o matko ale jaka cena, no jeżeli chodzi o wygodę to na pewno o wiele łatwiej go sie czyści, ale ta cena jest kosmiczna.
Printable View
o matko ale jaka cena, no jeżeli chodzi o wygodę to na pewno o wiele łatwiej go sie czyści, ale ta cena jest kosmiczna.
piękny to jest ten pochłaniacz i łatwy w utrzymaniu czystości ale uczucie chłodu po położeniu rąk na mim mnie odstrasza to metal wiec jest zimny a na dodatek wieje od wiatraczków :/: no nie wiem sama
świetny
Zauważyłam,że na Allepaznokcie jest promocja pochłaniaczy,są po 89zł...
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
Może komuś się ta informacja przyda;)
ja od dwóch miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką pochłaniacza do pyłu i teraz juz nie wyobrazam sobie pracy bez niego:D
no ja jeszcze nie nabyłam, ale muszę w końcu kupić, bo odkąd pracuję na żelu to pyłu od pierona :D
dzięki za link :D:ok:
ja tez wlasnie zastanawiam sie nad takim pochlaniaczem.
czesto trzeba taki worek wymieniac??
zależy jak dużo robisz paznokci i ile materiału się zużywa w postaci pyłku.
Ja właśnie kupiłam sobie pochłaniacz na allegro też za 89 złoty i czekam na paczuszkę;]
Dorotko a masz może link do niego?? bo ja tez szukam jakiegoś :D
też się teraz zamierzam do kupnu bo pylicy w końcu dostanę :P po każdej klientce jestem "zapylona" cała :D Juz sobie znalazłam na allegro podwójny za 140 zł...rożne kolorki. Bo tak w hurtowniach kosmetycznych strasznie drogie są.
a proszsz Kam:D
PROFESJONALNY POCHŁANIACZ PYŁU + 2 WORKI (979153456) - Aukcje internetowe Allegro za 79
POCHŁANIACZ PYŁU SUPER CENA 80 zł (992575866) - Aukcje internetowe Allegro za 80
tu z czestochowy i za 75:] Pochłaniacz pyłu (986378851) - Aukcje internetowe Allegro
a tu podwójny w dobrej cenie :D POCHłANIACZ PYłU 92X92 Wydajny,cichy 6 kolorów (990557328) - Aukcje internetowe Allegro
;]
to ja właśnie na ten ostatni patrzyłam albo na ten
POCHłANIACZ PYłU (PL2)92X92mm Wydajny i cichy FV (979807062) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze się zastanawiam
Miałam taki pochłaniacz ... ale osobiscie wolę jeżeli otwór gdzie pył się wchłania jest usadowiony na środku więcej pyłu mi się wtedy wchłania ...
ja mialam wczesniej dwuwiatrakowy i musze powiedziec ze jedno jest lepszy
a ja sie wlasnie chcialam odnoscie tego spytac:P
czy lepszy jest jedno czy dwuwiatrakowy ??
i ktory wiecej pyłu zbiera :D ??
ja wam powiem tak:
w skrócie??
miałam okazje pracwać ja jedno i dwu wiatrakowych:
polecam płaski stożek jednowiatrakowy
Ja mam 2 wiatrakowy i jestem bardzo zadowolona wciaga wszytsko jak leci :skacze:
Woreczek tzrepie po każdym dniu pazurkowym i od czasu do czasu robie mu kompu kompu:P
julcia, im większa jednolita powierzchnia tym lepiej wciąga :) są stożki z baaaardzo dużym otworem, prawie na cała powierzchnię pochałaniacz, ale nie mogę znaleśc
Ja tez patrze za pochlaniaczem i nie wiem ciagle na jaki sie zdecydowac:( Fakt podobaja mi sie dwu witarakowe i te polokragle ale wiem ze musi byc praktyczny a nie ladny:)
No ale mam jeszcze pytanie odnosnie mocy pochlaniacza-jaka powinien miec zeby dobrze ciagnal???
Mój jest dokładnie taki, jak na zdjęciu które pokazała Woszczur (stożek z jednym wiatrakiem) i czasem klientka uparcie trzyma rączkę obok wiatraka, ale w sumie dość łatwo się ustawia klientkę nad otworkiem, nie miała bym jednak nic przeciwko, aby ten był większy. Jest też ciut za wysoki w moim odczuciu. Faktycznie jeśli macie do wyboru coś niższego, to zachęcam. No i niestety nieco hałasuje - oczywiście da się rozmawiać, ale np radia z drugiego pomieszczenia nie słychać.
Woszczur Ty moja świątynio wiedzy :skacze::skacze: :P
super, wielkie dzieki za informacje bo sie wlasnie nad kupnem jakiegos zastanawiam:) Od piłowania mam cały pył na twarzy i ubraniu (taki rozmach mam:P) i to nie jest zafajne :P
a np ten z allepaznokci Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl ??
ja miałam jednowiatrakowy i całe pyłki i tak leciały na mnie, teraz mam dwuwiatrakowy i ani śladu po pyłkach!! Mam taki
http://dcdpaznokcie.pl/sklep/images/...ukt_003915.jpg
ja własnie (jak pisałam wczesniej ) miałam zupełnie odwrotną sytuacje, 2wiatrakowy był do bani a jedno jest lepszy
moja rada jest taka że jak tylko macie okazję tol lepiej przejśc sie do sklepu pazurowego gdzie takowe rzeczy sprzedają i zapłacić te 20-30zł więcej niż kupić na necie gdzie sie nie "poczuje" jaki jest ciąg i być w sumie sporą sumę w plecy
bo to że pochłaniacz za słabo "ciągnie" nie jest podstawą do reklamacji czy zwrotu:)
ja kupilam ten stozkowy u samaron i wyciaga pył az ze skarpet wyrywa:D polecam:D
a lepszy jest z boczkami czy bez?? czyli taki zakryty z boku czy taki jak ma kobietka?? bo ja mam dylemat jak zawsze he he :D
ja mam swój bez boczków i jest bardzo wygodny:] jak robię sobie pazury to kładę go sobie wtedy na kolanach, odwracam jak mi wygodnie... cuduję:D
kobietka- super pochłaniacz, też taki chcem:)
a ja nadal mam dylemat;( czy wziasc ten z spn-u czy taki co kobietka foto wstawila...prosze doradzcie cos!;P cena praktycznie taka sama tylko czy jeden wiatrak czy dwa??;) aha no i jeszcze biore pod uwage ten od "pana fikusowego" hehe,bo skoro dobry i niedrogi to moze ten?tyle co w domu..? kurde trudna decyzja;/
a masz jakiś sklep w pobliżu? To przejdź się i zobacz. Ja swój nadal polecam bo jest wygodny i do tego ładny.
mówisz kobietka,że twój dobrze ciągnie??
a ma ktoś taki???
Załącznik 20246
bo się wacham między tym a tym co ma kobietka... wczoraj wybierałam buty godzine więc musicie mi wybaczyć :D taki typ :P
dzieki agulusia :* to kupię ten kobietkowy :P naturalnie róż :D
dobra...to biorę ten :)
Superanckie są te różowe pochłaniacze pyłu :] też sobie chcę taki sprawić (za jakiś czas) będzie pasował mi do lampy :D
no i ja się rozglądam za pochłaniaczem bo od tego pyłu ześwirować można, tylko czy ten co na allepaznokciach jest nie ma zbyt małej mocy? (14W) Ma któraś z Was ten?
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
ten chyba też ciekawie wygląda hm? dość duży wiatrak POCHŁANIACZ PYŁU - BARDZO DUŻA MOC !!! 120X120 (1015515149) - Aukcje internetowe Allegro