jak wszystko jest rozłozone na dwa dni to ja tego 23.05 jestem obowiazkowo (choć po swoich urodzinach chyba nieprzytomna ;D ale musze byc)
a 22.05 tak tylko wpadne pooglądać, o ile wyrobie sie z czasem :)
oczywiscie jesli tak można? :cwaniak:
Printable View
jak wszystko jest rozłozone na dwa dni to ja tego 23.05 jestem obowiazkowo (choć po swoich urodzinach chyba nieprzytomna ;D ale musze byc)
a 22.05 tak tylko wpadne pooglądać, o ile wyrobie sie z czasem :)
oczywiscie jesli tak można? :cwaniak:
hihihih...zabrzmiało to jak warsztaty do wschodu słońca...:D
Natalka dopisana
---------- Dodano o godzinie 23:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:07 ----------
to teraz piszemy co robimy ;)
Ja też będę na 90%, mieszkam b.blisko dworca :P dopiszcie Zuuzaneczke :good:
ja od siebie mogę zaproponować prawidłową (mam nadzieję :D) budowę kwadratów,szpicy, pipe, edge, oraz french (zwykły, wydłużone łożysko), róże z akrylu, panterka na pazurkach, błyszczące oczka (jak te zielone co robiłam),odbijanie siateczki,wtapianie koronki (kompozycje)..może cieniowanie akrylu i brokatu...no nie wiem :huh: tyle umiem :P :D pozwalam się wykorzystać ;) bierzcie co się da :D jestem cała wasza ha ha :D
Może instruktorem i super stylistką nie jestem...ale zawsze może coś tam pomogę :)
A ja chcieć spiralki i one stroki żeby mnie ktoś naumiał :D
Ja myślę, że trzeba to jakoś sensownie ograniczyć, wszystkiego się nie da.
Proponuję skupić się na prawidłowej konstrukcji pipów i edzi,
cieniowanie akrylami, zdobienia 3D (kwiatki, pączki, gałązki).
Ogólnie ja jestem tylko akrylowa, ale widzę, że dziewczyny mają parcie na akryl,
i warto by było parę rzeczy pokazać:D
jeżeli będą dwa dni to sporo zdążymy zrobić - zaproponowałam to co umiem :)
no ja na pewno bym chciała nauczyć sie szpiców i to co sami piszę czyli pipe,edge cieniowanie akrylami jak najbardziej i kwiatuszki akrylowe ja ostatnio po kochałam akryl wiec dla mnie nie ma znaczenia czy to będzie zel czy akryl jestem otwarta na wszystkie propozycję
ja edziow i pipe nigdy nie robilam, probowalam ale nie umiem, wiec super byloby skumac o co cho:) i fajnie by bylo tez porozmawiac o produktach, ktore polecacie itp, ja ostatnio osobiscie uzywam wielu ale wszystkie sie zapowietrzaja. pewnie to moja wina. ehh mam nadzieje ze pomozecie:)
Mnie tez można dopisać ;D Ale tez pod znakiem zapytanie, chociaż na 80% myślę, ze będę :P
W końcu zobaczę jak wyglądają warsztaciki z taka super ekipa :skacze:
A no i tez sie pisze na dwa dni :)
Ja ze swojej strony bym chciała tak jak Valia, pipki i edzie bo nie robiłam ich nigdy ;D ale tez aż głupio się przyznać ale kwiatuchy akrylowe bo wydaje mi się, ze nigdy się ich nie nauczę :p nie wychodzą mi :/
czyli zaczynamy myśleć nad sensownym programem,
zaczynamy od budowy poszczegolnych kształtów? w tym możemy wpleść cieniowanie itp i na koniec kwiatki na tych naszych pazurach. to pół dnia zleci pewnie
to tak na początek myślę, ale jeszcze przemyśec to trzeba żeby sensownie szło :D
---------- Dodano o godzinie 16:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:51 ----------
UWAGA SYLWIA MOŻE PRZENOCOWAĆ 6-7 OSÓB, CHĘTNE PROSZE ZGŁASZAĆ SIĘ NA PV DO SYLWI /na razie mamy czarnulkę i elax?
jeżeli jeszcze ktoś ma możliwość przenocowania to dajcie znac
---------- Dodano o godzinie 22:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:11 ----------
już mamy w miarę skład znany, piszcie proszę jak chcecie z jedzeniem
-każda coś przynosi (rozdzielimy później kto co)
-robimy zrzute
Jak dla mnie to z jedzeniem obojętnie co wybierzemy to będzie dobrze :) Ja mogę coś przynieść, tylko nic trudnego ;P Bo inaczej będzie kupne :D
Pomyślałam sobie, że każda z nas mogłaby w miarę swoich możliwości przynieść jakiś "upominek" ozdoby, pilniki, zbędne pazurkowe rzeczy, z których skompletowałybyśmy zestaw - nagrodę w konkursie na najładniejszego warsztacikowego pazurka:) Co Wy na to ??
aga, niezły pomysł :) Ozdób pewnie każda z nas ma sporo, pilniczków też trochę, a to nie taki duży majątek, ja jestem chętne i mogę ozdoby przynieść.
mi osobiście ten pomysł się podoba, ja bym wzieła różnego rodzaju koronki na przykład i materiały. jeżeli któraś ma dobrą drukarkę to może decoupagu przynieść na przykład?
asia, ja mogę przynieść, mam nowe tusze, ładnie drukuje :) Nawet jak chcecie to podajcie mi co wydrukować, żaden problem.
w ogole to mozemy tez zrobic wtapianie chusteczki, co wy na to?
dziewczyny ja się decyduje ...na dwa dni:) tylko prosiła bym żeby mnie wpisać na listę nocujących u koleżanki:)KOCHAM WAS NORMALNIE
dopisana ;) prosze nam się tu pokazać uzewnętrznic albumik założyć...:D:D
natalka w niedziele zgrzewe wody przynosi bedzie leczyc kaca, tudzież trunki z 18-stki..:lol::lol::lol::lol:
dla mnie baja:D
ja wstępnie zgłaszam się na dwa dni i spanko u Sylwuni...wstepnie, bo jeszcze nic w domu nie mówilam nawet o jednym dniu:D czekam na odpowiednią chwile:D
ja się piszę na 2 dni :)
Fajny pomysł z upominkiem :) ja tez coś wezmę.
Co do zrzuty to dla mnie by bylo lepiej bo z trójmiasta wlec się jeszcze z jakim jedzonkiem to kiepsko bo już sama torba z pazurami zajmie dużo miejsca :skacze:
Jeśli chodzi o upominki, wezmę co mam:D:D
na jedzenie wolałabym zrzutkę:D