-
Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke
Cytat:
Napisał
martitek
rozumiem, że tym pędzlekiem tworzysz takie cudeńka, tak??
TO NIE JEST MOJA PRACA!!!!
To zdobienie pochodzi z rosyjskiego forum www.nailclub.ru
-
-
ja nie umiem normalnie namalowac a co dopiero takie cudo,a rece mi sie tzresa jak w delirce:(:(
-
a mi nie wychodzi... farba akrylowa albo za sucha albo za wodnista... fatalnie wyszły więc nie pokazuję bo i tak kartka już w śmietniku...
-
Cytat:
Napisał
iwa1223
a mi nie wychodzi... farba akrylowa albo za sucha albo za wodnista... fatalnie wyszły więc nie pokazuję bo i tak kartka już w śmietniku...
też wychodzą Ci takie mazy?:(
-
Ja jutro jak mi sie uda spróbuje na kartce i wam pokaze a takie dzisiaj mi wysżły na pazurkach Moniki
-
miminka właściwie to tak bo najpierw coś tam było widać podobnego do kwiatka ale jak drugi raz nabrałam farbki to namalował się początek a dalej pusty pędzel albo jak zmoczyłam pędzel wodą to całkiem do d... wyszło:porazka:
-
ja nie mocze w wodzie wogole,a poza tym nie cwicze na kartkach tylko na sobie,dzis malowalam tymi nowymi z rossmana,wogole woda nie jest potzrebna,jutro wkleje fotke,ale do tych pieknych ktore wklejacie,albo maluje Lusil to ja nawet nie startuje hehe
-
-
no i jak tu etraz isc spac:wow::wow::wow::o:o:o
-
czarujące... :love:
nieszkam zabiję Cię !!
;P
nieszkam Ty chcesz chyba zebyma ja w kompleksy popadła i przestała pazury robic!!!!
-
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
nieszkam Ty chcesz chyba zebyma ja w kompleksy popadła i przestała pazury robic!!!!
dziewczyny ja Was proszę!! Sama nie umiem nawet listka takiego namalować, ale im więcej oglądam tych "krok po kroczku" to jakbym odkrywała jak one to robią i się po prostu z Wami dzielę "literaturą" :P
skoro one mogą takie cuda wydobyć spod pindzelka to MY tym bardziej!!!!
Nie wiem tylko jeszcze jak :/:
-
no swietna ksiazka ale ja cos i tak nie umiem pedzelka trzymac:(jak sie powinno:(
-
ja pierdziuuuu rewelacja, oj dzisiaj bede ćwiczyć ;)
-
Nieee noooo... siedzę przed ekranem jak jeden wielki kompleks;( A niech Was :P
-
a mi raz wychodzi a raz nie - to efekt moich wczorajszych ćwiczeń ....
-
bardzo ładnie wyszły,też tak chcę,niestety narazie nie mam możliwości spróbować,ale jak już się zabiorę za to ...oj będzię się działo:jupi:
-
mieszkam rewelacyjnie Ci wyszły!!! :skacze:
-
przepięknie wygladają tre pazurki pomalowane farbkami!!!! ja tez sie muszę za to zabrać wieć pierwszym krokiem będzie zakup farbek i pedzelka!!!
---------- Dodano o godzinie 17:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:20 ----------
a te rosyjskie z różami normalnie powalają na ziemie!!!!!!!!!
-
Znalazłam coś mega !!
bynajmniej tak mi się wydaje :]
jutro albo pojutrze wrzuce tez inne które znalazłam, nie tylko kwiaty... bo teraz mnie brat wygania bo trzeba odkurzyc komputer iż sie zawiesza :(
-
nadal nie mogę dziękować... ale dzięki:) masz to może spakowane żeby wygodniej było ściągnąć?
-
no własnie... mnie się dzis znów umyśliło zeby spróbowac cos pomalować kupiłam już chyba 7my z kolei pędzelek i n razie malowałam na kartce...
efekt??
taki se... ale lepiej niż ostatnio... przynajmn iej nie wyszła kupa... tylko kololry jakies o kant dup*y roztrzaś;( jutro za dnia zrobie fotki i wlkeje to ocenicie te moje "Kwiatki malowane metoda milion stroke "
-
Moje wczorajsze proby na papierze pędzelkiem skośnym do korekty frenchu:-x
Załącznik 8472
-
super chocolata, ładniusi
a jakiego numeru pedzelka uzyłas??
-
ACC Nail Art Japan. Numerka nie posiada, ale nie polecam.. za sztywny :-/
-
aha, no ja wlasnie tez próbowałam zrobic takie tam bazgroły (tak tylko na razie na kartce), chyba 6 miałam pędzelek i sztywne jak nie wiem co
nie szło nic zrobic
-
ja właśnie próbuję.. litości.... a kiedyś tak ładnie umiałam malować...
-
Cytat:
Napisał
chocolata
Moje wczorajsze proby na papierze pędzelkiem skośnym do korekty frenchu:-x
Załącznik 8472
ups... to może ja jednak swoich nie pokażę... może wyglądają tak nieestetycznie bo nie mam fajnych kolorów, ale spokojnie... przymierzam sie do kupna jakichś ładnych od dekorynki... tylko jeszcze nie wiem kiedy:/:
-
Ja sobie zakupiłam od DR farbki mają fajne kolorki są akuratniej konsystencji,tylko że niestety nic mi nimi nie wychodzi ;(;(;(ćwiczę i ćwiczę i nic eh istny anty talent ze mnie.
-
Macie tu pare filmikow instruktazowych :)
-
-
-
super Ci wyszły,gratuluje:brawa:
-
wow Woszczurku co kartka to lepszy rezultat :good:ja swoje też wrzucę :)
-
woszczurku super!!
ja swoich jeszcze nie pokazuje..:) w pt będę miała czas na ćwiczonka to zobaczymy co z tego wyjdzie:)
-
Cytat:
Napisał
asia
nadal nie mogę dziękować... ale dzięki:) masz to może spakowane żeby wygodniej było ściągnąć?
nie:(
-
-
:brawa::brawa::brawa::szczena::szczena::szczena:
-
Cytat:
Napisał
Agusia_pa2
Agusia One są cudne -marzy mi się je nauczyć ale na razie nic nie idzie ;( a Jakiej firmy masz farbki i gdzie kupowałaś?