o ja też lubię ten napój :D
kupuję też chusteczki higieniczne te delikatne :) w paczuszkach jak i w tych kartonikach po 150 sztuk :D
Printable View
o ja też lubię ten napój :D
kupuję też chusteczki higieniczne te delikatne :) w paczuszkach jak i w tych kartonikach po 150 sztuk :D
a ja większość rzeczy kupuje w biedronie, czasami na bazarku (warzywka itp) i w osiedlowym sklepiku :)
Produkty z biedronki polecaja sie na forum :lol: Joke ;p
W biedronca jest duzo rzeczy dobrych, ale zrazilam sie na jednym i powiedzialam ze juz wiecej nie kupie,,,, na chlebku tostowym byl albo nie dopieczony alebo nie wiem co ale na bokach byl lepki i wygladalo jakby drozdze z niego wychodzily :/ fuuuu
z lidla dobra jest babka jogurtowa i chyba cytrynowa :D z biedronki pampersy sa tanie huggisy niz w innych supermarketach o chyba 10 zł :wow: w ogóle dla dzieci np mleko czy inne rzeczy sa tansze, w sumie w kazdym cos po trochu kupuje.. :)
ja w biedronce zawsze kupuje sos do spagetti słodkokwaśny jest świetny :)
ja z tego sosu słodko - kwaśnego ASPIRO z biedronki robię moje słynne piersi z kurczaka z ryżem hehe :P nie wiem czy już tego nie pisałam ale sklere mam :P
też robiłam z ryżem :) Smak ma świetny
ostatnio byłam w Biedronce i zobaczyłam małą wodę z melisą (a ze ja nerwowa to wziełam :skacze:) myślałam ze to jakis smak ziół czy cos hahaha ale nie słodziutka i pyszna woda... czy sie uspokoiłam trudno okreslic.. bo kupiłam jeszcze jedną z tej samej serii zeby być piekna to nie podziałało hahah :hahaha:
ale wody pyszne ! teraz u mnie w szkole duzo osob sciągneło i sobie pokupowało tą wodę..
Jeszcze uwielbiam z biedronki herbate z cynamonem i pomarańczą :love:
a ja polecam warzywa na patelnię!! bomba, jest ich o wiele więcej niż w np hortex a nie są drogie 3 zł z groszami...
nawet mi zasmakowaly chipsy pomidorowe z ziolami z biedrony :D
jak wracalam do domu z Polski to na druge kupilam, zjadlam cala paczke na miejscu :P
ale stwierdzam, ze zmniejszyly im towary na sklepach ;) przynajmniej w "mojej"
Kocham te biedronkowe czipsy:love:
zajebiaszcze są...były też ostatnio limitowane grillowane warzywa z jakimś tam czymś...no miodzio:love: ale opieram sie pokusie bo się w końcu w drzwi nie zmieszczę :D
Warzywka na patelnie mmmm...pychota:slina:
czipsiki też rewelacja,najbardziej lubię ser z szynką:slina:
to ja ostatnio nawiedziłąm biedronkę i przypadły mi do gustu tak:
-takie chipsy ziemniaczene o smaku smietanki z cebulką- są jak podpłomyki
-jogurty o dziwnych smakach typu agrest- pyycha
-chusteczki uniwersalne do czyszczenia, chyba 80szt
i nie wiem co jeszcze ale ja przypomne to napisze. ogolnei bardzo wiele rzeczy jest identyko jak w lidlu tylko ciut zmienione opakowanie ale widac ze to to samo
jedyne co mi sie bardzo bardzo nie podoba to ze nie mozna płacic karta
LUUUBIE bierdonkową COLE LIGHT ;D
Dystrybutor : Hoop Polska ;D
czekolada bąbelkowa czy jakoś tak. wyrób: mauxion
niecałe 3 zł :D polecam pyyycha !
w Lidlu w Niemczech sa takie frytki o nazwie Harvey czy jakos tak - sa przepyszne, cienko i grubo krojone, nie sa w srodku puste...
wiem, ze w w polskim Lidlu tez sa ale nie jadlam wiec nie wiem jak smakuja ;)
Ja uwielbiam bagietki z masłem czosnkowym po 2.49zł (w Kauflandzie są też ale już po ponad 3zł )z Biedronki i takie ciastka coś jak Hit-y tylko trochę większe,pyyyycha...:)
o też ostatnio wypróbowałam tą bagietkę i są pyyyszne ! niestety tylko na ciepło, bo wzięłam ostatnio jedną do pracy i się taka miękka zrobiła :/: ale jest super !! :)
jak te bagietki wyglądają??(w sensie opakowania bo jak zwykła bagietka wygląda to wiem:D), bo ja jakos na nie nie trafiłam:/:
Załącznik 20884 oto ona :)
a ja lubie z biedronki taki batoniki z ryżem preparowanym w czekoladzie ..)))mniam))))pyszne )))jeśli chodzi o ciasto francuskie to kupuje tylko w biedronce bo jest tanie i smaczne )))
widzialam to opakowanie ale nie przyglądałam sie blizej:glupek::D
co do artykułów przemysłowych to w biedronie kupiłam sobie patelnię Tefala za 39,90 czyli o 26 zł taniej niż w Carrefour a niczym sie nie rózni.....wiadro czy mop łazienkowy Viledy tez duzo taniej niż w innych sklepach :]
Ja ostatnio kupiłam w biedronce Lazanię i naleśniki z serem..
o fuuuuu... nigdy więcej nie polecam! :P:D