Hej dziewczyny, a czym wykonujecie pedicure, tzn. raczej frezarką czy bez użycia frezarki też? Chcę wprowadzić pedi do cennika ale nie mam frezarki i zastanawiam się czy to nie będzie mało profesjonalne jak będę działać tarką?
Printable View
Hej dziewczyny, a czym wykonujecie pedicure, tzn. raczej frezarką czy bez użycia frezarki też? Chcę wprowadzić pedi do cennika ale nie mam frezarki i zastanawiam się czy to nie będzie mało profesjonalne jak będę działać tarką?
Ja mialam w sumie same starsze klientki na pedi, ktore baly sie frezarki, niektóre frezarka "gilgotała" i z braku laku przeszlam na tarki, dla mnie sa bardziej meczace, ale one sa zadowolone, a chyba o to w efekcie nam chodzi :)
O nieee bez frezarki nawet nie siadam do pediksa. Czy to starsze, czy młode osoby, to ja stawiam na profesjonalizm, ale też szybkość wykonania. Gdyby mi ktoś kazał tarką, to doliczyłabym opłatę dodatkową za stracony czas i wysiłek.
Ja osobiście pracuję na marce Gehwol.... może kosmetyki nie mają pięknego zapachu ale dla stóp są "lekarstwem"....jeśli chodzi o zapachowe preparaty to CUCCIO ... peelingi i masełka ....mmmmmm cudowne :) i tylko frezarka
Ja pracuje na kosmetykach Bielenda Pro i jestem meeega zadowolona
Ale tego kremu nie uzywalam
asia polecasz ten z Ef?Usuwacz Euro Fashion Callus Eliminator 118ml
bo nie wiem ktory kupic a widze ze sa jkies tez inne
Ja pedicure na Bemowie mam dobry, salon-shine.pl bardzo ładnie mi robią. Niedrogo też jest, więc tak wolę.