-
Odp: Mala zdaje prawko-cale forum szaleje
ha ha ha!! ależ sie uśmiałam z coniektorych wypowiedzi... wiecie co?? ach!! nie dziś to jutro!! a ruszyć zawsze jakos ruszy... nie ma sie co załamywać czy stresować... przecie nawet Doda nie zdala za pierwszym razem :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha: :hahaha:
-
hahahaah no zes mnie cipoko pocieszyla ahahhahaha
nie no pocieszam sie tym ze jak ja nie rusze to o n mi moze pomoze bo pedaly tez ma ahahh
chyba sie nie splamie albo nie wjade komus w dupke ahha
-
Cytat:
Napisał
mala
hahahaah no zes mnie cipoko pocieszyla ahahhahaha
nie no pocieszam sie tym ze jak ja nie rusze to o n mi moze pomoze bo pedaly tez ma ahahh
chyba sie nie splamie albo nie wjade komus w dupke ahha
Jak ja zdawałam to mi wjechali w dupkę, na dodatek policja - drogówka!
A egzaminator-służbista mało przez dach nie wyskoczył...
-
Cytat:
Napisał
samaron
Jak ja zdawałam to mi wjechali w dupkę, na dodatek policja - drogówka!
A egzaminator-służbista mało przez dach nie wyskoczył...
niezle sie uśmiałam:) nie straszcie:)
-
Ja prawko zdałam 5 lat temu za 2 razem wiec tez myślę ze to sukces ;) Miałam 2 ciekawe historie ale to z kursu jak zaczynałam jazdy, na pierszą przejażdżkę instruktor zabrał mnie w trasę, i to na ruchliwa wylotowa drogę z miasta, a ze to były moje 1 godziny za kółkiem jechałam na glonojada stres niesamowity, nogi jak z waty .A tu cięzarówki mnie wyprzedzają, tak sie wystraszyłam ze pusciłam kierownice, zamknełam oczy i zaczełam piszczeć, a instruktor prawie na zawał zszedł. Strach przed tirami został mi do dzis. A 2 sytuacja była mniej drastyczna bo na placu, na którym zostawił mnie i kolezanke instruktor i poszedł sobie na obiad a my dwie mądre stwierdziłtysmy ze pouczymy sie brać zakręty na ręcznym, wszytskie słupki powywracane my uchachane a kolesia krew zalewał, punto całe zderzaki od gumy ze słupków. I juz nigdy nie zostawił nas same na placu.
-
A ja w poniedziałek 10.08 zdałam prawko! :D Jestem taka szczęśliwa- jak wtedy gdy widzę efekt końcowy pazurków, które robię :D
-
Cytat:
Napisał
dzoana9999
A ja w poniedziałek 10.08 zdałam prawko! :D Jestem taka szczęśliwa- jak wtedy gdy widzę efekt końcowy pazurków, które robię :D
no to swierzy kierowco zycze mallo aut na drodze i zawsze zielone swiatlo........
a co do mnie to tak
-ja zyje
-auto cale
-instruktor do konca wesoly hhih
to chyba nie tak zle
a tak seriot o bylo zajebiscie.wyprowadzil mnie w najgorsza droge przed jaka mialam stracha.modlilam sie zebysmy tam nie jechali bo jest tam wasko,duzo ludzi chodzi bo sa sklepy i na srodku jezdni tramwaj...ale sobie poradzilam
musze sie pochwalic ze nawet 80 km\h jechalam.dla mnie to duuuuzo hih
no a instruktor tylko mowil gdzie mam jechac no i na poczatek pomagal mi przy znakach i krzyzowkach.dwa razy mi auto na swiatlach zgaslo z mojej winy oczywiscie ale bez stresu ihih -biedne auta za nami.
pozatym instruktor caly czas nawijal a ja bylam tak zestresowana ze pol go nie slyszalam hihi
nastepna jazda w srode -ale sie ciesze,najlepiej jechalabym jutro ale nie mogeee
-
Cytat:
Napisał
Ewelinaaa
A tu cięzarówki mnie wyprzedzają, tak sie wystraszyłam ze pusciłam kierownice, zamknełam oczy i zaczełam piszczeć, a instruktor prawie na zawał zszedł.
nieźle;P jak też jak mi coś nie wychodziło to puszczałam wszystkie pedały i kierownice;P:skacze:
Mała też miałam takiego instruktora co mu sie buzia nie zamykała aż mu w końcu powiedziałam, żeby sie przymknął, bo sie skupić na jeżdżeniu mogę to mi powiedział, że od tej pory nic mi nie mówi i sama mam dojechać na plac a on idzie spać;P
-
hahahahaha niezle
mi to nei przeszkadza ze on gada
bo powiem ci ze umie napiecie rozladowac
jest tak swietny facet ze szok-on tez uczyl mojego meza
-
ja juz nie pamietam mojego kursu bo to bylo 16 lat temu
-
dzis mialam super jazde.w komcu moglam na chwile na autobahne.120 na liczniku.juuuuuuuuuu ale bylo zaczepiscie
-
mala Ty piracie drogowy :D :nunu:
-
Cytat:
Napisał
mala
dzis mialam super jazde.w komcu moglam na chwile na autobahne.120 na liczniku.juuuuuuuuuu ale bylo zaczepiscie
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
to dlatego tak glosno bylo w Krefeldzie bo Mala na Autobahnie szalala!!!!!!!!!!
-
Cytat:
Napisał
donna69
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
to dlatego tak glosno bylo w Krefeldzie bo Mala na Autobahnie szalala!!!!!!!!!!
hahaha az tam mnie bylo slychac hihhih
ale se dzis poklnelam bo mi pajac przed auto wyjechal motorem.dobrze ze mam luznego instruktora
-
a musze sie pochwalic (bop lubie sie chwalic hihihi) ze dzis zablyslam.bo bylo 30 i on mi jeszcze mowi ile mam jechac,no to jade 30 a za iles tam metrow zero znaku tlyko na drodze namalowany znak 50.to ja gazu .a on do mnie ze tu 30 mozba tylko .a ja do niego ze tam na ulicy byl znak 50.a on do m nie ze chcial sprawdzic czy patrze na znaki ktore sa na drodze bo z regoly nikt na to nie patrzy i czesto jak mowi ze ktos moze 50 juz jechac to kursanci sa zdziwieni ze jak przeciez znaku nie bylo.ale bylam dumna hihih
donnka nie widac u was poswiaty jak swiece z dumy ahahahah
boze ale ja wariatka jestem
ach no poza jednym felerkiem ktory mala robila dzis znerwow.facet mowi w prawo a ja migacz w lewo i na lewy pas hih ,dwa razy tak strony pomylilam
-
Cytat:
Napisał
mala
a musze sie pochwalic (bop lubie sie chwalic hihihi) ze dzis zablyslam.bo bylo 30 i on mi jeszcze mowi ile mam jechac,no to jade 30 a za iles tam metrow zero znaku tlyko na drodze namalowany znak 50.to ja gazu .a on do mnie ze tu 30 mozba tylko .a ja do niego ze tam na ulicy byl znak 50.a on do m nie ze chcial sprawdzic czy patrze na znaki ktore sa na drodze bo z regoly nikt na to nie patrzy i czesto jak mowi ze ktos moze 50 juz jechac to kursanci sa zdziwieni ze jak przeciez znaku nie bylo.ale bylam dumna hihih
donnka nie widac u was poswiaty jak swiece z dumy ahahahah
boze ale ja wariatka jestem
a widac widac--wlasnie sie juz dziwilam co tak jasno sie zrobilo u nas pod wieczor---hi,hi,hi,hi:wow::D:D:D
-
Cytat:
Napisał
donna69
a widac widac--wlasnie sie juz dziwilam co tak jasno sie zrobilo u nas pod wieczor---hi,hi,hi,hi:wow::D:D:D
Nawet u mnie też świeci :D Tak jasno i w oczy razi że musiałam zasłonic okna ;P
-
hihihi wy wariatki jedne
hihihhihi
nie patrzcie co ja pisze ale ja po jezdzie zawsze mam fazy.chyba bede lubic jezdzic autem-albo udziela mi sie humor mojego instruktora
-
po zlej jezdzie moge sobie to ogladnac hihi
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Y4pA3U5kDxg]YouTube - nauka jazdy[/ame]
-
jakbym miala takiego instruktora to bym go chyba z auta wywalila
-
-
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QhCN2m9Bzq4&feature=related]YouTube - nauka jazdy[/ame]
sorka ale musialam
zaraz mnie maz z domu wygoni
nie moge ze smiechu
-
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MV11tbVTxyU&feature=related]YouTube - Nauka jazdy 5[/ame]
najlepszy moment jak naloecial na faceta co przechodzil przez pasy
sikam normalnie sikam
u nas to musisz sie zatrzymac hih
-
hahahahahahahahaha prawie sie posikalam
-
-
chcecie wiecej hihi
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2Cb9xcwD2AM&feature=related]YouTube - Nauka jazdy 9[/ame]
czesio jedynka delikatnie
hih
matko wiecie co to ja lepiej jade.mi tak nie gasnie hahah
sluchajcie tych tekstwo
-
-
:hahaha:
---------- Dodano o godzinie 12:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:57 ----------
Co to za facet... :skacze:
-
jezuuuuuuu dziewczyny ja leze pod biurkiem!!!!!!!!!!
gacie mam mokre i konca ni ma!!!
ten Slazak z blondyna jest nie do podrobieeeeeeniaaaaaaaa
-
ja wczoraj tez nie moglam ze smiechu hiih
-
dzis myslalam ze padne.
bylam na tych lekcjach teori z prawka i facet opowiadal co dzis sie zdazylo na egzaminie,chlopak chcial oszukac i pojsc na latwosc i poslal na egzamin teoretyczny brata blizniaka.
no i ten zakrecony zawalil cala sprawe.przed egzaminem trza sie wylegitymowac.no i rozmowa:
-prosze dowod
-nie mam zapomnialem
-a ma pan jakis inny dokument?zeby mozna bylo sprawdzic dane osobowe
-tak prawojazdy
sluchajcie jak glupim trza byc zeby przyjsc na egzamin i pow ze ma sie prawko hihih
i skutki:
blizniak ktorymial zdawac musial oddac prawko na rok
chlopak ktory robil prawko moze dopiero za 4 lata robic i bedzie sprawa w sadzie za oszustwo
fajnie nie??????
-
Cytat:
Napisał
mala
dzis myslalam ze padne.
bylam na tych lekcjach teori z prawka i facet opowiadal co dzis sie zdazylo na egzaminie,chlopak chcial oszukac i pojsc na latwosc i poslal na egzamin teoretyczny brata blizniaka.
no i ten zakrecony zawalil cala sprawe.przed egzaminem trza sie wylegitymowac.no i rozmowa:
-prosze dowod
-nie mam zapomnialem
-a ma pan jakis inny dokument?zeby mozna bylo sprawdzic dane osobowe
-tak prawojazdy
sluchajcie jak glupim trza byc zeby przyjsc na egzamin i pow ze ma sie prawko hihih
i skutki:
blizniak ktorymial zdawac musial oddac prawko na rok
chlopak ktory robil prawko moze dopiero za 4 lata robic i bedzie sprawa w sadzie za oszustwo
fajnie nie??????
buahahahhahahhahahhaha:good::D
-
hahaha o Matko ale numer:hahaha: ojj ale sie usmialam hehehe
-
o kurde.. a ja też mam braci bliźniaków i właśnie prawko robią ale równocześnie :D :lol:
-
haha ale numer , ale chyba na drugi raz to się opamietają :P hihi
-
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
haha ale numer , ale chyba na drugi raz to się opamietają :P hihi
mi sie wydaje ze drugi raz oni tego nie zrobia hih
bo nauczke dostali niezla
-
Trzymajcie za mnie kciuki 18.09 ;)
YouTube - KOPERTA
-
hhihi bedziemy tzrymac kciuki
ps...tylko kup ladna koperte hihi
-
Cytat:
Napisał
chocolata
Trzymajcie za mnie kciuki 18.09 ;)
filmik poprawiony;) // Miminka
-
kurde ale mialam dzis jazde.jeszcze sie trzese.najpierw widzielismy zarypisty wypadek.przez wielka krzyzowke auto dachowalo nie wiem ile razy ale stan do kasacji.instruktor mowil ze musial ponads 100 jechac bo inachej by takiego czegos nie zrobil.
potem oczywicie krzeslo se zle przysunelam bo za blisko kierownicy i mi co chwile na ruszaniu gasl.myslalam ze padne jam nigdy.i dopiero on kazal mi odsunac krzeslo,bo sie okazalo ze nie moge stopa dobrze naciskac bo jestem za blisko-problem znikl.to potem jakas pizda (sorka)wjechala mi na saskiej drodze tak ze prawie sie zaoralysmy bokami.jejwina bo powinna czekac.jeszcze sie na mnie spojzala jakbym jej ocja gazeta zabila.no i na koniec 4 samochody mi wjechaly tez przed maske (nie mogly)ale ze miaal wyjatkowa czujnosc dis to zadnemu w dupe nie wjechalam hihi