Oj i to jak zmęczona :( i jutro to samo czeka, ale najwspanialsze jest to że z mężusiem :D:lol::D
Znajdę i to nie jedna chwile ;)
Printable View
Oj i to jak zmęczona :( i jutro to samo czeka, ale najwspanialsze jest to że z mężusiem :D:lol::D
Znajdę i to nie jedna chwile ;)
skad ja to znam
</P>
świetny pomysł z tym konkursem:P
bardzo fajny konkurs :D ostatnio robiłam paznockie i może nadadzą się na konkurs sama nie wiem :P bo one nie są baaardzo wymyślne ale są wiosenne
Jeżeli będą spełniać wymogi regulaminu to jak najbardziej :) nic nie stoi na przeszkodzie ;)
haha to ide przeczytać regulamin :D
dobra spełniają wymogi :skacze:
nooo ja wczoraj żelik zamówiłam :D , w piątek powinien byc więc się już będę brała do roboty :P
jeżeli nie pokazywałaś ich już na blogu i pasują do któregoś stroju to masz ułatwione zadanie :]
dzidzia bierz się bierz :P
no nigdzie ich nie pokazywałam i wydaje mi się że pasują waham sie pomiędzy dwoma strojami jak się namyśle to wyśle :D
a jak wyślę prace to mogę później ją zmienić na jakąś inną jeśli zrobie ?? :)
myślę że nie będzie problemu podmienić, z małą da się dogadać :P
aaa no to spoko :D :D
mam pytanko....jezeli nie mieszkam w Polsce,czy moge brac udziel w konkursie?
Muszę pogadać ze sponsorem bo to miracleshop będzie rozsyłał nagrody..
My dyplomy to raczej bez problemu możemy przesłać :)
oki,dzieki za informacje:)
Ahh chyba się nie doczekam do tego 30 kwietnia :P
ja chyba też:P a pomysły już od dawna mi zaczynają chodzić po głowie ;)
niestety jeden trzeba będzie wybrać :) a jak tu się zdecydować ;P
dokładnie:P albo każdy pomysł na innym paznokciu:D
Witam wszystkich ja tez chciałabym wziąć udział w tym konkursie, ale jestem tu dopiero zarejestrowana i nie wiem o co chodzi z tym podziękowaniem...
Każdy ma możliwość podziękowania za użyteczny post więc jeżeli wstawisz na forum coś ciekawego na pewno zgarniesz nie jedno podziękowanie, w drugą stronę tak samo działa jeżeli jakiś post ci się przydał możesz podziękować za niego autorowi :)
grunt to aktywność a podziękowaniem się nie przejmuj :)
Rozumiem i dziękuje bardzo, z całą pewnoscią należy Ci się
http://forum.wzorki.info/images/wzor...ost_thanks.gif
Nie ma sprawy, zapraszamy do pisania :)
powiedziec Wam coś śmiesznego ?? :P
Mam modela na konkurs :P hehe ja to mam dar przekonywania ,brata nakłoniłam buahaha
---------- Dodano o godzinie 23:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:50 ----------
teraz tylko muszę pomyslec co mu na tych pazurach upier.... :P
namalować ;)
ahhahha brawa dla faceta