:glupek::glupek:no to ładna wtopa :glupek::glupek:
a ja znalazłam takie , ale nie wiem czy to Edge?
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.estetiq.pl/paznokcie-tipsy/tipsy-4.gif
Printable View
:glupek::glupek:no to ładna wtopa :glupek::glupek:
a ja znalazłam takie , ale nie wiem czy to Edge?
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.estetiq.pl/paznokcie-tipsy/tipsy-4.gif
Ciezko sie dopatrzec jaki to ksztalt,moze to i to??????
Poszukuję tipsów w kształcie szpicy.Wiem,że mają tu http://www.mariposanail.pl/p,pl,1030,nai-moscow+crystal+tips++100szt.html ale 100szt za 80zl troszkę drogo..Czy macie jakieś inne namiary??
Bardzo dziękuję:kwiatek::kwiatek:a czy linka to szklanych też masz??
od dobrejredy polecam :)
szpicow clear niestety nie widzialam, a najlepsze cleary tunelowe ma DR i PB:D
dziewczyny szpice na tipsach wygladaja okropnie, takie krogulce grube
pocwiczcie na formie wierzcie mi to nic trudnego, a efekt calkowicie inny- rewelka
szpice na tipsie wygladaja jak kurze pazury fe
a miala juz ktoras z was te zwykle tipsy clear od dobrejrady ?
co o nich myslicie?
polecam tipsy clear od dobrejrady. nie pękają. nie miałam z nimi nigdy problemu:)
Też mam tipsiki z głebokim tunelem:) ale od dawna używam tipsy od pewnego sprzedawcy na allegro:) dostałam je jakos pierwszy raz od klientki która postanowiła popróbowac sił sama...: nie wyszło i przyszła po ratunek i przyniosła paczuszke:) extra elastyczne nie pekaja szybkie w obrubce bo sa cieniutkie pracuje na nich od ponad roku i jestem zadowolona:) a cena jaka atrakcyjna 500szt. cos koło 25zł. sa to tipsy z krótka kieszonka z wyprofilowanym tynelem extra:skacze:
Jakiś czas temu pisałam, że firma Star Nails ma wprowadzić na rynek tipsy przeznaczone do robienia szpiców. Trochę to trwało, ale wreszcie się doczekałam i kupiłam z ciekawości, aby wypróbować. Tipsy są niesamowicie cieniutkie i elastyczne. Jedyne co trzeba zrobić po przyklejeniu, to zlikwidować minimalny próg.
Tak wyglądają, natomiast paznokcie przedłużone przy ich użyciu można zobaczyć w mojej galerii lub w temacie o szpicach.
ja mam tipsy z reni nail są świetne
a co wy na to? mariposa nail.czy efekt nie będzie podobny jak przy folii w tych edziach agulusi?
moze byc podobny tylko zastanawia mnie czy grube wyjda paznokcie, bo te rzlobienia sa dosyc glebokie i ile trzeba by akrylu zeby to wyrownac hmmm ale nie powiem ciekawe to to :)
---------- Dodano o godzinie 21:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:01 ----------
tu jest pokazane o co chodzi z tymi tipsami:D
http://forum.wzorki.info/przedluzani...html#post58018
hihi..n iezle:) ja czytałam ze powstaje efekt mozaiki
no wlasnie pozniej tez przeczytalam ze to jednak nie to:)
podobno w sklepoe ef sa jakies foremki na ktorych sie robi zeby uzyskac taki efekt jak ja na folii uzyskalam:D
dowiedzialam sie niedawno sama nie sprawdzalam bo boje sie tam wchodzic po tym jak sciaglam od nich 6 trojnow:/:
ja jak uzywałam to tylko naturalnych, raz spróbowałam tipsów french z krótka kieszonka i wyszła porazka...mam za mała płytke i wyszło strasznie nienaturalnie. Na tipsach clear robilam sobie zdobienie kóleczkami holo i wyglądało świetnie ale pekały koncówki pod zelem(chyba kupiłam takie słabej jakości)
a czy wiecie gdzie mozna kupic tzw. tipsy do szpiców:huh:
Używałam jak byłam mała ^_^
A tak na poważnie - nikt mnie już nie przekona do tipsów, jeśli można używać form.
wyższośc formy nad tipsem jest bezdyskusyjna;)
ja uzywam clear i mlecznych z duza kieszonka, ale ja skracam :), poniewaz mam bardzo krotka plytke i jak przyloze nie skroconego tipsa to mi ja zakrywa:)
Jeśli chodzi o tipsy do szpiców to na allegro znalazłam takie cóś :D TIPSY BIAŁE SZTYLETY 100 szt. HIT CENA LORDENS (802828886) - Aukcje internetowe Allegro oraz TIPSY KLAR SZTYLETY 100 SZTUK OD LORDENS (805830321) - Aukcje internetowe Allegro a widziałam w ofercie ra też takie coś
Hyh. a do mnie przyszla kolezanka z zapytaniem, czy jej zrobie tipsy na jej pazurkach( ma dosć ładne płytki tyle ze każdy pazurek innej długosci) bo byla w salonie i jakaś pani jej powiedziala, ze nie zrobi jej tipsów bo ma zbyt okrągłe zakonczenie paznokci i jak je sama doprowadzi do kształtu "łopatki"( tu na fotce Załącznik 10932 ) to jej zrobi :-x O czymś takim pierwszy raz słyszę:o i chyba pańci nie chcialo się meczyć z coverem albo nie potrafi robić na formie albo... miala muchy w nosie... jak myślicie?
jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić,co to za baba!!! chyba nie chciało jej się opiłować paznokci i nadać im kształtu
No własnie kolezanka ma opilowane na króciutko i na "okrągło" ( nie obgryza, ale ma zaokrąglone boczki dosć mocno)
według mnie to nie ma znaczenia naturalne paznokcie pod tipsem ładnie odrastają,myślałam że może ma szeroką płytke a do takiej są potrzebne specjalne szersze tipsy i może ta pani takich nie posiadała sama już nie wiem co o tym myśleć
---------- Dodano o godzinie 13:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:01 ----------
jak byłam na kursie to większość dziewczyn miała takie paznokcie bardzo krótkie a nawet poobgryzane i normalnie kleiłyśmy tipsy można też zrobić klinki w tipsie albo kupić takie gotowe :)
jeśli chodzi o tipsy to ja głównie używam clear, na płaskie płytki tipsy mleczne bo clear wówczas popęka. a szpicki to tylko forma, ale już przekonuje są do foremek w ogóle, bo oczywiście pazurki wyglądają o niebo lepiej.ale sporo klientek i tak woli tipsiorki narazie
ja osobiście też wole formę ale jak na razie to tylko sobie robię no i moją mamę też namówiłam reszta woli tipsy ja pracuje na crystal-przezroczyste nie pękają mi,czasem mlecznych używam
ja raz na kursie na takich robiłam kształt taki sam tylko clear i tak to wyszło http://forum.wzorki.info/members/jut...-szabelki.jpeg
witam zamowilam ostatnio tipsygrench ktore moge wam polecic:) kupione z allegro z dekorynki one sa z amerykanską linią usmiechu naprawde sliczne i bardzo ladnie trzymają, są grubę wiec mozna samemu je troche opracowac no i zel ladnie trzyma sie do nich
Preferuję tipsy bez kieszonki, lubię je za swobodę, jaką dają. Zdarza się, że klientka ma jednego czy dwa pazurki krótsze a ja nie mając kieszonki mogę dowolnie regulować miejsce przyklejenia tipsa.
Lubię gdy french ma głęboką linię uśmiechu, dlatego tipsy frenchowe mam właśnie takie. Zwracam też uwagę na kształt tunelu.
Ostatnio napaliłam się na tipsy kolorowe - przeszukałam wiele sklepów - nie natknęłam się na tipsy:
- kolorowe (inne niż białe)
- bez kieszonki
- z głęboką (amerykańską) linią uśmiechu
Któraś z was takie spotkała? Jeśli tak, chętnie skorzystam z linka :)
Edit:
Ha! Są, najpierw pojawiły się w allepaznokciach a teraz i w DR :)
Dziewczyny doradżcie, wcześniejsze tipsy miałam z ładną krzywą C kupiłam nowe( nie pisało nic co do krzywej) i po prostu są płaskie!!!
Da się to jakoś wymodelować? Paznokcie wyglądają bardzo płasko:(
Na aukcji nie piszą nic o kształcie tipsa i co teraz tipsy do wyrzucenia?
przeniesione - wyszukiwarka nie gryzie,proszę zapoznać się z nazwami//Emist
A Tobie przypadkiem nie chodzi o tunel? Na pewno o krzywą C?