:) ja już swoje zrobiłam i wysłałam teraz już się nie mogę doczekać wyników i waszych prac. róbcie i wysyłajcie nie obijać się :ok::skacze:
Printable View
:) ja już swoje zrobiłam i wysłałam teraz już się nie mogę doczekać wyników i waszych prac. róbcie i wysyłajcie nie obijać się :ok::skacze:
Aga szybka jestes:P ja jeszcze nie mam pomyslu ;/
Ja też jeszcze nic ciekawego nie wymyśliłam ;) ale w przyszły weekend coś pokombinuję :D
no akurat miałam pomysł i chwilkę czasu wiec skorzystałam i zrobiłam.
zrobione i wysłane:D a teraz czekam;( tyle czasu jeszcze - padnę chyba
ja już zrobiłam, ale na razie nie wyślę... może sklecę coś lepsiejszego:huh:
Ja też już zrobiłam i chyba wyślę ,chociaż kompletnie mi nie wyszły tak jak chciałam ale to chyba nie moje klimaty i nie bardzo wiem jak je poprawić albo spadek formy :/:Wyślę takie jakie są :huh:
ale super temat:) jak wrócę do Polski to zabieram się do roboty, jeden konkurs za drugim uffff, nie dajecie odetchnąć;p ale to dobrze:skacze: a ja siedze na obczyźnie bez sprzętu i mnie skręca, bo już być coś działać chciała:D
Praca właśnie poszła.Nie najlepsza ale wysłałam -trudno :)
sami to samo chciałam powiedzieć :P
Edyta za słabo się cenisz :aty:
znowu pewnie jakies cudo bedzie :D
ale niektóre z Was są szybkie, dopiero konkurs ogłoszony a już pierwsze prace :) może i ja sie skusze jak coś wymyśle chociaż wątpie :P
He he .Ale na wstążkę nie narzekałam,siedziałam cichutko :P.Dziewczyny naprawdę tym razem na moją pracę nie ma co liczyć ,normalnie aż mi wstyd będzie teraz :/:
JA wiem tyle, że nie będę wysyłać na ostatnią chwilę pracy... czyli na dniach może zrobię i wyślę :D
Zdobyłam się na odwagę i zrobię pazurki na konkurs :D pierwszy raz.
mam pomysł, może jeszcze dzisiaj uda mi sie je zrobic :)
A tak to sobie myślę, że moja interpretacja będzie chyba najinniejsza :skacze: Może nie na tym poziomie, ale się bynajmniej wykazałam, bo wylać na szablon tyle żelu he he :DTo mój pierwszy konkurs :)
I na odwadze się skończyło, bo nie mam żadnego pomysłu na zdobienie :] tyle dobrego, że na jednej łapce można :D
Asiek kombinuj kombinuj :D ja bardzo chcę coś ulepić póki mam odwagę, też jestem konkursową dziewicą :leze: ale chyba dopiero w przyszły weekend, bo w ten śmigam na warsztaty :skacze:
dobra, let's get started :D
---------- Dodano o godzinie 22:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:20 ----------
uff skonczone :) jeszcze tylko fotki pocykac :P
ho ho ho pewnie jakieś cudo :) ja zabieram się za konkursowe pazurki w weekend :)
ciekawa jestem prac :) ja wybieram własnie fotki i bede wysylac:)
---------- Dodano o godzinie 13:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:31 ----------
wysłalam, prosze o info czy wszystko doszło i czy zdjecia sa ok :)
Próbuję znaleźć inspirację. Jak Wam dobrze, że już macie :D
szukaj szukaj Kochana a znajdziesz :skacze2: ja miałam nie robic pracy ale mnie jakoś natchnęło :P:)