Zapraszam do podziwiania waszych cudeniek i głosowania w sondzie:
http://forum.wzorki.info/konkursy/11...h-fantasy.html
Printable View
Zapraszam do podziwiania waszych cudeniek i głosowania w sondzie:
http://forum.wzorki.info/konkursy/11...h-fantasy.html
O mamo. Aż żałuję że swoją wysłałam. Niktóre aplikacje są mega. Takie gęściuteńkie, że aż oczy ciężko oderwać ...
Niektore prace szczególnie przykuły moja uwagę, świetna robota dziewczyny ;)
zdecydowanie powinnam zająć pierwsze miejsce za najgorszą stylizacje ever. Laski jesteście najlepsiejsze!
Chylę czoła :good: i wstyd mi za moja prace :glupek:
uuuuu... poziom znowu nam wzrósł :skacze:
Laski dajecie czadu :ok:
A co wy takie pesymistyczne? Ja tam zawsze jestem dobrej mysli mimo ze.jeszcze.nigdy nic nie wygralam;)
jak dużo prac :)
jest z czego wybierać:ok:
Ja wczoraj zanotowałam sobie 6 prac, dziś jak znajdę chwilę to podumam i zagłosuje:) Jestem ciekawa wyników. Zawsze miałam upatrzone max 3 prace i zazwyczaj wszystkie trzy były na podium tylko w różnych kolejnościach, teraz widzę 6 i na pierwszy rzut oka żadna się "bardziej" nie wyróżnia od reszty. Ciężki orzech ma jury tym razem;)
no racja. ja tez kilka . ale koniec konców brałam pod uwagę i rzęsy i zdobienie rzęs i zdjęcie końcowe . bo np jak mi się podobało zdobienie, to z kolei zdjecie ze stylizacją juz nie. tym sposobem wyeliminowałam je.
Dziewczyny ale duzo prac!! Świetna robota! Naprawde ciężko wybrać tą jedną
WOW ja również jestem pod wrażeniem, będzie trzeba następnym razem mocniej popracować, ale gratuluję tak pięknych rzęs dziewczynom !!
Dziewczyny, po prostu wielkie ukłony i szacun dla uczestniczek! :o :ok:
Piękno prac po prostu zwala mnie z nóg!:wow:
Jesteście niesamowite! :o:master::master::master::master::master:
Gratulacje naprawdę dla wszystkich! :master:
Sporo tych prac :)
i level high :)
ciężko będzie wybrać spośród tylu pięknośći :wow:
gratuluje wszystkim dziewczynom :yess:
wow ile prac :wow: nie zazdroszczę jury :P
śliczne prace :D postarałyście się :skacze:
Świetne prace, poziom mega hard, gratuluje pomysłów i wiem że na następny konkurs trzeba przyłożyc się bardziej :D
Ja to zawsze wiem, ,ze trzeba się przyłożyć a jak przyjdzie co do czego to brakuje mi czasu na to wszystko i wychodzi jak wychodzi :sciana:
a mi jakoś od razu w oczy rzuciła siE jedna jedyna:) podejrzewam autorkę :) lubię ostawiać kto co ulepił :D Za drugim podejściem wybrałam z 5 prac, które obstawiam, że będą na podium:) ale powiem szczerze, że ja już teraz miałam problem bo ciężko być oryginalnym i się wyróżnić - taki poziom :D Gratuluję !
ja również chylę czoła, przepiękne pracy, świetne pomysły i misterne wykonanie, dziewczyny brawo!
Dziewczyny cudne zdjęcia :) i aplikacje :) Jak zwykle wysoki poziom :) ale tym razem duuużo prac :) Jest z czego wybierać :)
urzekła mnie praca nr 6 :wow:
A mi sie bardzo podoba 17. Modelka ma w sobie to cos. Oczu nie moge oderwac. I nawet mam przeczucia kto jest autorka :)
Śliczne prace :) poziom naprawdę bardzo wysoki:)Gratuluję wszystkim dziewczynom pomysłów :P
nie zauważyłam drugiej strony z pracami :nie_powiem::wow:
bombelkowa to nawet się nie przyznawaj, że zagłosowałaś na pracę z jednej części :P
i tak oddałabym ten sam głos ;)
ale dupa ze mnie nie z tej ziemi :yess:
Fajnie, ale zdjecia mialy byc nie retuszowane :[
Ja nadal nie wiem na ktora prace zaglisowac:/ katiaa o ktora prace chodzi?
Jedna praca jest robiona chyba telefonem z funkcją retuszu skóry. Przynajmniej tak to wygląda.
O siebie powiem tylko ze programy do retuszu skóry "nie tykają" niczego innego (włosów, brwi, rzes, tkanin) więc nie wpływają na wygląd aplikacji i zdobień. Do organizatora należy okreslenie czy to akceptuje czy tez nie.
Mnie oczarowało kilka prac baaaardzo, mam już swoje typy na podium :) Zobaczymy jak będzie :D
katiaa - przykro mi bardzo ale troche pochopnie cos zarzucasz. Jak beda wyniki konkursu to ci powiem dlaczego, ale jestes w wielkim bledzie.
Ok, chetnie poslucham ;]
Uważam, że jednak mają wpływ. Poprawione zdjęcia odbieramy jako bardziej atrakcyjne i dłużej zapadają w pamięci - więc maja wpływ na nasz osąd. Jak wiadomo to jest kluczowa sprawa w konkursach.
Ja swoje zdjęcia nawet nie docinałam bo było napisane że kadrowanie należy do adminów.
Jednak z konkursu na konkurs ta sprawa wypływa i ciągle piszemy o tym czy wolno czy nie wolno a jak wolno to w jakim zakresie. Już sama sesja wykonana przez profesjonaliste powoduje, że konkurencja robiąca zdjęcia zwykłym aparatem ma zdecydowanie mniejsze szanse na podium.
Żeby nie było, że ja tu się żale - bo zaraz się podniosą głosy, że kto mi zabrania profesjonalistę wziąć - ot, chciałam wyrazić własne zdanie.
Organizatorzy powinni wprowadzic punkt ze zdjecia powinny byc wykonane samodzielnie wtedy nie byloby nieporozumien. Skoro takiego punktu nie ma to czemu nie wynajac profesjonalisty? Regulamin nie zostaje naruszony. Tak samo zdjecia robione komorka z funkcja upiekszania twarzy moim zdaniem nie lamia regulaminu. Bo w regukaminie jest mowa o przerobkach w programie graficznym a zdjecie zrobione z upiekszaniem twarzy w programie graficznym nie jest nawet otwierane.
Faktycznie, coś we tym jest. Zdjęcia, które są robione przez profesjonalistów, lub mają zastosowane jakieś myczki, są bardziej atrakcyjne i oddają więcej szczegółów. Moje zdjęcia nie oddają np. rzęs dolnych brokatowych, niektórych cyrkonii czy innych ozdób, ale cóż... Niestety modelka ma rzęsy za darmo, ozdoby kupione, więc gdyby jeszcze obliczyć koszty fotografa ( a to z tego co się orientowałam całkiem spore koszty) powodują, że nie każdemu się opłaca taka zabawa :D Ja tam nie marudzę. Fajnie popatrzeć na te profesjonalne ujęcia. Zazdroszczę, że wiele osób może sobie na to pozwolić lub ma jakieś układy z fotografem czy coś w tym stylu :) aahhh :rolleyes:
Osobiście uważam, że ten cały program z upiększaniem twarzy to nic złego. Jedni mają taki program w aparacie, inni mają lustrzankę, która daje bardzo dużo możliwości bez żadnych przeróbek- wszyscy musieliby robić tym samym aparatem ;)