ha ha ha!! mądrala!!
Printable View
heheheh Woszczurku, Woszczurku :)
Aniu cudne te paznokcie!!
Paznokcie śliczne, pomysł po prostu rewelacyjny!!!
Chyba kupie wagon chusteczek higienicznych i będę próbować :D :skacze:
coś chyba pokombinuję z tą chusteczką...
tylko troszkę się boję żeby mi jej do drukarki nie wcięło ;)
dlatego przyklej jej krawędzie do normalniej karki papieru choć z góry ja w ten sposób wydrukaowałam z 10 arkuszy i żadnej mi nie wciągneło
---------- Dodano o godzinie 11:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:34 ----------
wzór do skopiowania i gotowy do druku format chyba a4
http://i449.photobucket.com/albums/q...oooooooooo.jpg
Aniu!! dziękuję... dziekować dziewczynki dziękować...
:master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master::master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master: :master::master: :master:
No fajnie, że Ania udostępniła nam swoje własne "kompodzieło", bo dla mnie np. programy typu photoshop i corel są zbyt zagmatwane, zostaje mi szukanie gotowców.
ja [oszukałam tych fraktali w necie i sobie na kompa sciągnęłam takie najlepsiejsze...Załącznik 5598 Załącznik 5599 Załącznik 5600 tylko jeszcze musze je zmniejszyć i pkombinowac chyba w wordzie żeby się fajnie drukło:P
niezle woszczur
Ale mi się to spodobało, będę teraz przeszukiwać moje zasoby, a paznokci i tak nie będę miała kiedy zrobić...
wzór musi być wyraźny i najlepiej ciemny choc dziś robiłam z niebieskim wzorem i też fajnie wyszło
te fraktale o zmniejszeniu i wydrukowaniu wydajne mi się że bedą niewyraźne
Aniu to jest poprostu przepiekne....ja tez musze sprobowac
buzialek dla Ciebie Aneczko:)
---------- Dodano o godzinie 14:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:51 ----------
zrobilam tak jak Ania czyli druknelam na chusteczce ten wzor....no i wyszlo pieknie...teraz tylko wtopic na pazurka:)
---------- Dodano o godzinie 14:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:24 ----------
nie ukrywam, ze tez sie balam o drukarke ale wszystko ok
cieszę się ze na cos się przydaję
Anno..podziwiam ten twoj pomysł:D az mnie zatkało;)
Mam wlasnie program Coler paint shop pro .....choc mam link do tego pedzelka brush ale nie wiem jak ustawic pedzelek brush by był w programie;(
---------- Dodano o godzinie 19:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:28 ----------
wlasnie wydrukowalam twoj wzorek:) i wyszlo mi super..tylko jeszcze na tipsie nie probowalam zrobic..ale jak zrobie to dam znac jak wyszlo:*
hej a ja mam pytanko bo to na atramentowej rozumiem drukarce hehe tak wole zapytać bo chyba nie laserowej..;P
ja wydrukowałam na atramentówce i jest git!! nie wiem jak na laserze pójdzie:/:
pokazujcie później jak Wam powychodziło !
ja mam zwykłą drukareczkę ho atramentową
Aniu ty nasza skarbnico pomysłów!!! jesteś niezastąpiona!!!!! dzięki!!!!
dziewczyny na laserowce tez Wam powinno wyjsc
---------- Dodano o godzinie 15:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:43 ----------
ja swoje druknelam wlasnie na laserowej i wszystko ok
Są niesamowite...
Aniu pomysl super,pazurki ja zawsze swietne!!!
pomysł z chusteczką rewelacja :)
w weekend będę drukowaći pewnie robić to co Ania Otkińska wrzuciła, wrzucę fotki jak to poszło:) najbardziej obawiam się że drukarka mi tego nie pociągnie:(
ja też muszę decoupage spróbować, nie umiem się doczekać:skacze: