no te flexbrush są boskie :love: tylko cena trochę za wysoka :( były na targach jak byłam po 12 zł tylko w kolorkach nie było co wybrać ,bo już były przebrane ;)
Printable View
no te flexbrush są boskie :love: tylko cena trochę za wysoka :( były na targach jak byłam po 12 zł tylko w kolorkach nie było co wybrać ,bo już były przebrane ;)
ja mam je jako stylistka trochę taniej :P
ale wiem, że warto wydać, bo nic się z nimi nie dzieje, a i pędzelki się nie niszczą :good:
15 zł, więc różnica nie jest duża, ale zawsze jest na jakiś nowy brokacik :P
ja jak pojadę w tym roku na targi to musze zobaczyć w jakiej cenie będą ;)
na targach powinny być tańsze, mam nadzieję, że też mi się uda na jakieś wybrać i zaopatrzyć się w nowe kolorki tych farbek :D
Akinorew1989 bardzo dziękują za namiary na te farbki :D o coś takiego właśnie mi chodziło :skacze: A co do tych targów :) to gdzie się takie odbywają i kiedy, bo chętnie też bym się na nie wybrała :D Jak się takie targi nazywają??????
widzę, że jesteś z Katowic, więc takie targi często odbywają się w Spodku, ale narazie nie ma na stronie spodka informacji o targach :(
ale myślę, że jak wpiszesz targi kosmetyczne w googlach, to na pewno coś najdziesz ;)
np. W kraju - Targi kosmetyczne i konferencje w Polsce - Portal profesjonalistów branży kosmetycznej i SPA - Serwis Kosmetologiczny - Kosmetologia.com.pl
w Katowicach już były w listopadzie chyba:)
były, były, ale nie pamiętam w jakim miesiącu, w każdym bądź razie jesienią ;)
mam nadzieję, że uda mi się je kupić po niższej cenie :P
Teraz w Euro Fashion, Flexbrush jest po 18zlotych :placz:, bylam ostatnio i kupywalam i sie zalamalam :pistol:
Teraz kupuje za 2.80 euro lub za 3 euro i jest taniej :skacze:
Sa bardzo dobre, a kolorki sa przepiekne.
Pastele cudowne :love:
No to może do jesieni rozkręcę się z tymi pazurkami i dojdę do wprawy (I pieniążków hahaha) a tedy na targach zaszaleję :D wydam raz i będe miała wszystkiego na długi czas ;) Dzięlki za informację dziewczyneczki kochane :przytul::kwiatek:
Wrzucam foto Flexbrushy, widać jaka maja piękna kolorówkę :love:
A dla Eli pędzelki, żeby sobie porównała, może i innym dziewczyna tez się to przyda :D
Ps. są już troszeczkę użytkowane wiec nie lśnią nowością :P
http://images40.fotosik.pl/287/ae2c08442d67103amed.jpg
czarnulkaaa87, nowością może i nie lśnią, ale za to lśnią pięknymi kolorami :love:
o mamo.. one są cudowne! tylko cena troszkę mnie przeraża.. :( ale kolory boskie!
Właśnie zerknełam na ebay, u mnie są po 4 funty za sztuke ,ale kolorki boskie!!!!!!!
Flexbrushe sa extra ale cena wysoka :(
ja mam te linery:
Mollon Cosmetics
te z linii design :) maja pedzelki takie jak flexbrushe :) i cena swietna bo tylko 5 zl :) no i sa to farbki - maja napisane na opakowaniu - farbka do zdobien :) dla mnie super :)
ja miałam taką jedną farbkę z mollon na spróbowanie, ale szybko zgęstniała:(
ja moje mam od roku i nic sie z nimi nie dzieje :) oprocz zuzycia bo czesto po nie siegam :)
hym...to może miałam stary, albo na stosiku źle przechowywali:)
no moze i tak Madzia :) z moim nic kompletnie sie nie dzieje- nadal maja taka konsystencje jak na poczatku :)
flexbrushe są rewelacyjne naprawdę w życiu bym ich nie zamieniła na inne. Narazie mam 11 kolorów bo są dość drogie ale i tak warte swojej ceny no i nic z nimi się nie dzieje a jak trochę zgęstnieją to można dodać kilka kropel wody i jak nowe :)
a jakiej firmy masz paula??
Ja mam linery tego typu, kilka od woszczurka a kilka zakupionych u pazurkomanii:
http://images45.fotosik.pl/312/8d751514a67405b4.jpg
ale mimo przetykania końcówki nie umiem używać rapitografu.