Starasz się? :D A jak znajdzie się jakiś przystojniaczek? ;)
Printable View
Starasz się? :D A jak znajdzie się jakiś przystojniaczek? ;)
ci sie zazwyczaj pesza :D robia sie czerwoni i nic sie slowem nie odzywaja przez caly zabieg:P:leze:
hahaha świetnie się czyta o "mizianiu" i peszeniu się facetów, ciekawe jak to będzie, jak ja założe swoj salon kiedyś hahaha :D
Staram się a więc nie wykonuję żadnych "bardziej miłych ruchów":P
heheh rozbawiłyście mnie tym mizianiem prawie do łez, bo ja sobie od razu wszystko wyobrażam haha
ale co do stóp to prawda... mój facet nic ze stopami nie robi ( no oprócz mycia ich ;P), a skóra pięt jak pupa niemowlaka!!! a ja kremidła, maski... to nie fair;D
Panów jest coraz więcej, tzn. więcej niż jeden na rok. Ale kierunek jest właściwy - faceci również zaczynają o siebie dbać i co istotne, nie są to wcale geje ;D
jest to jakaś miła odmiana widzieć faceta eheh ja jestem przyzwyczajona bo swojemu czasami robię ;) w końcu trzeba zadbać o swoich chłopaków ;)
Panów jest coraz więcej i raczej to normalne zjawisko - dalej będzie podobnie. Przecież nie ma w tym nic złego. Po prostu kiedyś faceci się wstydzili takich tematów - teraz już nie muszą, bo stało się to coraz bardziej normalne.
Patrzą się w dekolt?! A więc to nie geje - bardzo dobrze, że hetero panowie również o siebie dbają. :)