-
Odp: [09.10.2010 Tychy] Warsztaty TYLKO dla Forumowiczów wzorki.info w Tychach Yasmin
czy mozna jeszcze sie zapisać?
-
Odp: [09.10.2010 Tychy] Warsztaty TYLKO dla Forumowiczów wzorki.info w Tychach Yasmin
dziewczyny w 1 poscie jest lista osob ktore juz zaplacily a decyduje kolejnosc wplat......jest jeszcze troche wolnych miejsc wiec robcie wplaty i bedziecie zapisane:)
ja sie juz doczekac nie moge:D:D
-
jaka liczba osób jest przewidziana?;]
-
-
Przepraszam za offtop czy w Poznaniu są planowane jakieś warsztaty (wspomniala o nich asia) ? mogłabym pomóc w poszukiwaniu jakiejś sali.
-
jejku jeszcze miesiąc a ja już nie mogę się doczekać tych warsztacików
-
Cytat:
Napisał
Asia_Yasmin
chciałam zauważyć - w imieniu Woszczura - że nie ma Jej na liście a pieniążki wpłaciła 2 lub 3 sierpnia...
-
chciałam zauważyć że pod listą jest mój podpis:D czyli ja ją robiłam :D a ja nie mam pojęcia kto wpłacił a kto nie, dlatego kilka postów wyżej jest napisane, że robię listę i żeby dawać znać kto zapłacił to dopiszę :D czyli Iza, Ty Kamila też? kto jeszcze zgłaszać się :D:D:D
-
:D chciałam zauważyć - w swoim imieniu - iż podpis asia nie powiedział mi za dużo bo Asiu tyś Asia i Asia z Yasmin tyz Asia :D
:P:leze:
ja jeszcze kasy nie przelewałam bo nie wiem czy będę miała dzieci z kim zostawić alem chętna jest :P
-
:D:D to jakby co to pisz od razu to dopiszę na listę ;)
-
ja również pieniążki wpłaciłam:)
-
witam
ja wpisze liste osób jakie mi zaplaciły pieniazki aby nie było nieporozumien
dziewczyny niestety nie ma tutaj na forum jak zaplacic opcji powiadom mnie o odpowiedzi w watku, no chyba ze mnie oswiecicie bo ja nie potrafie znalezc, a to znacznie ulatwiło by nam komunikacje , niestety pracujac 5 dni w tyg i posiadajac dwójke malych dzieci nie mam czasu na forum :(
1.Asia - Warszawa
2.Olga - Turza sląska
3. Halina - Paszowice
4.Nisia
5. Totallaik
6.Woszczur
7. chocolata
8.plushak
tylko te osoby wpłaciły pieniazki
a wiec pozostaje WOLNYCH MIEJSC 7
ZAPRASZAMY :))))
-
Asia_Yasmin, można ustawić, aby przychodziły Ci powiadomienia :)
Jak klikniesz na to co na obrazku, to potem ustaw, żeby przychodziły od razu na e-mail :)
-
u mnie mała poprawka nie Paszowice a Sokola to tylko poczta w Paszowicach jest hyhy
-
Cytat:
Napisał
woszczur
moja kasiorka poszła wczoraj więc moze dziś moze jutro bedze na koncie... a może juz jest :)
asiu,.. moze przejrzalabys łaskawie temat ? ;]
pozdarwiam
woszczur
---------- Dodano o godzinie 18:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:24 ----------
Cytat:
Napisał
asia
chciałam zauważyć że pod listą jest mój podpis:D czyli ja ją robiłam :D a ja nie mam pojęcia kto wpłacił a kto nie, dlatego kilka postów wyżej jest napisane, że robię listę i żeby dawać znać kto zapłacił to dopiszę :D czyli Iza, Ty Kamila też? kto jeszcze zgłaszać się :D:D:D
tak dla jasnosci o co mi chodzi
bo edytowac nie moge :P
-
kilka postów wyżej jest napisane, żeby pisały do mnie osoby, które wpłaciły pieniążki
-
Cytat:
Napisał
asia
kilka postów wyżej jest napisane, żeby pisały do mnie osoby, które wpłaciły pieniążki
to ty admin nie wiesz ze zbanowani nie maja możliwosci logowania sie?
przynaljmniej z tego samego IP?
-
woszczur codziennie wchodzisz na pazurexach i raptem obudziłas sie zeby sie odezwać, nie rozsmieszaj mnie:]
-
ehh brak mi słów. widać niektórzy się muszą wyżyć trochę :/ do zobaczenia w tychach
-
A niby te ostatnie niesłuszne ostrzeżenia dla Izy to nie było wyżywanie się?
Ale nic więcej nie napiszę bo zaraz ja dostanę ostrzeżenie za "oczernienie administracji" (czyt. za prawdę) a przecież admin ma zawsze rację nawet gdy jest inaczej.
Pozdrawiam.
-
kurcze nie rozumiem tego, oferuję, że mogę listę zrobić, o co tak naprawdę chodzi?
-
Temat dotyczy warsztató♣w w tychach i tego się trzymajmy,
Wszelakie dyskusję, wątpliwości dotyczące zachowania moderatorów, lub administratorów proszę zgłaszać do Kamisa.
Kto chętny na warsztaty w tychach ?
Program jest bardzo ciekawy, no laseczki ? za taką cenę?
-
jeszcze moja Ania chetn a na warsztaty na dniach wpłaci kasiorke:D:D:D....ja juz dni odliczam:D
-
super :D:D ja już też powoli noclegi patrze:D:D:D
-
Też bym z chęcią pojechała na takie Warsztaty ;] A na tych warsztatach są tylko dziewczyny z Forum czy jak?
Ps. Nie śmiejcie się ale po prostu nie znam się na tym, a podoba mi się to bo można się dużo nauczyć a przydało by mi się to (spotkać się z wami i posłuchać rad) ;/