agaretka nie ma ;)
Printable View
agaretka nie ma ;)
agaretka potwierdzam, że nie ma ograniczeń, jest to konkurs organizowany przez pismo "Paznokcie" ;)
Ja też już zrobiłam, tylko muszę fotki wybrać :)
asiek proponuję wybrać fotki, na których dobrze widać zdobienie :)
Dużymi krokami zbliża się zakończenie terminu przyjmowania prac ;)
noo zbliza sie zbliza, trzeba sie ogarnac wreszcie i pokombinować.
A mi czasu brak:/: jestem w trakcie remontu i przeprowadzki szwgierki do nowego domu;( Mam nadzieje, ze znajde jakis dzien wolny i chwilke czasu na zmontowanie czegos:D Taki konkurs, ze nie odpuszcze....hehheh
ja mam pomysł już od dawna, ale ciągle coś mi wyskakuje i nie mam jak zrobić ;(może po weekendzie jeszcze zdążę
ja też wyślę :) kilka pomysłów mam :)
Czekam aż moja psiapsióła zjawi się na pazury :) bo ja niestety na sobie nie mogę :(
Powodzenia dziewczyny :) ja odpuszczam... do ślubu mi nie spieszno hehe a tak na powaznie to kurde czasu i modelki brak;/
Ja w ostatniej chwili zrobiłam i wysłałam, mam nadzieję że się spodobają :)
ja chyba odpuszczam :/:
a ja kurde zrobilam zdjecie starym aparatem i nie ma takiego efektu nim jak na zywo :( teraz mam nowy aparat ale chyba nie mozna wyslac wiecej prac niz jednej
uffff... wysłałam ale wątpię żeby się dostały :)
Lirene moje też nie były rewelacyjne, ale zostały przyjęte :) także nie martw się :)
DiamondShine ja tam wyczytałam że można wysłać trzy zdjęcia trzy ujęcia zdobień
ja swoja koncepcje zmieniałam 4 razy az ze mnie w pracy ryczeli... ale juz wysłałam :)
ja zrobiłam ze 2 tyg temu :D ale nie mam aparatu wiec raczej nie pójdą, z resztą teraz to i tak już do poprawki by były... szkoda.. :)
ja zrobiłam już dawno i teraz mi się dłuży:(
uuuuu pożyczyłam aparat, może jeszcze zdążę wieczorkiem cyknąć bo za chwilkę do szkoły :D
Ja też wysłałam swoją pracę;)
ja też, zdążyłam :D
poszły i moje :skacze:
dziewczyny a jutro jeszcze można wysyłać?:> czy tylko dzisiaj wchodzi w grę?
Do dzisiaj tylko :)
kurczaczek nie dostałam potwierdzenia ze doszły, pomocy....:(
uf...dostalam przed chwilka...wysłałam wczoraj wieczorem i teraz przyszło, takze dziewczynki nie stresowac sie, moze zaraz i do Was dojda:)