no to świetny prezent dostała...:) bo naprawdę okropne pazurki miała...
ale mi się rymło... ;) :D
Printable View
no to świetny prezent dostała...:) bo naprawdę okropne pazurki miała...
ale mi się rymło... ;) :D
Metamorfoza.Paznokcie robione tydz temu u innej stylistki (masakra po obcieciu tipsa gilotyna nawet nie trzymała pilnika w reku zeby wyrownac i zwezic boczki i to dziewczyna po kursie)
nie no niebo i ziemia
pieknie sobieporadzilas
mała piękna robota :):ok:
Ulala ladnie sobie poradzilas..
Te twoje o niebo lepsze
ja pierdziu masakra , gratulacje dziewczynki pokazałyście szkole :P
Ula podziwiam :* świetnie sobie poradziłaś :)
wow jaka różnica :D
o jaaaa..... nie mogę pojąc ze mozna wogole cos takiego zrobic! Chodzi mi tu o te niebieskie paskudztwo.
Artlia, zgadzam sie z Toba, ja tez leze i kwicze ;) <hahaha>
Wprawdzie to były moje początki (jak widać bez kamuflażu itd) ale nich wam będzie :p
mój pierwszy ciężki przypadek :( pazurki maluteńkie..
coś takiego mi wyszło..
aaa i koleżanka upierała się że nie chce kamuflaża..
nie jest zle jak na taka plytke :))
to były trudne pazurki i dziewczyna chciała dużo przedłużyć :) niestety poprzednie sama ściągnęła i te krótko się trzymały, myślę że właśnie z powodu nadwyrężonej płytki...
dzisiejsze... nie ogryzki, ale jednak króciuteńskie i dość szerokie:/:
To mojej siostry, ogryzki, małe pazurki. Nie zrobiłam zdjęcia przed, a szkoda, ale na zdjęciach zaznaczę gdzie kończyła się jej naturalna płytka.Mam nadzieję, że coś widać. Siorka zarzyczyła sobie kształt tak pomiędzy migdałkiem, a kwadratem.. zdjęcie troszkę zniekształciło dziwnie pazurki ;/
P.s.:Skórki to nie moja sprawka ... :P
no to moja dzisiejsza metamorfoza
nowa klientka
sliczne
mala zakochałam sie w tych niebieskich pazurkach !! a PRZED - fuuu okropne miała
dziekuje slicznie
no dziewczyna obgryza
byly straszne
wow.. mała jesteś genialna! jak z takiego czegoś zrobiłaś takie śliczne pazurki... :love:
jejc jak ja lubie takie cos czytyc hiih
powiem wamze nie bylo tak zle az hihi
duzo mi dalo ze klientka byla supermila i co super ze polka
juz pisałam Mała piekna metamorfoza :)) ale ty to masz szczescie to takich klientek :D
Ja przedstawie moja metamorfozę .Pazurki najgorsze jakie kiedykolwiek widziałam .Płytka zjedzona do mieska a do tego jeszcze w bruzdach.Oto efekty mojej męczarni:)Załącznik 4744
Załącznik 4745
bardzo ladne
Edit ja bym sie bała podjąć zrobienia takich paznokci.. nie poradziłabym sobie chyba.. jestem pod dużym wrażeniem tego co zrobiłaś :*
przed
po
super metamorfozy.
do edit7715 boze jak ty to zrobilas a z drugiej strony jak mozna tak obgryzac paznokcie:Dheheh normalnie blehhh...:wow:
dziewczyny piekne metamorfozy
jestescie genialne
ja tylko raz robilam taka metamorfoze i to jeszcze laska nie kazala mi uzyc kamuflaza wiec wyszlo tak sobie...
problematyczne
Dziewczyny jak zobaczyłam jej pazurki to myslałam że nie dam rady;(
Już teraz wiem ze nie podejmę sie tego nigdy więcej.
mojej babci
oldka Masz odważna babcię:DBardzo łade pazurki:good:
super wyszedl efekt tego jednego kolorku
podoba mi sie
a to mojej siostry pazurki.. taka miiini metamorfozka..... obgryziona płytka, a na zdjęciu tego nie widać nie wiem czemu. skórki to nie moja robota. Siorka chyba cały czas głodna chodzi :D
bardzo ladnie,tylko jakis kower dziwny,chyba ze to zdjecie tak zrobione,ale ladne paznokietki