naatajla daj znać jak sie farbki zachowują :D
Printable View
naatajla daj znać jak sie farbki zachowują :D
Ja mam pytanie do dziewczyn które używaja żelu z allepaznokcie Clear Sculpting (GESTY)
czy on piecze w lampie ?
testowalam ten zel, w wiekszosci przypadkow nie piekl. Tylko raz miałam klientkę , ktorej sciagalam akryl i robilam zel na szablonie ( dodam ze paznokcie zniszczone i w slabym stanie) i ja naprawde pieklo . Pozatym wszystko ok , bardzo gesty i fajny na szablon :)
ja mialam na probe 5ml tego zelu
i jakos wcale super gesty to on nie byl:)
ale fajny i nie piekl w lampie:)
Ja ostatnio zakupiłam ten żel od Samaron i jestem z niego mega zadowolona :D jak otworzyłam to gęsty jak 'beton' był heheh, w lampie nie picze i bardzo fajnie się układa na pazurku :) także jak najbardziej polecam :)
ja kupilam sobie z tej firmy primer bezkwasowy i zel jednofazowy "perfekt pink" i tez nie narzekam narazie...planuje sie jeszcze zaopatrzec w zel bezbarwny i bialy, i akryle kolorowe bo przechodze wlasnie na ta firme...
ja z farbek jestem nie bardzo zadowolona jakos mi nie podpasowaly one i szybko wysychaja na pedzelku.. ale inne rzeczy tej firmy sobie chwale
z tego co się zdążyłam zauważyć to dużo dziewczyn go chwali ale dla mnie właśnie jest ważne czy nie piecze w lampie bo mam już dobry żel jestem z niego zadowolona tylko bardzooo.... piecze w lampie :) i szukam na probę czegoś nowego .
kup sobie farbki w tubkach w sklepie dla plastykow(przepraszam za offtopic), rewelacja, nic nie zasycha, nic sie nie kruszy. Koszt niestety jak dla mnie-spory-ja placilam ok 50 zlotych. Ale wielkie tuby, 24 kolory i nawet ja. totalne beztalencie manulne jest w stnaie wymalowac cos co przypomina kwiatka:D
---------- Dodano o godzinie 13:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:34 ----------
Wlasnie slyszalam, ze te allepaznokcie generalnie jest nawet, nawet, choc duzo osob bylo sceptycznie do niego nastawione. Musze poprobowac, bo cena tez ok
wiem wlasnie bede musiala uzbierac kase i sobie kupic takie farbki jak narazi ebede sie meczyla z tymi
elaxx ja mam ten żel ale na sobie nie trenowałam w każdym razie dla mnie gęstość zadowalająca :D
nic nie spływa
a jesli chodzi o farbki to ja mam takie w z lidla kiedys były w sprzedazy kolo 20zł całe 24 kolory i sa świetne o ile za długo nie leżą bo farbka akrylowa schnie dośc szybko :D
musi jesli jest przeznaczona na płotno :D
Mam pytanie odnośnie coverów akrylowych z allepaznokcie. Które mają najładniejszy odcień? Bo mam cover peach i paznokcie wyglądają jakby były sine
Ja też bym się chętnie coś na ten temat dowiedziała;) Bo szukam jakiegoś coveru, który wygląda naturalnie bardzo i nie mogę nic znaleźć :P
naatajla, mi ich farbki po miesiącu wysuszyły się na wiór w pojemniczkach. -.-
1. dziewczyny co do farbek z ap to macie racje poprostu sa kiepskie i za szybko wysychaja, podejrzewam ze to wina pojemniczkiow do ktorych dostaje sie powietrze.
2. co to covera to peach ladnie wyglada tylko na jasnej karnacji i trzeba go mocno cieniowac bo w przeciwnym razie wychodzi siny... niestety
cover pink ma ladny odcien ale moim zdniem wyglada naturalnie tylko po mocnym wycieniowaniu jak poprzedni
jesli chcecie uzyskac jednolity kolor to moze pink light lub medium ? musicie zdecydowac do czego chcecie uzyc
moje ulubione covery to
christrio
i Grafiti Cxr bo ma sliczne mieniace opiłki:)
moze wam to cos pomoze:)
a ja mam pytanie, co sądzicie o tych pędzelkach do zdobień ??:huh:
http://www.allepaznokcie.pl/public/i...y/5029/d/1.jpg
wlasnie widze ze mi powoli tez zaczynaja cale farbki wysychac :/
a pedzeli od nich mam te Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl i jestem zadowolona
pedzelki spisuja sie chociaz znam tez lepsze ale za ta cene sa naprawde ok, jest tez fajny zestaw fioletowych pedzli , troszke mniejszy od tego , ma chyba jeden wachlarzyk mniej .
to ja sie wypowiem:
farbki do dupci :D powysychały...:/ a nawet nie zdazylam pootwierac :[
zel super mocny - uzywam :) odpowiada mi :) a w lampce piecze prz y oslabionej plytce i przy grubszej warstwie
covera nie probowalam ale slyszalam ze nie najlepszy jest :)
ja od nich zakupuje pilniki hurtowo po 10 szt :P
ja mam pytanko czy zel z alle paznokci uywacie do przedluzana na szablonie? czy pod ten zel nakladacie cos? bo robilam sobie (naszczescie) paznokcie zelem od nich i na drugi dzien zaczął mi sie zapowietrzać przygotowana plytkie mialam dobrze, tak jak zawsze bo z zelami z Lf mi sie to nie zdarzało, a babka ze sklepu powiedzial mi ze to sa zele jednofazowe wiec zelu laczacego ani primera nie potrzeba a tu dupa..
ja primer zawsze kładę tym bardziej jeżeli są paznokcie na szablonie to wolę go zastosować:) wszystko się bardzo ładnie trzyma a mam żel sculpting ten mega gęsty ;)
spokojnie mozesz go uzywac na szablon i tipsa, bardzo dobrze sie trzyma. uzywam zawsze z primerem:)
a uzywace kawasowego czy bezkwasowego?
ja tez bezkwasowego :)
Kochana ja też zawsze daje primer nawet jak piszą, że nie trzeba. Miałam gęsty ekstra mocny i bardzo fajnie mi się nim pracowało i na formie też się sprawdzał.
ja uzywam obu w zaleznosci od potrzeb i płytki.
ja teraz niedawno zaopatrzylam sie w zel i primer z tej firmy. tak na probe bo chcialam zmienic firme.primer mam bezkwasowy a żel- "perfekt pink" jestem bardzo zadowolona z tych dwoch produktow i mam zamiar kupic cala "serie" :)
ten gęsty ekstra mocny to dla mnie za gęsty jest :D
również stosuję primer przy żelu jednofazowym. wprawdzie nie z AP, ale i tak. :D
wedlug mnie, primer jest konieczny zawsze. Jezeli firma nie wymaga bondera to wtedy koniecznie primer trzeba dac, wtedy nie bedzie sie nic zapowietrzac. to ze zel jest jednofazowy to znaczy ze nie trzeba do niego bazy, ale primer tak :) takie moje zdanie :D a z tej firmy bardzo lubie zele kolorowe, super sie trzymaja i cena jest bombowa:D
Kochane powiedźcie mi jaka jest różnica w cenach między tymi które są w sklepie internetowym a tymi w ich sklepach?
o jakie roznice w sklepach ci chodzi?? ceny powinny byc takie same i zazwyczaj tak jest. to zalezy gdzie kupujesz produkty?
Chodzi mi o różnicę pomiędzy ceną jaka jest w sklepie internetowym a tą jaka jest w sklepie allepaznokcie w waszych miejscowościach. Czy są to takie same ceny czy się różnią.
u mnie we wrocławiu sa takie same:)
ceny raczej wszędzie są takie same.. :)
u mnie co prawda nie ma sklepu z allepaznokcie ale sa inne dwa i ceny w sklepach internetowych samych zeli sa nizsze od tych sklepowych ale za to wchodzi koszt przesylki za zakupy przez internet i wychodzi na jedno.
óżnią się i to bardzo nawet kiedyś dzwoniłam w tej sprawie czy tak może być bo wpadłam do siebie do alle po lakiery na stronie 3 zł a u mnie 6zł nie kupiłam żadnego powiedziałam babce że to lekka przesada, ja rozumiem narzucać sobie marże ale 100% :wow: no i zdzwoniłam do siedziby alle to mi powiedzieli że ceny nie mogą być niższe oni narzucają im pewne kwoty ale dystrybutorzy mogą sobie podnosić. Ale po moim telefonie lakiery kosztują 3.20zł :skacze: