprezowac na otwarcie...oczywiscie z wami:P ale boje sie ze sie nie wyrobie z remontem..jeszcze tyle do zrobienia..:( i cholera boje sie umawiac na 7...
spoko :P jak sie nie wyrobisz to też bedzie co oblewać :D
:) no pewnie ze bedzie co..w koncu twoje urodzinki beda:*
kurde no bez skrupułów sie zestarzeje hahahaha
starzec sie zaczniesz po 50..:P do tego czasu młudka bedziesz...no co trzeba sie jakos pocieszac:Phihi....
Uwaga w związku z dużym zainteresowaniem zwiększam limit miejsc
nadrobilam czytanie i sikam w majty:skacze::skacze::skacze:
Karola haha....wez nie mow bo to obgadywanie niespodzianki snilo mi sie w nocy:love::skacze:
Pazurku no smiglo nie dolecialo bo cora mije odgryzla:/::skacze:
jejku ja sie juz doczekac nie moge.....zwlaszcza ze bede miala tak bliziutko hihihih.....
to ile jeszcze wolnych miejsc???do ilu sie zwiekszyla lista?:D zmiescimy sie tam?:skacze::skacze::skacze:
i dotarła do nas Agatka :D brak wolnych miejsc :P
I Walentynka też sie załapała na warsztaciki :skacze::skacze:
Radochy mam pełną d....e :lol:
Czekam ze zniecierpliwieniem :skacze:
ja teeeeeż:D
wariatki
ehehe ja nie tylko radochy pełną d...ę ale i galoty hahahaha :skacze::skacze::skacze:
oj coś czuję że to będą niezapomniane warsztaty...
oczami wyobraźni widze te nagłówki w gazetach:
"przesiąknięte liquidem wariatki przeciążają oddział psychaiatryczny lublinieckiego szpitala"
Niesamowite jestescie..hehe..pewnie bedzie fajnie kolorowo i wiosennie..i to jaka ekipa sie szykuje..hohoho..bedzie wesolo..:)
Mam sie bać, czy juz teraz ćwiczyć picie? bo ja średnia w pazurkach a w piciu jeszcze gorzej:D
Choco trenuj trenuj....bo mysle ze bardziej utwki w pamieci zakonczenie warsztatow jak sam ich przebieg:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze::skacze::skacze:takich warsztatow jeszcze nie bylo w historii calej pazurkowej karierze..(choc moge sie mylic ale nie sadze zeby ktos wpadl jeszcze na taki pomysl -ale to bylo skromne hahah)
Załapałam się! Uff! Głupi to ma zawsze szczęście!
:skacze: no to sie odlot... zapowiada...ale ekipa bedzie...:D