o tak tak rozwincie nam troche ten temacik :D co mozna a co nie
bo zrobimy krzywe napisy :D
Printable View
o tak tak rozwincie nam troche ten temacik :D co mozna a co nie
bo zrobimy krzywe napisy :D
wydaje mi się że skoro street-art to w grę nie powinny wchodzić żadne wypukłości(typu jakieś akrylowe figurki?, cyrkonie), tylko same malowanki na pazurkach namalowane w 3D albo różne 'krzywe' napisy grafitti. W tym konkursie chyba chodzi o to, by na opracowanych już pazurkach puścić wodze i pozwolić ponieść wyobraźni i zacząć czarować coś farbami ;)
super konkursik
jak ja lubię nietypowe konkursy
powoli mi cos pzychodzi do glowy,,, ale musze jeszcze przemyslec
Muszę się skonsultować z moim chłopakiem :) on latał kiedyś i po pociągach, murach i innych takich wrzuty malował, więc coś wie o street art... ja jestem zielona :P
a teraz o konkursie wie już piatyelek... i moje szanse spadly na łeb:(
hehe królowa dzieki:* jak mogłam tego nie zauważyć super temat czuje się w tym biorę odział na pewno!! :)
To już szans nie mamy :P
Piatylek ze swoimi pracami już masz zarezerwowana pierwsza trojkę,,,, wywróżyłam rano w kawie :haha:
Bardzo fajny konkurs, może i ja spróbuje jak coś wymyśle:D
Może też w końcu się odważę wziąć udział:)
wiem że nie mam szans ale może warto spróbować bo przecież do odważnych świat należy:huh::huh:
Basieńko, proszę, zerknij do tego postu i zechciej doprecyzować. :) Z wcześniejszej odpowiedzi rozumiem, że skoro graffiti tylko, to tylko płasko...
Szkoda, że tylko grafitti, bo faktycznie street Art to nie tylko to, z drugiej strony łatwiej porównywać prace jeśli temat jest węższy, choć oczyma wyobraźni widziałam cuda, jakie dziewczyny stworzą nie tylko mazając graffit-owe mazaje.
Znaczy, konkurs to "paznokcie w stylu graffiti"? Użytkowe, płaskie, bez wystających ozdobników, cokolwiek byle w stylistyce murowych napisów?
Może mozna odnieść wrażenie, że się czepiam, ale to nie tak, po prostu lubię klarowne sytuacje :P
Cokolwiek byle w stylistyce graficiarzy, mogą być to: ludzie, budowle- wszystko to co możemy spotkać na ulicy jako "dzieło" Graficiarza:)
W tym konkursie zawęźliliśmy wykonanie do paznokci użytkowych, ale z uwagi na fakt, że sporo ludzi jest zainteresowana zdobieniem 3D w tej tematyce, być może w późniejszym czasie zrobimy drugi etap konkursu z tego zakresu.
No to super ja juz nawet wiem co zrobie, heh :P
No i ja mam pomysł :D
Może się skuszę :) tym bardziej że praca może być na jednej dłoni :D
A u mnie zero pomysłu, ale to normalne coś wyjdzie w praniu:D
Sen miałam... dwie prace mi się śniły... piękne pomysły... barwy graffiti na pazurach...
Ale gorzej po przebudzeniu z wykonaniem :P
Takiego konkursu jeszcze nie było, moze to być niezła zabawa, zastanawiam sie czy wziąść udział, lubie tego typu wyzwania :)
Dziewczynki, a prace to wysyłać dopiero od 20.05 czy można już jak ktoś ma??
Wydaje mi sie ze od 20.
A ja myślałam, że już będę miała... Miałam wizję przepiękną, którą przelać chciałam na paznokcie...Zabrałam się do pracy skoro świt... I co?????? I nic!!!!!! Siedziałam cały dzień... malowałam, malowałam i malowałam a w rezultacie nie wymalowałam nic ;( ;( ;( ;( ;(
A ja nie wiem czy zdąże cos zrobic :P jakiś pomysł już mam ale czasowo nie wiem czy dam rade :P