-
Odp: [Konkurs] Świąteczna bombka
??? :( o MY GOOD!!! nie wiedziałam ;( myślałam ze tylko chodzi o zarejestrowanie się do tego dnia a posty swoją drogą ;( nie da się tego jakoś obejść?? :(
---------- Dodano o godzinie 16:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:38 ----------
a już 3 bombki ozdobiłam ;(:sciana::spalony:;(
-
regulamin to regulamin...
-
czyli praktycznie mogę je pokazać?? bo i tak mnie regulamin nie obowiązuje......
-
no tak pokazac je mozesz ;)
-
zrobie wyraźne zdjęcia to wyślę... :) i dorobie jeszcze jedną bo spodobało mi się ich robienie :) szkoda że jury takie zasady określiło skoro nie ma nagród rzeczowych ;( <smutna>
---------- Dodano o godzinie 12:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:00 ----------
zrestą
Cyt. Organizatorzy zastrzegają sobie prawo do dokonywania zmian w regulaminie.
:] nie można zrobić w tej edycji wyjątku ??? :cwaniak2: ;] co do terminów napisanych postów?? ;p :D
-
idlao nie kombinuj, nie ten konkurs to następny.. jak Tobie by sie pozwoliło to inni tez by chcieli.. a to mija sie z celem.
-
Idalo, na tym forum jest bardzo dużo konkursów, więc pewnie załapiesz się jeszcze nie na jeden ;)
-
Idlao - zmiana w regulaminie w czasie trwania konkursu, polega na wprowadzeniu np poprawek na skutek jakiegoś wydarzenia lub np poprawek błędnego sformułowania. Absolutnie nie jest to wyjątkowe, wyrywkowe odstąpienie od warunków regulaminowych dla kogokolwiek, tym bardziej dla osoby początkującej.
Na tym forum respektujemy wyznaczone zasady i dlatego jest u nas wyjątkowo, przestrzegam przed kombinowaniem ;)
Oraz ja się pytam: gdzie te Wasze cuda? Na skrzynce mejlowej baaardzo skromnie!
Do roboty, bo będę bardzo zła i zrobię Wam post konkursowy :P
-
otóż to!!!! :) ;p :haha:
Cytat. Idlao - zmiana w regulaminie w czasie trwania konkursu, polega na wprowadzeniu np poprawek na skutek jakiegoś wydarzenia lub np poprawek błędnego sformułowania.
Tak to sformułowaliście że nie zrozumiałam :)
Nie .....no dobrze..... żartuje..... nie będę nalegać...... ale nie chodziło mi o zmianę tylko dla mnie :)
Tym bardziej, że nie ma nagród rzeczowych tylko dyplomiki (drogą elektroniczną co się wiąże z tym że same musimy sobie drukować :) )......... i w sumie..... to co wam zeleży ;) :D
-
Cytat:
Napisał
samaron
Oraz ja się pytam: gdzie te Wasze cuda? Na skrzynce mejlowej baaardzo skromnie!
Do roboty, bo będę bardzo zła i zrobię Wam post konkursowy :P
ja kupiłam puki co gładkie bombki, ale cos ostatnio doby mi brakuje na ćwiczenia :D
-
samaron zapewne wiekszosc prac pojawi sie godzine przed koncem :D
-
no wiecie co ja tu wchodze z nadzieja ze przeczytam o ogromie prac a tu cisza.....pewnie wszyscy beda wysylac ubierajac choinke;)....
-
Cytat:
Napisał
idlao
(...)
Nie .....no dobrze..... żartuje..... nie będę nalegać...... ale nie chodziło mi o zmianę tylko dla mnie :)
Tym bardziej, że nie ma nagród rzeczowych tylko dyplomiki (drogą elektroniczną co się wiąże z tym że same musimy sobie drukować :) )......... i w sumie..... to co wam zeleży ;) :D
bo większość z Nas nie bierze udziału w konkursach ze względu na nagrody :/:
Przepraszam, zirytowałam się
-
Ja już zakupiłam wczoraj bombki i mam zamiar wkrótce coś "zmalować" :D Mam nadzieję, że będzie godne pokazania :P Pierwszy konkurs, w którym będę brać udział, więc nerwy są :)
-
hrym hrym, zrobilam wczoraj pol bambki zeszlo mi sie z tym ze dwie godziny, o losie jendna pojdzie napewno, mam jeszcze kilka pomysłow, takze ja sie wywiaze z obowiazkow;)
-
mi wczoraj przed snem wpadł pomysł do głowy :mml:
-
ooo a ja nie doczytałam ze to do 23 grudnia tylko ze do 3-go
z lekka jakas gapa :P może cosik wyskrobię :D jak sie na krakowskiem rynku bombek zaoglądąłam toooooo fiu fiu :D tylko ze mi daleko do nich:haha:
-
Zołzo juz nie badz taka skromna:D:D:D... dzialaj dzialaj bo chetnie obejrze;)
-
No proszę, a ja w tym roku wymyśliłam zdobione bombki jako podarki :)) więc kilka ładnych sztuk muszę zrobić :)
-
Tylko przed zabraniem się do pracy przeczytaj DOKŁADNIE regulamin :]
-
o tak kruszynkokasia koniecznie przeczytaj bo kogoś możesz zirytować ....
zresztą czy tak niewyraźnie regulamin jest napisany>????
-
Ja nadal nie mam koncepcji na moją bombeczkę... Jest jeszcze troszkę czasu i może coś wymyślę :P
Idlao, nie musisz się złościć. Regulamin jest regulaminem. Nie dziw się że kogoś możesz zirytować gdy prosisz i prosisz a wszyscy i tak Ci piszą że nie o nagrody chodzi, a regulamin jest po to żeby go przestrzegać... Każda dziewczyna kiedyś była na tym forum "nowa" i nie mogła wziąć udziału w każdym konkursie, i to trzeba przeżyć. Jeżeli dziewczyny zmieniłyby regulamin i każdy konkurs byłby dla wszystkich, to nie liczyłoby się to że jesteśmy tutaj na forum, lubimy się i w pewien sposób przyjaźnimy a ludzie logowaliby się tutaj tylko po to żeby jedynie brać udział w konkursach a nie udzielać się na forum. Na każdym forum obowiązują zasady i należy ich przestrzegać :ok:
-
oj dziewczyny nie wiem czy wy mnie źle rozumiecie czy co....
po pierwsze to napisałam ok nie będę nalegać.... (a chyba ażraz nalegałam)
wiem że REGULAMIN TO REGULAMIN...
zdenerwowałam się (w sumie to na siebie a nie na Was ) gdyż źle zinterpretowałam sobie regulamin gdyż myślałam że posty należy "uzbierać" do 15 grudnia... jestem tylko człowiekiem wy zawsze czytacie wszystko poprawnie?????
złośliwa?? nie jestem złośliwa tylko tekst "zirytowałam się" rozwalił mnie na łopatki...
specjalnie zaznaczyłam to, że ten konkurs jest bez nagród rzeczowych.....(dokładnie o tym wiedziałam) żebyście tego nie odebrały że właśnie o NAGRODY mi chodzi ;/ bo wcale NIE ;/
i wcale tak nie proszę....... poprostu już potem żartobliwie się do Was zwracałam (nie licząc że mnie przyjmiecie) ;)
myślę że już nie ma sensu tego tematu ciągnąć ..... nie chce się kłócić...
:kwiatek::przytul::*
-
ja też się szykuje, problem tylko, że ani na razie pomysłu ani nawet bombek... :-/
-
Wyjątkowo zachęcające... :> Pomysł mi się kluje, pytanie, czy znajdzie się czas. Bardzo bym chciała.
@idlao, właśnie dyplomy to przecudne nagrody rzeczowe!
Nie jest ważne, na co liczysz a na co nie, tylko jakie zachowania prezentujesz ;)
Mam nadzieję, że pokażesz swoje prace mimo, że nie wezmą udziału w konkursie.