A jeszcze mam takie pytanko, a mianowicie czy po tym szkolonku możemy dostać jakieś dyplomiki? :) W zasadzie mogłybyśmy same je jakoś zaprojektować czy coś :D Tylko żeby było wiadomo jaki szkoleniowiec :P
Printable View
A jeszcze mam takie pytanko, a mianowicie czy po tym szkolonku możemy dostać jakieś dyplomiki? :) W zasadzie mogłybyśmy same je jakoś zaprojektować czy coś :D Tylko żeby było wiadomo jaki szkoleniowiec :P
Zizia na pewno coś wykombinuje ;) być może z czyjąś pomocą :ok:
hi hi hi Kamis to mię już zna na wylot. dziewczynki będą dyplomiki. i kto prowadził szkolenie też tam będzie napisane. no co do pomocy kamis to ty wiesz o co chodzi.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:czy mam cię za słowo.:skacze::skacze::skacze::skacze: nawet pomyślałam o zrobieniu filmików ze szkolenia. no i oczywiście będa w stawiane w czasie szkolenia. na forum. tak że będziecie na bierząco z tego co się u nas dzieje.
zizia nie szalej z tą transmisją ze szkolenia online :lol: ty to masz pomysły :D hahaha
hahaha zizia szalona :skacze:
no a co. od czasu do czasu coś wstawimy.Kamisku ja to nie robię dla siebie tylko po to żeby początkujące widziały. jak takie szkolenie wygląda. :*:*:*:*
po przeczytaniu padam ze smiechu...Izka Ty to masz na prawde szalone pomysly..:):):)
no ktoś musi.Aniu no bo ja szalona jestem.:):):)
No wiec dziewczynki co tak malo chetnych na szkolenie...??;)
noooo ja to już myślałam właśnie w co się spakowac żeby laptopa zmieścic i już mam :skacze: tak więc ludziska będziecie na bieżąco hehe
Dzidzia już chce Ciebie z tymi tobołkami zobaczyć :D :skacze:
a to dzidzia się do tego pomysłu przyczyniła. bo laptopa przywiezie. hi hi hi.:skacze::skacze::skacze::skacze:dzidzia czekam na was z utęsknieniem:*:*:*:*
---------- Dodano o godzinie 14:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:39 ----------
tajemnica zdradzona.:skacze::skacze::skacze:
Ania mój pazkciowy góru :D
Dzieki Plushaczku...Ja sie bardzo ciesze z tego powodu ze bede mogla wam pomoc no i przede wszyskim Was zobacze i poznam osobiscie,ciekawe doswiadczenie dla Was jak i dla Mnie...ale na pewno nie bedzie obijania,bo ja juz plan szykuje by chaosu nie bylo a wiele tematow mozna bylo przerobic wiec bedzie na pewno wiele sie dzialo...
Aniu kochana jesteśmy ci za to bardzo wdzięczne. nawet nie wiesz jak bardzo.:*:*:*
Jessu, jak wam zazdroszcze i szkolenia i tej imprezki po. No niestety nie dam rady dojechac , za daleko dla mnie;(. Zycze udanej zabawy i licze na obszerne sprawozdanie
no dla mnie niestety tez.. tu to nawet nie mam co marzyc by rodzice mnie puscili.. :(
a Wy tam sie szkolic macie a nie na forum siedziec !!:skacze:
czekaj czekaj !! jeszcze troszku :skacze:
taaa... troche długo chyba raczej :P
na pewno dużo się domyślało. ale nikt nie zadał pytania kto to będzie.:skacze::skacze::skacze::skacze:
ja już sie nie mogę doczekać :P tyle pytań mam.. :D i w ogóle to kurde przyśpieszcie czas! :D :D :D
Kurczę, ale Wam zazdroszczę, po naszym spotkaniu u Ivonny70 nabrałam ochoty na takie meetingi, bo one naprawdę wiele dają, ale do Was mi troszku za daleko, buuu;(;(;(
dziewczyny z poznania przyjadą to nie aż tak daleko.:przytul::przytul::przytul:tak ze chętnych zapraszamy.:skacze::skacze::skacze:
też zazdroszczę tego spotkania... :) napewno fajowo będzie jak u nas...
Ale Wam zazdroszczę dziewczyny :yess::good::skacze:
Gdyby choć trochę bliżej to było, to bez wahania bym przyjechała, bo bardzo cenię Ani wiedzę i rady.
Izunia do kiedy trzeba dać odpowiedź??
A mi sie plakac chce bo nie mam zadnych mozliwosci zeby do was sie dokleic a tak bardzo bym chciala.Ale coz nie mozna miec wszystkiego
dziewczyny co Wy w ogóle pierniczycie jak za daleko , ja rozumiem Jade bo to już na prawdę kawał drogi... Ja mam do Bielska 7 godzin jazdy a i tak jadę ;P więc nie gadac głupio tylko zobaczyc połączenia wsadzac dupcie w autosan i heja :skacze:
Dzidzia a ile płacisz za bilet?:)
ja jak sie dowiadywalam to 57 zł , nie jest tak zle , ale moglo byc taniej ;P
w dwie strony trochę drogo wychodzi plus jeszcze inne koszty...i strach jechać samemu...
etam!! a pomysl ile bys zaplacila za szkolenie... bo ja patrze teraz pod tym wzgledem, szkolenie jak by nie bylo to wyniesie gdzies kolo 1000zł jak nie wiecej ... tak wiec jak dla mnie to nie jest zle.. a jeszcze to Annamon prowadzi to juz zupelnie jak dla mnie nie ma sie co ogladac tylko jechac!!
masz racje a ja teraz akurat kasy nie mam:( mogłabym pożyczyć ale nie wiem co by na to rodzice powiedzieli...
ivonko zastanów się spokojnie.do szkolenia jeszcze prawie trzy tygodnie.wiadomo że te osoby co z daleka przyjadą muszą gdzieś przenocować.tak więc nie będzie problemu.jeśli trzeba będzie to się załatwi dwa domki. tylko muszę wiedzieć ile osób zostaje na noc tydzień przed szkoleniem.mam potwierdzone od madzialeny że zostaje na noc. no i wiadomo dzidzia i ania. a ivonko kiedy podejmiesz decyzje to dasz mi znać albo tu na forum albo przez gg. nie ma problemu. :*:*:*
miminko to pożyczaj kasiorke i sie nawet nie zastanawiaj!! a rodzicom powiedz ze to na prawde jest super okazja i ze to jest Twoje marzenie hihi no chyba juz sama wiesz co na rodzicow zadziala ;P a wiec zycze owocnych konwersacji ze staruszkami i czekam az mi tu napiszesz ze dołączysz do nas :skacze:
pogadam jutro z moim łobuzem ale nie wiem co on na to:P bo sama to nawet bym sie bała że mnie ktoś napadnie;P
a teraz wam podam cene jednodniowego szkolenie w bielsku i w krakowie. 1 dzień szkolenia kosztuje jedyne i tylko od 300-500 zł. więc sobie przeliczcie co sie wam opłaca.:*:*:*
---------- Dodano o godzinie 23:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:05 ----------
miminkamasz bezpośrednie połączenie lublin- cieszyn. jest to pks. tak że tu masz bezpieczną jazdę autokarem.