a mi sie podoba biżuteria, tylko ciekawe jak te kryształki SV prezentują się w rzeczywistości
Printable View
a mi sie podoba biżuteria, tylko ciekawe jak te kryształki SV prezentują się w rzeczywistości
jak ci przyjdzie paka to zrób fotke tej biżuterii:)
moja kumpela dostala bizuterie ze sv medalik w jakas gwiazdke i sv na nim takie malusie sa...
ja nie dostanę jednak, bo to już nie obowiązuje:( ale za to mam upust 30% bo złożyłam na 500zł zamówienie:D
tez mam tą biżuterię fajniutka jest
passion passion dance! kocham ten zapach :) noi i oczywiscie na romantiko wieczory little black dress...
i wtedy M sie slini hehe
a ja pur blanca i celebre ummm... a ten nowy jest super!!
Ja wzięłam sobie na wypróbowanie szminkę pielęgnacyjną o odcieniu różowym i jestem mile zaskoczona, serio pielęgnuje i ma fajny kolorek.No i taniutka jest! Moja fotka z nią na ustach i jak ona wygląda:
ni elubię takich różowawych odcieni chociaż na tobie wygląda rewelacyjnie :)
ja tych balsamów z Naturals nie używam, bo mam suchą skórę i mi się nie wchłaniają, a mgiełki kupuję nałogowo, szczególnie czereśniową :love:
przesylam wam zdjecie tej bizuteri ale tak duza gwiazdka jest od lancuszka ktory dla mnie jest za krotki a kolczyki mam na uszkach wiec zdjecie branzoletki :):)
a co do kolczykow to sa wspaniale zadnego uczulenia czy jakiegos innego badziewia :):)
a z ulubionych kosmetykow to naj naj lubie mgielki zapachowe bo uzywam ich jako odswiezacza :D:D:D do lazienki :)
Kiedyś też byłam konsultantką i chciałabym znowu ale wiem, że nie będę miała zamówień.
z avon uwielbiam kosmetyki przeciw trądzikowe, ten korektorek anty bakteryjny, maseczkę co zmienia kolory pilling do twarzy. Brałam też kiedyś szminki ale najbardziej przypadły mi lakiery do paznokci jeśli chodzi o kosmetyki kolorowe. Lakiery nie gęstnieją a już jakiś czas mam czerwony lakierek. Nawet się trzyma także polecam:):skacze:
---------- Dodano o godzinie 17:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:57 ----------
aaa i jeszcze miałam taką brązową biżuterię. Jednak dłuugo nosić jej nie mogę. Chyba jestem uczulona na nikiel czy coś takiego. Jak dłużej noszę naszyjnik to mam zaczerwienienia podrażnienia pryszcze i w ogóle tele ekspres
ja ogolnie nie przepadam za tego typu kosmetykami ale jedyne co uwielbiam z avonu to owocowe mleczka do ciała i mgielki one są po prostu cudowne!
nadya ja miałam kiedyś też super lakierek niestety już go nie mają w ofercie. zupełnie mi nie zgęstniał ale kiedyś mi spadł i się potłukł ... oj szkoda było ;(
ja używam antyprespirantów, uwielbiam perfumy (Incadesence, LBD, nieraz Pur Blanca) no i jeszcze kosmetyki antytrądzikowe. :D i do pielęgnacji dłoni odżywki, peeling z serii Nail Experts. :)
teraz zamówię sobie olejek do włosów, bo jest w promocji i może jakąś mgiełkę. :D
Nie lubie AVON'u .. Nie wiem. Jakoś tak
Chociaż jeden tus zmają dobry.. już na pamietam jaki, ale mają :):)
Mi jakoś żaden kosmetyk z tej formy nie przypadł do gustu,jest ich dużo i wszystkie takie "nijakie". ktoś ładnie powiedzial,że te kosmetyki to masowa produkcja. Ale nie twierdze że komuś mogą się nie podobac,to było moje osobiste zdanie.
Byłam kiedyś konsultantką avon. Szczerze mówiąc powiem tak: w drogerii można kupić produkty za tę samą cenę lepszej jakości ;)
Przeglądałam ostatnio katalog w/w firmy i niestety od roku nic w tej firmie się nie zmieniło, nadal pracują na tej samej zasadzie co dawniej czyli produkty ciągle te same, zmieniają tylko opakowania i w katalogu podpisują dany produkt w nowym opakowaniu jako "nowość". Zapachy - wszystkie prawie takie same, każdy z tych zapachów ma w sobie coś tak charakterystycznego że naprwdę od razu da się poznać że dana pani perfumowała się dzisiaj 'perfumą' firmy avon.
Ja bardzo lubię krem z drobinkami koloryzującymi
http://img210.imageshack.us/img210/4302/11553018.jpg
I tusz do rzęs
http://www.allegro.dink.pl/img/inne/...L_midnight.jpg
Bardzo ładnie pachnie mgiełka i balsam malinowy. Z perfum ciekawe są PUR BLANCA. A który szampon z avonu podoba wam się najbardziej?
ja nie lubię szamponów avonu. Ładnie pachną, ale włosy są po nich nieładne;)
Uwielbiam maseczki do twarzy z Avonu, jak dla mnie idealne, np, Avon Planet SPA i Naturals, oraz perfumki Incandessence! Zapach przecudny :) mówta co chceta na temat Avonu, ja go uwielbiam :):skacze:
http://images39.fotosik.pl/386/c13b36b795be696dm.jpg Ostatnio się w nim zakochałam , używam go w małych ilościach na podkład z YR , idealnie matuje na cały dzień , świetnie wygładza cerę , po prostu mistrz ! polecam jak nie wiem !! :love:
http://images45.fotosik.pl/391/881fc84a78476a4dm.jpg Kolejny kosmetyk z którym się nigdy nie rozstanę. Świetny kolor, drobinki dodają lekkiego blasku , świetny do podkreślenia kości policzkowych ,bocznych cz. czoła , oraz "szczęki"
http://images50.fotosik.pl/390/51664154c7544be4m.jpg http://images38.fotosik.pl/385/dad8aec77ece4b4cm.jpg Mój ulubiony duecik , koniecznie ten zapach !
:love::love::love::love::love::love::love:
ja uwielbiam planet spa. a maseczka blotna z minerałami z Morza Martwego :love::love::love:
jestem konsultantka od nie dawna ale co raz gorsze sa katalogi masakra;/
Ja jestem konsultantką już troche czasu, ale właśnie jak mówi stefcia. coraz to gorsze katalogi ... nie mam kupców, bo prawie same kremy są ... ;/
Ja uwielbiam mgiełki z katalogu. Mam wszystkie i jak są jakieś nowe, to od razu kupuję :D
naprawdę nic poczciwego. a jeszcze mnie ostatnio w cok-u oszuklala. zaproponowała mi te perfumy za 5,90 jak kupie cos jeszcze za 14 zl. / a ja jej wyraznie powiedzialam ze jak bede robila zakupy z NASTEPNEGO katalogu to napewno cos za 14 zl wezme i z tej promocji tez skorzystam . a ona powiedziala ze dobrze ze tez tak moge. a teraz jak chcialam sobie zamowic to nie moglam bo okazalo sie ze z jednego katalogu musi byc wydane 250 zl . a nie z 3 tak jak ona tłumaczyla.
dziewczyny a słyszałyście może o kredkach super SHOCK? takie z kokardka?
jeśli tak.. to dajcie znac co o nich myślicie..
Pozdarwiam:)
---------- Dodano o godzinie 18:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:25 ----------
*pomyłka! tam nie jest kokardka tylko KORONKA :D
to jest po prostu limitowana edycja, czyli ozdobione opakowanie, kredki te same co zawsze:)
ja miałam tusz super SHOCK, i byl chyba najlepszy jaki mialam w swoim zyciu ;) :love::love:
http://p.alejka.pl/i2/p_new/00/52/tu...0-ml-m_0_b.jpg
Ja tam też kosmetyki z AVONu lubię :skacze: szczególnie perełki brązujące, wszelkiego rodzaju tusze do rzęs, ale głównie te z cieniuteńką szczoteczką czyli Super Full:D żele pod prysznic wszystkie bez wyjątku :ok: i szampony Technics, a że mam bardzo długie włosy to zamawiam ich litrami :P
Jestem konsultantką od wielu lat, a od 2 lat Liderem Sprzedaży, mam swoją grupę konsultantek z którymi współpracuję i muszę powiedzieć, że jakoś się to kręci ;) my nie narzekamy na dochody, zawsze mam 35% upust czyli zamówienie powyżej 1.000 zł niby tylko ale dla mnie "aż" zawsze mam na jakieś swoje zachcianki :haha:z tego co zarobię, aktualnie zebrałam na wielgachny kufer z alle, już się go nie mogę doczekać :tuptup:
Ja jakos na swieta czy jakos w tym okresie kupiłam balsam połyskujący. Uwielbiam takie balsamy na lato, na opalenizne :slina: Zapach niby waniliowo-malinowy, ale jak dla mnie to arbuz :P Cuudooowwwnyyy :love:
zdjecie z xarchiwum
Ja z Avon'u uwielbiam balsamy do ciała, kremy do rąk, żele pod prysznic, produkty z linii Planet Spa i różne specyfiki do włosów - szczególnie serum na zniszczone końcówki ^_^. Nie lubię natomiast lakierów do paznokci i cienie też tak niespecjalnie...
P.S. I do stóp produkty są superaśne! ;)
A właśnie a ze SPA uwielbiam kurację parafinową :skacze: mam uczulenie na detergenty i powiem Wam, że naprawdę jest to rewelacja, zarówno na dolegliwości uczuleniowe jak i na zniszczoną skórę dłoni czy też popękaną od zimna.
Jeśli chodzi o zapachy to uwielbiam świeże zapachy cytrusowe :D i był dla mnie ulubionym zapachem WINK, może któraś z Was go pamięta i tez go lubiła :)
Też bardzo go lubiłam ^_^ Miałam go w takiej buteleczce z limitowanej serii w kształcie takiej morsko-zielonej gwiazdki (stoi do tej pory w łazience) :D... Mm...
Miala ktoras z Was moze krem na rozstępy lub na cellulit solutions ?
http://www.bangla.pl/foto/prod/0004/d/958_01_8791.jpghttp://img14.allegroimg.pl/photos/or.../41/1564634167
Też mnie ciekawi to serum .
Ja mam wspólniczkę lidera sprzedaży i z tej racji wszelkie testy mam za free :skacze: Na stanie mam krem do rąk i paznokci z silikonem, ten niebieski, za 4,90 wtedy był jest boski. Maseczka do stóp z glinką, super , dwa tygodnie mam już gładkie stópki po niej. Mam jeszcze krem do twarzy na dzień ze słonecznikiem i filtrem 15 jest dość tłusty, ja mam cerę alergiczną i wrażliwą , stosuje go tylko pod makijaz i wtedy gdy wychodzę na słońce. Na noc bym nie proponowała. Teraz dostałam ten krem na dzień z serii sollutions, ale ma filtr 20 z benzofenonem na który mam uczulenie, także oddam mamie :(
to moj ulubiony tusz
Ja avonu ogólnie nie lubię,ale jest jedna rzecz, którą niezmiennie uwielbiam0 jest to mały dwufazowy płyn do demakijażu :) Coś ekstra!
To i ja dorzucę swoje 3 grosze :P Generalnie o Avon mam zdanie jakie mam, ale uwielbiam ich żele pod prysznic, które są prawie zawsze w promocji i peeling do ciała Tropics :D
ja bardzo lubię tusz Super Shock :) bardzo dużo klientek też go sobie chwali :) poza tym lubię szampony i serię Planet Spa, z zapachami też dobrze trafiają :):)
spray do przyśpieszający wysychanie lakieru do paznokci :):)