-
Odp: Egzaminy
tak zawsze jest ze te co sa najmondrzejsze odrazu po to legna... u mnie na egzaminie po wyjsciu jedna laska byla tak pewna siebie ze ona wszystko wiedziala ze ona to jzu robila ze ona to i tamto ja juz sluchac nie moglam jej i powiedzialm ze teraz jestes taka madra zobaczymy kiedy przyjda wyniki i ucichła.....
ja sie ciesze ze zdalam ale nie wiem na ile bo jeszcze nie pojechalam po dyplom...":]
---------- Dodano o godzinie 10:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:29 ----------
a dzis mnie czeka egzamin na prawko
-
Ja w poniedziałek zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny z metody żelowej :):):) Ciesze się niesamowicie.. :cwaniak2:
-
-
I jak poszlo na examie na prawku czarnulka??
natalia268 gratuluje!!!
a ja mam we wt exam ;) co prawda nie z pazurow, a z inzynierii genetycznej, ale trza sie uczyc :P
-
prawko oblałam bo nie wyłączyłam świateł przeciwmgłowych,,,
a z egzaminu na technika mialam z cz I 72% z cz II 80% a z praktyki 82%,...:] jestem Pani Technik Usług Kosmetycznych...
tylko teraz znaleźć dobrą wkońcu prace...:]
-
gratulacje zdobycia zawodu, a co do prawka to trzymam kciuki za poprawkę
-
a jak jest z Podstaw przedsiębiorczości?? sa jakies pytania na egzaminie z tego czy raczej nie?
-
szczerze to wszystkie pytanie masz prawie z podstaw przedsiebiorczosci
-
-
Czarnulka gratuluję :kwiatek:
-
To i ja się pochwalę :) Wczoraj obroniłam się na 5 :yess: !! Mało tego moja promotor skierowała moją pracę na konkurs na najlepszą prace licencjacka i magisterską :D Szczyt szczęścia :)
-
Wooow gratuluję kochana :ok:bierzmy przykład z Emilki :D!!! :respekt::respekt::respekt:
-
Emilia ! Gratuluję serdecznie ;)
nie tylko zdania, ale zarówno wyróżnienia :)
:kwiatek:
-
Emilko gratulacje!! Skubana :):):)