Działajcie dziewczyny będziemy podziwiać :)
Printable View
Działajcie dziewczyny będziemy podziwiać :)
mam juz pomysl!!:jupi:w nastepnym tygodniu biore sie za realizacje!!:szabelka::tany2::tany::mml:
ja miałam milion pomysłów, wybrałam w końcu jeden i nie wyszło tak ładnie jak myślałam, ale siedze juz nad tym drugi dzień i juz trudno, skończę jutro i wyślę, bo nie mam siły brać się za kolejne :(
Ninia, czy ja wiem czy takie szalowe beda :) Robie zwyklaka...
Nic szczegolnego z tym drutem nie robie, po prostu chce by mi odstawaly co niektore rzeczy :)
no nie wiem... chyba zrobię drugie... bo u mnie mało odstające elementy;(
dziś jeszcze nie wyślę, bo mi zdjęcia kiepskie wyszły... w weekend chyba zrobię fotki u mamy bo tam tak słonecznie jest:D
Postaram sie wziąć udzial w konkursie :)
ja już wysłałam co będzie to będzie:-)
Ja chyba się w poniedziałek za to wezmę :)
Ja chyba też tylko kurcze nie mam takich typowych ślubnych do szampana a na sztuki nigdzie nie moge kupić zrobię na tych co mam no trudno co będzie:(
ja swoje muszę dokończyć, więc w pon. albo we wt. wysyłam ;]
ja bym tez zrobila ale jakos mi pomysl nie przychodzi..:(
a mi kieliszki juz przyszly :) i czekam teraz az kolega mi je przyniesie to jutro pewnie wezme sie za robote ;)
Gdzie mi tam do was, ale co tam fajna zabawa była, wysłałam
e tam, i dobrze :)
to tez beda moje pierwsze kieliszki.
a ja juz nie wspomne o sobie. zastanawiam sie czy wogole cokolwiek robic... bo takie cuda robicie , ze moje odrazu zrazi w oczy :| kielichy juz mam i bede potem probowac cos utworzyc... no zobaczymy co to wyjdzie
rób, a nie gadasz głupoty ! :aty:
haha okej :D
Właśnie wysłałam swój :) niech sie dzieje wola jury:)
Ja zrobiłam juz pół kieliszka heh.. nie myslałam że zrobię aż tak pracochłonną pracę do końca terminu powinnam się wyrobić :)
a ja mam takie pytanie czy nie można zrobic dwóch zdjęć? chodzi mi o zdjęcie całości pracy i drugie to zbliżenie zdobienia, nie potrafię zrobić ładnego zdjęcia kiedy robię z daleka to nie widać detali na kieliszkach, dziewczyny jak wy robicie te zdjęcia? bo mi to nie wychodzi mam duże kieliszki i wygląda to wszystko koszmarnie buuuuuuu
Juz proponowalam to samo dziewczynom, jednak nic z tego :p
Zdjecie z wyszczegolnieniem detali robic w trybie makro lub podwojnym makro, jesli ktos ma taki tryb w aparacie. W zwiazku z tym, ze to szklo to proponuje bardzo oswietlone miejsce i cyknac zdjecie bez lampy by nie zostal odblask na szkle. Jesli ma wyjsc dobrze fotka to aparat trzymamy bardzo sztywno lub stawiamy na statywie :)
wysłałam... jako tako wyszły... moje pierwsze... też nie mogłam się na zdjęcie zdecydować... no ale już poszły....
Hehehe, ja wlasnie tez wyslalam, z tym ze odrazu jestem przygotowana na odrzucenie bo nie mam tam nic "pazurkowego" :)
a ja mam dopiero szkic :D i cos zaczełam ale nie wiem jutro moze dokoncze ;) ja tez nie mam nic zwiazane z pazurkami.
Kasia(o zmieniłaś nick) ja tam poszłam na żywioł... jak wzięłam kieliszki do ręki to nie wiedziałam jaki robię kolor i kształt kwiatów i jakoś samo wyjszło:P
Evelyn a no zmieniłam ;) jakoś ten bardziej mi się tak podoba :) i taka bede chciala miec nazwe rowniez w przyszlosci dla salonu czy coś :):)
a ja myslalam, ze to takie proste pff w godzine sie uwinę.. a przyszlo co do czego nie wiedzialam jak sie za to zabrac :d koncepcje tez mam na zdjęcie takze z tym juz łatwiej pojdzie ;):)