pieknie blyszczy a przede wszystkim dlugo!!! jest naprawde super!
Printable View
pieknie blyszczy a przede wszystkim dlugo!!! jest naprawde super!
jestem pierwszy raz na forum, wiec wybaczcie , ze pisze tak nieporadnie,witam wszystkich,takze pracuje na zelach firmy Ra Nails,wprawdzie pol roku, ale jestem zadowolona
Woszczurku a biały miałaś z silcare?bo ja mam ale opakowanie leży bo jak zrobie nim i nałoże warstwe zatapiającą to ta biel ciemnieje, bynajmniej jak dołożyłam pazurka zrobiuonego na zelu grafiti to widac róznice w bieli ale przed nałozeniem zelu przeźroczystego jest w miare ładna biel
Ciekawe czy pazurki ze zdjęcia, z aukci allegro( link którey podałąś) są robione właśnie tym żelem:)
co sądzicie o zelach la fame?/
ja pracuje na ich zelach a dokladniej zel extra jednofazowy i jak dla mnie rewelacja :)
właśnie go dziś kupiłam!! drogi jak cholera!-i idę na profesjonalny kurs pal licho nie jestem już młodziutka i to było moją przeszkodą!!
no to mam nadzieje ze Ci bedzie sluzyl tak samo jak mi :) ja juz na nim pracuje gdzies tak 2 lata i nie mam zamiaru go zamieniac na co innego :) a kupilas w promocji bo na stronce la femme bla promocja wiosenna i zamiast 140 kosztowal 112 czy cos takiego wiec ładny upust :)
a co ma wiek do tego?? :wow: podobno ma się tyle lat na ile się czuje ;) ja należę do grupy najstarszych tu osób i przed pójściem na kurs powstrzymuje mnie tylko brak kasy... jak chce się robić coś co sprawia przyjemność to nie trzeba przejmować się wiekiem ;) a że odkryło się to w późniejszym wieku to nic się nie poradzi :D wcześniej nie było takich możliwości ;)
---------- Dodano o godzinie 11:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:53 ----------
margareta ja też pracowałam na basicu i mogę go polecić bo był niezły, bardzo gęsty, świetny na formę... a kupić możęsz w sklepikach internetowych :) tyle że w silcare przesyłka droższa za to kolorówka tania i 15g też tanie bo ok 20zł, a w pazurku i w slaydi chyba 6zł i slaydi chyba ma trochę taniej ten żelik bo ok 44zł za 30g
Żel Silcare Basic Clear 30g - Pazurek
Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
http://www.slaydi.pl/
ja 14 latek mam to co ja mogę :D na żaden kurs nie pójdę przed osiemnastką... ;(
a namów tu rodziców żeby zapłacili i zawieźli... :P Zelki kupią, ozdoby kupią, ciuchy, kupią... ale o warsztatach to tylko na razie pomarzyć mogę... ;(
a czym się różnią warsztaty od kursu??
u nas nie słyszałam o ograniczeniach wiekowych,że 14 latka nie może iść na kurs?,a kto to wymyślił?,moim zdaniem Wy bardziej się na ten kurs nadajecie niż ja chociaż 18 mam ho ho kiedy skończone hihi:)
---------- Dodano o godzinie 15:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:32 ----------
Dzidzia-ja nie kupiłam na allegro tylko u nas w Kielcach w hurtowni bo już nic nie miałam a był mi żel bardzo potrzebny,wiem,ze przepłaciłam 160zł ,ale nie chciałam już pracować na tanich podróbkach bo efekt marny,uczę się na sobie i znajomych ale jestem pedantką i źle się czułam jak odwaliłam sobie tandetę znajomym(robię za darmo)!
kochana ja nie o allegro mówiłam tylko o ich stronce i mają czasami niezłe promocje :) tu masz linka La Femme Cosmetics Sp. z o.o.
a co do kursu -okoliczności zmusiły mnie do przerwy w pracy w szpitalu ,a jestem osobą dość ciekawą świata nie boję się wyzwań a pazurki zawsze były moją pasją więc pomysł z kursem!
Zobaczymy czy dokonałam dobrego wyboru-?,myślę,że nie z tchórzę przed samym kursem???-bo obawy mam spore!!
---------- Dodano o godzinie 15:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:48 ----------
porównam sobie teraz ceny- wiem ile co kosztuje u nas bo się wypytałam-dzięki:)
---------- Dodano o godzinie 15:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:50 ----------
IWI
Ty to umiesz podnieść człowieka na duchu-nadawałabyś się na mój oddział ,tam takich optymistów potrzeba -pozdrawiam!
polecam się na przyszłośc :D
ania3729 dzięki :) mam nadzieję że nie jako pacjentka ;) i ja pozdrawiam :)
ps. a na kursik jeśli masz kasę to idź i się nie zastanawiaj.... i nie ma się czego bać więc nie rezygnuj w ostatniej chwili nawet jeśli będziesz na tym kursie najstarsza... (ja bym nie uciekła nawet jak by inne uczestniczki kursu miały po naście lat a ja jedna ponad 40 ;) )
---------- Dodano o godzinie 10:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:30 ----------
ania3729 tu jest artykuł który może się przyda przed kursem ;) ale pewności nie mam :) nie doczytałam do końca...
Kosmetomania - wzorki na paznokcie | tipsy | zdobienie paznokci | konkursy | artykuły | wizaż | solarium | makijaż | stylizacja paznokci | nowości kosmetyczne
Kosmetomania - wzorki na paznokcie | tipsy | zdobienie paznokci | konkursy | artykuły | wizaż | solarium | makijaż | stylizacja paznokci | nowości kosmetyczne
Ja pracuję na Christrio i jestem bardzo zadowolona, choć przyznać muszę, że nie są tanie.
Ja pracuję na lovely i NailDesing. Tylko takie u nas w sklepach są wiec te kupuję. Lovely mam pierwszy raz i sama nie wiem który lepszy.
ja to chyba zacznę na tych:
http://forum.wzorki.info/moda-zakupy...html#post25910
Cytat:
ale co... ide w tych nowych butach i przechodzę koło WSZYSTKO PO 4 ZŁOTE, a że telefon mi sie rozładował a zegarka też zapomniałam to weszła i mupiłam zegarek. ale co jeszcze chciałam napisać co widziała??!! nie uwierzycie!! jak będe tam next time to zrobe fote!! uwaga!! te srebrne pędzle do zdobień po 35zł, żel clear, biały i kamulaz 30ml po 17zł (z chińkimi napisami), proszki akrylowe i liquid... jak to zobaczyłam to ryknęłam smiechem aż się ludzie popatrzeli... i taki zestaw w sklepie WSZYSTKO PO 4ZŁOTE... no to to się już w głowie nie mieści!!!
ja zamierzam pracowac na żelach i-nails. na razie amatorsko. później jak rozwinę lekko skrzydełka pomyśle nad innym. słyszałam, że jest dobry dla początkujących bo gęsty. Słyszałyście podobne opinie?
czytałam że dobre, ale nie sprawdzałam jeszcze :)
Ja mam z bassica galaretke tylko sa podobno dwie galaretki więc ja mam ta barzdiej gęstszą, nie wiem jak się będzie pracowało bo to bardziej na szablon sie nadaje ale nic, włoże pojemniczej do miski z ciepłą wodą, teraz dopiero kupiłam żelik ale bede mogła się wypowiedzieć po pewnym czasie jak się będzie zachowywał na pazurku
ja pracuje na zelach allepaznokci mam tez zele z la femme oraz z jakiejs firmy z allegro ale nie pamietam nazwy bo sie zmyla..;]
Ja polecam Galaretkę Basica i żele z SF :)
ja mam takie pytanko ponieważ moja mamcia mnie odwiedza w lipcu więc zrobiłam jej liste jakie ma mi żele kupić wybrałam SF i teraz nie wiem bo chciałabym jednofazowy ale są dwa rodzaje ten zwykły i "2" ten gęściejszy i napisałam jej że chcę oby dwa bo tak sobie umyślałam że ten "2" będe używać do robienia krzywej c a tamten do pozostłych warstw powedzcie czy warto czy tylko jeden kupić i jak tak to który??
ja pracuję na SF i lepiej pracuje mi się na "2" :D Buduję nią nie tylko krzywą C i wszystko jest w jak najlepszym porządku :D Polecam :P
czyli po prostu kupić tylko tą 2
to zależy od Ciebie :D Możesz kupić i 2 i tą pierwszą, tak jak mówiłaś możesz 2 robić tylko krzywą C, a tą 1 wszystkio pozostałe :D Starczy Ci żelu na łuzej i nie będziesz musiała tak szybko dokupowywać :D
dziewczynki kochane!!!!!! pilnie potrzebuje waszej rady i ewentualnie gdzie moge to szybko dostać. kupiłam sobie żele do paznokci z nails-cosmetics i są do niczego. strasznie się rozlewają.;(;(;(;( pilnie potrzebuje kupić dobre żele najlepiej w gotowym zestawie. znalazłam na allegro zestaw żeli ale nie wiem czy są dobre. może któraś z was już je miała. żele GABRIELLE NAILS. doradżcie bo się chyba załamię;(;(;(
Ja szczerze mówiąc jeszcze nie miałam styczności z tymi żelkami, ale czytałam o nich średnie opinie, niektóre były dobre, anie niektóre nie :/:... Jeśli nie stać Cię na drogie żeliki (tak jak mnie :D hehe) to polecam Basic, lub Sun Flower.Ale podobno też Gabrielle wypuściło niedawno serie ''Charbonee"-produkty o obniżonej kwasowości... Na allegro sprzedaje produkty gabrielle andrew35
---------- Dodano o godzinie 19:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:20 ----------
zestaw żelowy z SF
ZESTAW ŻELOWY SUN FLOWER (651953899) - Aukcje internetowe Allegro
---------- Dodano o godzinie 19:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:30 ----------
czytałam też dobre opinie o firmie NeoNail ;]
ŻELE UV EXCLUSIVE 30 ML ! NEONAIL ! PROMOCJA ! (650929746) - Aukcje internetowe Allegro
powiem szczerze że nie lubię jedno fazowych żeli;( a z neo-nailsa nie chce narazie kupować bo mam zamiar z nimi współpracować za parę miesięcy,jak wszystko dobrze pójdzie. i wtedy bede wszystko miała po dużo niższych cenach niż teraz mają. a potrzebuje praktycznie na już;(;(;(
z allepaznokcie są całkiem niezłe :D Z Basica
SF ma nie tylko jednofazówki :D
SUN FLOWER ŻEL BUDUJĄCY GĘSTY ''2'' WYSYŁKA 0 (652853347) - Aukcje internetowe Allegro
PODKŁADOWY BONDER SUN FLOWER 10g! WYSYŁKA GRATIS (653134780) - Aukcje internetowe Allegro
SUN FLOWER BŁYSK UV! WYSYŁKA GRATIS! (651915407) - Aukcje internetowe Allegro
Prestige też bardzo fajne :D
rowniez juz o tym pisalam te z alle paznokcie sa na prawde niezle i mozna polecac...:)
do frencha,bialej koncoweczki jest rowniez ciekawy jego nazwa to pink french...:)
tak, pink french z allepaznokci jest ciekawy, ma ładny kolor budyniowy z odcieniem delikatnego różu
własnie przegladałam te żele AllePaznokcie i tak się nad nimi zastanawiałam, bo bałam się czy są dobre, czy złe.. ale tu poczytałam i skoro polecacie to coś sobie powybieram :)
ja w tej chwili pracuje na sf i reni nail