jeżeli chodzi o tego faceta to wydaje mi się, że on jest porostu na coś chory ale żeby przez chorobę hodować jeszcze takie coś na palcach???! 0_o
Printable View
jeżeli chodzi o tego faceta to wydaje mi się, że on jest porostu na coś chory ale żeby przez chorobę hodować jeszcze takie coś na palcach???! 0_o
a co wy na to??
ja dziś na YT takie cos zna;lazłam... laska chyba spała jak jej ktoś te pazury robił... albo pijana była... chyba że sama takie chciała:P
o cie nie moge ale wachlarze:)
dokladnie wachlarze
oooooooo!! widzę Kamis usunął 3 posty!!
?? nie wiem o czym mówisz
no wachlarzyk w sam raz na letnie upały :)
a co do tego faceta to masakra :(
fujjjjjjjjjjjj
Obrzydliwość.Nawet ja to widze,łopatki do piasku jak znalazł.
Niewiem czy już ktoś może wkleił te pazury:) najwyżej się powtórzę;)
Akurat na te pazurki to trzeba spojrzec troszke inaczej bo sa robione na konkursy :)
Ale ja znalazlam ostatnio takie cos,galeria zdjec paznokci,bleeeeee
zaczne od tej,obok sa inne wiec mozecie sobie popatrzec:)
French:):):) Nail Art Gallery - Nail Art by Roxie - Long Acrylic Nails - French Manicure Pictures
okropme są a wogóle po co komu takie paznokcie u nóg ? .... porażka
A co powiecie na to? :-x Założyłam sobie na takie " cuda" osobny folder :)))
Załącznik 6734Załącznik 6735
Załącznik 6736Załącznik 6737
te 3 szpice to chyba specjalnie żeby łatwiej było chodzić po drzewach, a może jakaś nowa forma samoobrony?
Te dwa pierwsze z pseudo fenchem to widzialam i nawet wstawialam link do calej galerii takich pazurow:)ale te dwa ostatnie to sa normalnie niewiem co,moze na jakis bal straszydel albo co??????
hehehe :lol: o jaaa ale sie usmialam!!!! niewierze :skacze: poprostu szok !!normalnie nie moge:wow: hahaha
jak czytam co niektóre kobietki wyprawiaja to normalnie szok :)