ja dzisiaj pobiegnę do empiku ;p
Printable View
ja dzisiaj pobiegnę do empiku ;p
przepraszam za pomyłkę Sylwia1982 :kwiatek:, w kolejnym numerze zamieścimy sprostowanie, proszę tylko o maila z poprawnym miastem ;).
juz wyslalam maila :)
Skoro była już w Empiku, to ja też się przejdę jutro i może akurat już będzie czekała na mnie na półeczce :D
a ja się właśnie od Edytki dowiedziałam, że moje pazury są w gazecie pierwszy raz:kooffa::skacze2::mml::woot::ave::tancze::jupi: opłacało się kupować każdy numer od 3 lat;) hehe
a mój mąż dopiero mi w empiku kupi w poniedziałek:placz:
ojjj ja to sobie poczekam jeszcze troche zanim dojdzie ...buuuuu ale wam zazdroszcze :)
Evelyn widzisz ,trzeba probowac a udaje sie -gratki :)
gazetka zakupiona ;)
JEST :skacze: w empiku wczoraj już kupiłam, ale niespodzianka miła- podwojna. Po pierwsze spodziewalam sie 11 dopiero, wchodze do empiku i :szczena: otwieram, przeglądam co tam ciekawego, patrzę, a tam moje paznokcie :tany: :hura: ale miałam radochę :D uwielbiam PAZNOKCIE:D DZIĘKUJĘ :kwiatek: :*
gratulacje :D
Dzisiaj też zakupiłam swoją gazetkę w Empiku. Nie było w dwóch, w trzecim znalazłam. Warto było poszukać, bo zawartość... no świetnie, super zdobienia, kilka przydatnych tekstów :) Dobry numer.
Idę sobie z córką i pomyślałam, że zajdę do empiku a nóż widelec już będzie gazetka. Patrzę jest, zaczynam przeglądać i normalnie zawał :wow: moje paznokcie zostały wyróżnione w tym wydaniu. Czytam jakie nagrody i czytam jeszcze raz i nie wierzę - uwierzę dopiero jak dostanę przesyłkę i sprawdzę co jest w środku:D
Bardzo dziękuję :love:
Gratulacje dziewczyny :)
I gratulacje dla Meg Twoja praca jest śliczna i w pełni zasługuje na wyróżnienie :D
eh.. gdy bym wiedziala ze gazeta juz jest w empiku ;(
a dzis bylam tak blisko sklepu...
a jutro bede musiala specjalnie jechac.. no ale coz...
Gratuluję dziwezynki :kooffa:
Ja też już mam od paru dni swoją gazetkę. Jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłam swoją pracę " w stylu vintage" w gazecie. Super uczucie mówię wam :)
Ja też już swoją mam, wysoki poziom zdobień, fajne artykuły, mocny numer.
Tak trzymać :)
A ja się nie mogę swojej doczekać!!!
Kurier gdzie jesteś, zabłądziłeś???? Ja tu ścieżkę do furtki wydeptuję!!!
mam i ja:D świetny numer:ok:
Nie zdążyłam do Empiku ;( Poczytam Paznokcie dopiero jutro :(
Ale macie fajnie, gratuluję publikacji....
ja wczoraj kupilam :)
tak czekalam na ten artykul, o ktorym pisalam na pierszej stronie i sie zawiodlam. Nie podoba mi sie, ale to takie MOJE zdanie.. wiecej tam 'mądrych słów' niż zwiazanych z tematem i odpowiedzią na zadane pytanie.
nie wiem.. moze i sie nie znam.. ale ten artykuł powinien trafiac do ludzi od razu, a nie naookoło..
Ogolnie ciesze sie że pozostałe uczestniczki zostały wyróżnione na stronie i mozna przeczytac ich artykuły :ok:
Ola gratuluję zmagan sie z odpowiedzią na to pytanie :*
taką otrzymałam nagrodę za pracę wyróżnioną w specjalnym wydaniu :skacze:
Załącznik 43863
ooo no to moje gratulacje, konkretna nagroda:D
Nooo, fajna nagroda :slina: