:uklon: Hmm niezmiernie mi miło :kwiatek:
ale jak zauważyłaś to dzięki naszym forumowiczkom jest taka fajna atmosfera :love:
Printable View
:uklon: Hmm niezmiernie mi miło :kwiatek:
ale jak zauważyłaś to dzięki naszym forumowiczkom jest taka fajna atmosfera :love:
Dzieki nam wszystkim bo to my sprawiamy ze to forum jest takie kochane:)
mam nadzieje że zostanie tak na zawsze :)
Oooj ja też jestem zadowolona z tego, że nie zostałam na poprzednim forum. Z profesjonalistkami tak jak tutaj się tam nie spotkałam, nikt nikogo nie obrażał czy też nie wypraszał z forum za brak papierka ale strasznie denerwowała mnie jedna osoba, prawdopodobnie administratorka. Dziewczyny wklejały bardzo dużo zdjęć pytając o opinie i owa dziewczyna zawsze musiała skomentować każde, oczywiście zawsze była to krytyka i nie wiedzieć czemu nie czepiała się o nic innego jak o linię włosa. Później doszłam do wniosku, że czepiała się tylko tego ponieważ dla osób które w pazurkach nie siedzą ta nazwa była obca a co za tym idzie myślała "jestem wielka jeeee":D Po tym wszystkim co tam czytałam naprawdę uwierzyłam w to, że mam do czynienia z kobietą, która siedzi w tym fachu kilka lat i zna się na rzeczy do póki nie zamieściła na forum swoich prac... Dziewczyny to była jedna wielka masakra, myślałam że spadne z krzesła i śmieję się sama do siebie do tej pory gdy to wspominam.
Ehh... Nawet przed chwilą zostałam skrytykowana przez "pseudo-znawcę" za wzór paznokcia który wykonałam jakby to była moja wina, że klientka taki sobie zażyczyła. O gustach się nie dyskutuje ale mówić komuś że ohydnie wykonuje to co robi przez to że wzorek się nie spodobał to lekka przesada...
Uwielbiam to forum:good: ( doświadczenia z innych mam podobne do Waszych):)
nie bylam na innych forach i bardzo sie ciesze czytajac Wasze opinie
a to forum poprostu KOCHAM :)
Też uważam, że to forum jest niepowtarzalne. Też byłam na innych forach ale przeważnie bardziej czytałam , czy oglądałam, nie chciało mi się pisać, a jak już zaczynałam to kończyło się to zazwyczaj kłótnią z najbardziej przemądrzałymi z certyfikatem, co wszystkie rozumy pozjadały, wiec wolałam się nie wypowiadać. ale tu jest inaczej :)
eh dołączam się, nie mówiąc o którym forum, z** profesjonalnym:) jakaś panna raz użyła słowa 'tipsy' w rozumieniu przedłużone paznokcie i została za to ostro obsmarowana.. na szczęście nie pamiętam ani loginu ani hasła :)
hehe, szczęście że ten login który mam teraz raczej mi z głowy nie wyleci:):):)
o matko!! to ja tak mam... zawsze zwracam uwage na szerokość wolnego brzegu, bo to mnie najbardziej drażni i zawsze muszę sie wymądrzyć:wow: no ale coż?? taki juz ze mnie wsiurski charakter, co na myśli to na jęzorze\
:nie_powiem: :nie_powiem: :nie_powiem: :nie_powiem:
ale na swoją obrone to napisze tylko tyle bo właśnie jak zaczynałam to łopatki to było co tygrysy robiły najlepiej... chociaz wcale nie chciały;(
woszczurku kochany Ty nasz momencik bo źle zrozumiałaś moje słowa:) panna o której wcześniej opowiadałam nie potrafiła zwrócić uwagę na coś innego, nie potrafiła pochwalić naprawdę ślicznie zrobione paznokcie - kiedy na forum pojawiło się jakieś zdjęcie padały od niej tylko słowa "za gruba linia włosa" nawet jeśli tak nie było! W skrócie: nauczyła się jednego zdania i próbowała udawać mądrą. Ty woszczurku robisz przepiękne prace - jej były jedną wielką porażką, Ty jeśli krytykujesz to robisz to sprawiedliwie - ona krytykowała aby wyjść na najmądrzejszą. Więc co Ty porównujesz?!:cisza::cisza::cisza:
aaaaa no chyba że tak... ale ja to sie pare razy zastanowie zamin napiszę, bo nie chce nikogo obrazic czy krytykowac bo tak i juz, tylko dla waszego dobra i chciałabym żeby każdy robił pieknie i idealnie, żeby miał jak najwiecej klientów i wygrywał konkursy...
choć wiem że moje są takie dość, nawet nawet, ale mimo to nie sa takie jakie bym chciała i jest w nich kilka niedociągnieć ktore staram sie korygowac:D
jak to mówili o mnie na uczelni (i chyba słusznie) matka -polka, matka karmiąca... bo ja to bym każdemu chciala zrobić dobrze:huh:
---------- Dodano o godzinie 23:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:54 ----------
a tak poza tym to chyba mam jakiś syndrom nauczyciela, choc jeszcze nie pracuje, ale mialam 8 tyg p;raktyk i naprawde chciałabym podzielić sie ze wszystkimi, może nie za dużą ale jednak jakąś tam wiedzą jaką posiadam, czy to związane z pazrskami czy fizyką...
Uważam że ona tez się kilka razy zastanowiła zanim coś napisała ale myślała innymi kryteriami - "jak zbluzgać innych i wyjść na tym na rasową stylistkę":D
osoby które krytykuja bez podstawnie próbują udawać że na wszystkim się znaja a w prawdzie tak nie jest
Ostatnio nawet wymieniają się fotami znalezionymi na blogach i NK z czyimiś pazurkami po to tylko by.. obśmiać i zwyzywac od "pseudostylistek" ... ech. 'Zapomniał wół jak cielęciem był"
jakieś tragiczne....matko każdy się uczył. Szkoda mi takich zarozumiałych dziewczyn
ja niestety trafilam na 2 takie fora:[ na jednym nie napisalam ani jednego postu bo poprostu sie balam jak trafilam na temat "nasze poczatki" to co tam sie dzialo przechodzi ludzkie pojecie:huh:
"stylistki" poprostu uzadzily sobie lincz na tych poczatkujacych i co najsmieszniejsze poczatkujacych po kursach, juz nie chodzilo o to kto ma pqpier a kto nie:/: po wielkiej zadymie 4 stylistki z duzym doswadczeniem zostaly zbanowane;)
na drugim forum lepiej sie nie odzywac ze sie nie ma kursu, bo zaraz sie "harpie" zlatuja i jest poprostu masakra:blink: jedno pytanie nie doswiadczonej i po godzinie sa 4 strony linczu i podbudowywania wlasnego ego ^_^
to forum jest zupelnie inne, wcale nie dziwie sie ze tak uzaleznia:skacze:
dzieki ze jestescie:kwiatek::jupi:
Na szczęście odrazu trafiłam na to forum i jak narazie na inne nie zaglądam bo według to jest idealne:D Zaczynam się od niego uzależniać:skacze: jak narazie mogę sama siebie nazwać pseudo stylisyką bo nie mam kursu ale to tylko dlatego,że u Nas w Legnicy są straszne ceny...i nie stać mnie narazie ale powiem szczerze,że nie raz przegadałam "wiedzą" znajomą stylistkę < a to tylko dzięki Wam i Waszym radom> :kwiatek:
:skacze:jak tu słodko, dołączam się do tych miłych wyznań:skacze: też się cieszę, że tu jestem:skacze:
a co do innych for, to z jednego za szczere opinie zostałam wywalona, ale to stare dzieje...
no ja wam powiem,ze z tymi krytykami to chyba na kazdym forum sa takie czy inne problemy.
jak niektore z was wiedza sama jestem moderatorem na jednym z forum i tam tez jest nie wiele dziewczyn ktore umieja sie z krytyka obchodzic.
jest ale i wiele takich ktore nie potrafia krytykowac.
bo.....po co jest ta tak zwana konstruktywna krytyka????????????????
po to aby te z nas ktore sa na poczatku drogi pazurkowej wiedzialy gdzie robia bledy i jak moga im zapobiec.w ktorym miejscu musza sie podciagnac jesli nie nauczyly sie na szkoleniach.
a jednak jest duzo krytyk ktore bazuje w duzej czesci na smaku jednej osoby a to powoduje u wiekszosci przewrot kiszek,i niepotrzebna wymiane zdan.
jak to sie u nas mowi "ton robi muzyke"
ja uwazam,ze jesli mam cos do powiedzenia i potrafie to uzasadnic to dlaczego mam tego nie napisac i tym sposobem pomoc tym mniej wiedzacym.
wychodze rowniez z tego zalozenia ze jesli ktos wystawia zdjecia lub pyta to samo przez sie prosi o pomoc krytyke i dobra rade.
tu mi sie baaaaaardzo podoba i czuje sie tu super dobrze
zanim zalogowalam się na te forum:skacze::skacze::skacze: zaglądałam tez na inne:porazka: dziewczynyna na innych forach są bardzo przemądrzałe katastrofa:/: jak by wszystkie rozumy pozjadały a czy wiecej wiedzą czy wiecej umnieja ich arogancja tylko świadczy o ich inteligencji .A TO FORUM i wy dziewczyny jesteście:good::kooffa:
skrytykować każdy potrafi każdy sie przeciesz na początku mósi się nauczyc
no daje wszystkim dziewczynom 100%racje tu jest najlepiej , kazda osoba nawet poczatkujaca i nawet z pierdolami mozna sie do Was zwracac, ja tez mialam 2fora za soba i na ktorych sie nie udzielalam wogule bo od tekstow typu zrob kurs to pogadamy albo nie udzielamy takich informacji bo my placilysmy za swoje kursy a wy chcecie to za darmo umiec:D to kazdemu mina zbrzydnie:D a druga opcja jest taka duzo poczatkujacych osob nie robi tego dla pieniedzy np.Ja od dawna interesuje sie paznokciami i zazyczylam sobie na swieta zel i po prostu robie paznokcie tylko dla siebie bo niestac mnie na chodzenie do studia zeby za tydzien mi paznokcie odpadaly:D wiec robie sama tak jak potrafie:D
:* JEstescie swietne dziewczyny!! najlepsze forum na Swiecie:!:*
:DJa poprostu kocham to forum i ludzi ktorzy tu pisza:)tez nie mam kursu i pisalam na poczatku zaraz jak tu sie zalogowalam , bylam pewna ze zostane tu sponiewierana tak jak na poprzednim forum:/:, ale sie pozytywnie zdziwilam , jak dziweczyny zaczely mi doradzac i krytykowac ale bardzo przyjemnie krytykowac , nic w stylu " idz na kurs " ,"nie pasujesz do nas"itp , Jak bylam na Wizazu , to te laski sobie tylko w tylki wlazily i chwalily swoje prace , ktore szczeze mowiac nie byly za specjalne :D,a jesli jakas bez kursu dodala zdjecie paznokci i prosila o rade to zoztalo jej pojechane ;( , no to sie zdenerwowalam i usunelam sie z tamtego forum , ale mam taki charakter ze najpierw musze swoje powiedziec , wiec napisalam tym ksziezniczkom co o nich mysle :Pa co tam:DPrzy okazji dziekuje wszystkim za rady i oceny moich paznokci , dzieki Wam coraz lepiej mi idzie , iwiem co zle robie , WIELKIE BUZIAKI DLA WSZYSTKICH ,:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
PRAWDZIWA PROFESJONALISTKA ZAWSZE DORADZI I NIE ODMOWI POMOCY!!!!
dziewczynki poprostu wszystkie jestesmy "the best" i niech moje slowa beda dla wszystkich jakas motywacja do dzialania ..... my i nasze forum jestesmy najlepsi!!!!!!