Odp: Promocje Nowości Mistero Milano
W ostatnich Paznokciach jest napisane, że jest promocja na żele led. Na stronce nic nie widze o tym???:porazka:
Zapraszam do skorzystania z promocji.
PROMOCJA | Zgarnij BON na zakupy !!
Zrób zakupy za określoną kwotę a otrzymasz BON na zakupy :-))
Oferta ważna do 31.12.2012-nie przegap okazji!!
http://www.misteromilano.pl/upload/p...cja_strona.jpg
Ale to nie jest odpowiedż na moje pytanie. W piśmie Paznokcie jest informacja z linii LED -30%. Ważne od 1-31.12.2012. Moje pytanie brzmi. Gdzie to zaznaczyć, że chcę kupić żele w promocji ( na stronce nie wiem czemu nie ma takiej informacji ). Oraz czy rabaty (np z kartą Paznokcie) się łączą? Bardzo proszę o osoby zorientowane o odpowiedź.:P
---------- Dodano o godzinie 20:37 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 20:30 ----------
Czy nikt mi nie może odpowiedzieć? Czas leci, promocja ponoć jest do końca roku. Może po świętach Alicja tu zajrzy :]
Po pierwsze bez nerwow. Po drugie sa Swieta a zaraz po nich Nowy Rok i nikt Tobie z przedstawicieli nie odpisze w trybie ekspresowym. Troche cierpliwosci. Ludzie maja tez inne zajecia niz odpisywanie na forum :)
Beda na forum to odpisza
napisz meila, albo jutro zadzwoń ;)
Tomaszko w Święta nie pracujemy, poszło PW.
Wszędzie tyle wyprzedaży poświątecznych, a w Mistero Milano nic? :( Może jakaś mała promocja na hybrydki? ;)
posiadam karte rabatową pisma paznokcie(10% w przypadku mistero milano) czy jest ona ważna przy zakupach internetowych? jak sprawic aby kod zadziałał i ile zostalo nam naliczone rabatu ? ostatnio robilam zakupy za kwote 90zl i zaden rabat nie zostal mi naliczony chociaz pisalam ze posiadam taka karte. czy przy nastepnych zakupach zostanie naliczone 10%rabatu ?
stefcia92 najlepiej jak byś w tej sprawie zadzwoniła do sklepu i zapytała ;)
Cytat:
Napisał
stefcia92
posiadam karte rabatową pisma paznokcie(10% w przypadku mistero milano) czy jest ona ważna przy zakupach internetowych? jak sprawic aby kod zadziałał i ile zostalo nam naliczone rabatu ? ostatnio robilam zakupy za kwote 90zl i zaden rabat nie zostal mi naliczony chociaz pisalam ze posiadam taka karte. czy przy nastepnych zakupach zostanie naliczone 10%rabatu ?
Karta rabatowa magazynu paznokcie obowiązuje:
10% zniżki na zakupy w siedzibie firmy, placówkach dystrybutorów i na
stoiskach targowych oraz na sklepie internetowym MM ( w podsumowaniu zakupów w uwagach proszę wpisać numer karty rabatowej magazynu Paznokcie)
Poniżej placówki w których można zrealizować rabat:
Adres korespondencyjny / siedziba:
ul. Krakowska 154, 35-111 Rzeszów
tel.:+48 017 864 19 94
fax: +48 017 864 19 94
www.misteromilano.pl
Kraków
Hurtownia Belisza
ul. Radziwiłłowska 25/1a, 31-026 Kraków
tel.: 12 421 40 98
www.belisza.pl
Warszawa
FORMOSUS Elpa s.c.
ul. Internetowa 43a, 03-290 Warszawa
tel.: 506 303 369
Poznań
Hurtownia Shining Nails Studio
ul. Kazimierza Jarochowskiego 38, 60-823 Poznań
tel.: 88 045 54 75
www.snstudio.pl
Kościerzyna
Hurtownia EK Namito
ul. Długa 36/3, 83-400 Kościerzyna
tel.: 58 681 00 72
www.emiliakossakowska.p
Secret Lashes we Wroclawiu ma produkty MM. Karta rabatowa obejmuje ich sklep?
No proszę jak się porobiło. Poprzednia karta była ważna również w sklepie internetowym. Wystarczyło, że przesłałam jej skan do firmy, a później przy każdym zamówieniu pisałam, że ją posiadam. Teraz już tak nie można???????
właśnie jak ja pisałam do firmy to tez kazali mi w komentarzu napisać nr mojej kary ;/ niestety nie ma w łodzi sklepu firmowego ;/
czy w lodzi jest tylko jeden przedstawiciel ?
W poprzednim poście wkradł się błąd, za co przepraszam. Karta rabatowa obowiązuje również na sklepie internetowym MM.
a co trzeba zrobić żeby rabat został naliczany ? :)
Stefcia, po prostu jak zrobisz zamówienie do zadzwoń do nich. Tam jest bardzo sympatyczna i rezolutna pani, która powie ci co dalej. Rabat nigdy nie naliczał się automatycznie.
A jestem ciekawa dlaczego nie u wszystkich dystrybutorów taki rabat można uzyskać. Np. w Lublinie?
dziekuje za odp;*
tomaszka - wydaje mi sie ze kazdy dystrybutor ma swoja promocje. np. w lodzi ma pan teraz promocje na zele 15ml - 45zł
i na hybrydę 3 kolory ale nie pamietam za ile:P
Początek lutego rozpoczynamy WIELKĄ WYPRZEDAŻĄ:-))
Wszystkie Misteroholiczki zapraszamy
MisteroMilano
http://img248.imageshack.us/img248/1...3133010824.jpg
Ehhh...nie lubię takich wyprzedaży ;) - zawsze one uszczuplają mój marny budżet
;(ale sie zawiodlam ;(
juz mialam liste gotowa, juz taka bylam szczesliwa, ze hej a tu klops...
nie ma wysylki za granice :placz: a mialo byc tak pieknie :/:
Chyba nie ma, musisz kogos poprosic zeby Ci kupil i wyslal :-)