głosy oddane :)
Ziziz to zdjęcie na leżakach i ta parka - suuuuuuuuper !! :)
Printable View
głosy oddane :)
Ziziz to zdjęcie na leżakach i ta parka - suuuuuuuuper !! :)
Dzięki, dzięki:*
dzięki iwonko za głosy
ja juz na twoje oddałam
:skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 19:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:07 ----------
dzięki ta parka to mój synuś z córką kolezanki a w cześniej było wyznanie miłości.jak się widza to tylko słychać jak oni się kochają
:skacze::skacze::skacze:
to ja tez dodalam fotki
Logowanie do nasza-klasa.pl
oddałam głosiki:)
Odemnie głosiki też poszły :kwiatek:
Juz dziewczynki oddalam glosy:)
jesteście niesamowite:good::*:*:*
to ja tez wkleje...Logowanie do nasza-klasa.pl Logowanie do nasza-klasa.pl Logowanie do nasza-klasa.pl
ja juz zaglosowalam na wszystkie...:] pisiowa mi twoje fotki nadali wychodza jako zablokowane
to i ja poprosze:D:Dhttp://nasza-klasa.pl/profile/2538759/gallery/75 Logowanie do nasza-klasa.pl Logowanie do nasza-klasa.pl Logowanie do nasza-klasa.pl
---------- Dodano o godzinie 18:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:30 ----------
jeszcze jedno:)Logowanie do nasza-klasa.pl
zaglosowane...:]
Piękne zdjęcia dziewczyny wystawiacie
oczywiście zagłosowane na maxa :))
Ja chyba swoje zdjęcie wycofam z konkursu. Ciągle dostaję jedynki od osób, które założyły nowe konta, często fikcyjne. Robią to celowo, tylko ciekawe jaki mają z tego zysk.
Nienawidzę takiej niezdrowej rywalizacji... i osób, które nie potrafią przegrywać... Rozumiem, że komuś nie podoba się zdjęcie i daje 2 albo 3 ale 1 ?? Zdjęcie musiałoby być naprawdę okropne żeby ocenić je na 1
I w ten sposób osoby, z naprawdę ciekawymi pracami, które zasłużyły na nagrodę nie mają na nią szans a wygrywają prace, które wcale nie zasługują na wygraną... ale tak zawsze było, jest i będzie...
ja już zablokowałam dodawanie ocen...
też same 1 ludzie są idiotyczni:/:
tez poprosze o opinie hihi
Mała chyba podałas zle linki wyskakuje mi
"nie jestes zapisany do konkursu" :(
o choinka
sorka
juzpoprawiam
nio nio właśnie tak piszę
---------- Dodano o godzinie 22:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:59 ----------
a teraz
śliczna fotka mała
dziekuje
weszla ci?jesli tak to dodam reszte