to nie mogę :((((( ale bardzo bym chciala
Printable View
to nie mogę :((((( ale bardzo bym chciala
Konkursik fajowy !:D
Nie mam wprawy jeszcze, nie bralam udzialu jeszcze w zaddnym konkursie wiec... :D
Kiedys musi byc ten pierwszy raz !! ;))
Moze spróbuuje :skacze:
ja pomysle nad wzieciem udzialu:) ale mam pytanko czy smile line musi byc w ksztalcie standardowego usmiechu lub chevrona czy moze byc delikatnie zmodyfikowana? delikatnie bo nie chodzi mi o zawijasy jakies tyylko np o celowe przesuniecie (nie wiem jak to nazwac) czubka chevronu np w lewo? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi:P
Ale super konkursik:skacze: Fajnie, że nie ćwiczymy tylko zdobień, ale i technikę :ok:
rewelacyjny konkurs. I co za temat:cwaniak2: Dziewczyny trzymam kciuki i juz niemoge doczekac sie Waszych napewno pieknych prac:ok:
moze wkoncu sie skusze :P:P
.....jak potrenujem troche kształty:P
Tam chyba jest błąd w słowie "brigde." a powinno być "bridge"to tak na marginesie :P
dzięki, poprawione :) / Emila
super konkurik.... cos wyczaruje :)
Fajny konkurs, duże pole popisu :D
I sama Joanna będzie oceniać prace, zaszczyt hehe :P
Moze uda mi się w końcu tez wziasc udział, a czy będzie wysyłana później ocena pracy na maila?
Pamiętam, ze kiedyś tak było a fajnie by było wiedzieć jakie błędy popełniamy.
mi tez sie podoba ten konkursik a szczegolnie fakt ze Asienka go oceniac bedzie swoim bacznym oczkiem:))
no i ze mozna na jednej łapce to już wogóle EXTRA!oby czas mi dopisal bo sesja mi sie wlasnie zaczela wrr
Świetny temat, można poćwiczyć i poszaleć z najpopularniejszą stylizacją którą wykonujemy na co dzień ;) Tylko szkoda że te 7% bo jakoś tak nigdy tego dozbierać nie mogę, ale mam nadzieję że tym razem się uda :D
LaVenda w takim razie zapraszam do aktywnego udziału na forum :)
Konkurs bardzo fajny. tak naprawdę można wszystko stworzyć tylko w wersji frenchowej. może się skuszę.
chyba tez się skusze;) jeszcze nie bralam udzialu w zadnym konkursie;)
już czekam na wasze prace, zapewne jak zawsze będą cudne
:D Mój temat:) chętnie nad czymś pomyślę :) (najpierw jednak będę musiała pomyśleć o większej aktywności :D)
świetny konkurs możliwe że też się skusze :P
chciałabym wziąc udział w tym konkursie...niestety za późno Was odnalazłam ..:( może innym razem..
Ja tez bym chciała wziąć udział:skacze: jeszcze nigdy nie startowałam w konkursach to będzie mój debiut:yess: a teraz super trafiony:D
a ja mam pytanie uzytkowe maja byc czy nieuzytkowe?? bo w temacie nie widze:)
Jeszcze nigdy nie brałam udziału w żadnym konkursie, ale teraz się zastanawiam :) A mam pytanko czy mogę użyć coverka Graffiti ten mieniący się zakupiony u pani Joanny? Będzie w sumie nawiązywał do głównego sponsora :)
W punkcie 8 regulaminu pisze, że łoże paznokcia ma być czyste, czyli cover bez opiłków,bez brokatu, szaleństwa robimy na końcówce ;]
dziewczyny kształt stilettos to są szpice, tak??