-
Odp: [Konkurs] Szalenstwa Karnawalu Rio de Janeiro
a ja mam takie pytanko-do gdańska i do szczecina to mi strasznie daleko wiec musialabym sie tam gdzies zakwaterowac, a czytalam na ich stronie ze daja darmowe zakwaterowanie, czy to prawda? i jeszcze jedno- gdybym wygrala ktoras nagrode to czy moglabym wziasc rabat i kosmetyki, a kurs oddac komus innemu?
-
bardzo fajny konkursik a nagrody jeszcze lepsze:):)
trzeba brać się do roboty:):):)
-
kolejny konkursik :)
super ! dziewczyny macie co robic :P
poprawicie na stronie glownej tytul konkursu bo zbralko tam "a" :)
-
Cytat:
Napisał
edusia777
a ja mam takie pytanko-do gdańska i do szczecina to mi strasznie daleko wiec musialabym sie tam gdzies zakwaterowac, a czytalam na ich stronie ze daja darmowe zakwaterowanie, czy to prawda? i jeszcze jedno- gdybym wygrala ktoras nagrode to czy moglabym wziasc rabat i kosmetyki, a kurs oddac komus innemu?
Nagrody sa do zrealizowania tylko w Szczecinie i oczywiscie zapewniamy darmowe zakwaterowanie:) i niestety jesli wygrasz to Ty musisz zrealizowac ta nagrode nie nikt inny,w regulamnie jest jasno napisane...
-
boszzzzzzzz ,ale niektóre z Was marudzą :wow: Nie biorę udziału ,ale takie nagrody przyjęłabym z zamkniętymi oczami i z pocałowaniem w płetwę :)
-
Cytat:
Napisał
totallaik
boszzzzzzzz ,ale niektóre z Was marudzą :wow: Nie biorę udziału ,ale takie nagrody przyjęłabym z zamkniętymi oczami i z pocałowaniem w płetwę :)
Racja :p
ale dlaczego nie bierzesz udziału ??? ;(
-
plushak ,bo jeszcze goowno umiem ;)
-
7.Paznokcie muszą być tylko przedłużone
to znaczy, że nie mogą być na tipsie?
-
Cytat:
Napisał
królowa
7.Paznokcie muszą być tylko przedłużone
to znaczy, że nie mogą być na tipsie?
Przedluzone na formie i rowniez na tipsach....
Dziewczyny postawcie same sobie poprzeczke..a zobaczycie same jak bedziecie usatysfakcjonowane...:good:
Powodzenia raz jeszcze..:)
-
a ja mam pytanko paznokcie muszą być użytkowe czy nie koniecznie??
-
Cytat:
Napisał
milenka_olsztyn
a ja mam pytanko paznokcie muszą być użytkowe czy nie koniecznie??
właśnie!!!??? bo mam pomysł na takie bardzo nie użyteczne
-
Dziewczyny nie cztacie uwaznie regulaminu ani postow przez dziewczyny pisane,siedzialam nad tym regulaminem tyle czasu by zminimalizowac wasze pytania ,zobaczcie punkt 9...
Milenko i Krolowo,oczywiscie paznokcie nie musza byc uzytkowe..
-
Cytat:
Napisał
chocolata
Ja chyba musze sie do POtfora dossać tak żeby gwiazdki zbaczył to moze mi kupi aparat z tymi cudenkami:roll:
Ja to na razie widze gwiazdke na niebie.Kolezanke mam maniaczke aparatowa :)
-
jak to wszystko przeczytałam to postanowiłam pożyczyć lepszy aparat..:)
-
ja mam takie pytanie a zarazem prośbę:wstydek: bo prace wysyłamy do 4 lutego a to jest czwartek i czy nie dałoby się przedłużyć konkursu do niedzieli? bo weekend to zawsze weekend, więcej czasu, wolne od pracy i szkoły i może przez ten czas niektórzy by jeszcze coś naskrobali?
-
Cytat:
Napisał
miminka
ja mam takie pytanie a zarazem prośbę:wstydek: bo prace wysyłamy do 4 lutego a to jest czwartek i czy nie dałoby się przedłużyć konkursu do niedzieli? bo weekend to zawsze weekend, więcej czasu, wolne od pracy i szkoły i może przez ten czas niektórzy by jeszcze coś naskrobali?
zmienione..zalatwione:good:
-
-
fajny pomysł. ja dziś sobie coś niecoś już rozrysowałam, jutro bede próby robić:D
-
Cytat:
Napisał
miminka
(...)czy nie dałoby się przedłużyć konkursu do niedzieli? bo weekend to zawsze weekend(..)
Cytat:
Napisał
annamon79
zmienione..zalatwione:good:
do moooooiiiiich uuuuuroooooooodziiiiiiiiiiinnnnnnn haaaa haaa haaa haa haa haaa
-
a ja to sie zastanawiam jak sie maja maski do karnawalu w rio...bo jakos na fotkach takowych brak...hmm
-
maski to karnawał wenecki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D
-
kurczaki świetny pomysł!!!! ale z moimi umiejętnościami nie będę się nawet błaźnić :D tzn jeśli zdążę to zrobię pazurki tylko po to by się sprawdzić i może nauczyć się czegoś nowego ale te superaśne nagrody niech zgarną najlepsi :):)
-
Cytat:
Napisał
asia
wlasnie, wlasnie...
szkoda bo mialam pomysla z maska...
-
Cytat:
Napisał
asia
asiu wenecki czy nie grunt ze karnawał :P
-
e tam w tytule jest rio :D:D
-
ale będzie oceniana zgodność z tematem:)
ciekawe czy uda mi się przenieść mój projekt z papieru na pazurki :rolleyes:
-
ja dorwałam modelkę z w miarę ładna płytką:skacze: teraz projekt:rolleyes:
-
No to dziewczynki nie wiem jak Wy ale ja zabieram się do pracy :D
-
Kto mowi że Rio to nie maski? :]
Załącznik 13960
-
ja dziś biorę się do pracy:D mam nadzieję, że pójdzie wg planu:D Mam jeszcze jednego pomysła, ale nie wiem, czy z drugą pracą zdążę....ehh
-
moje pazury maja dość maltretowania, więc jeśli n ie znajde modleki lub moje pazury nie dojdą do ładu to chyba spasuje.
pomysł na aranżację mam ale na pazury słabą, jeszcze sporo czasu więc może wena przyjdzie:)
-
Cytat:
Napisał
chocolata
a gdzie tam jest maska bo chyba slepa jestem....to ze maja fikusne nakrycia glowy to wiadomo ale masek jako takich niet...
-
ja jednak dziś nie mam siły na pazurki, więc w przyszłym tygodniu się tym zajmę:(
-
Cytat:
Napisał
kittie
a gdzie tam jest maska bo chyba slepa jestem....to ze maja fikusne nakrycia glowy to wiadomo ale masek jako takich niet...
Zobacz na 3 focie zielone pióra i maska ptaka.. zresztą wpisz w google carnival Rio i zobacz jaka jest dowolnosć w przebraniach:] Każda grupa tancerzy ma jakis motyw przewodni i wg. niego dobiera ubiory.
-
Cytat:
Napisał
chocolata
Zobacz na 3 focie zielone pióra i maska ptaka.. zresztą wpisz w google carnival Rio i zobacz jaka jest dowolnosć w przebraniach:] Każda grupa tancerzy ma jakis motyw przewodni i wg. niego dobiera ubiory.
google przekopalam chyba ze 3x i nadal nie doszukalam sie typowych masek w strojach z rio
a moze ja mam jakies bledne pojecie o maskach...
-
Kazdy robi jak uważa a jury oceni czy praca trzyma sie tematu czy nie... nikt przecież nie zmusza do robienia masek:-/ Po co ten offtop?
-
-
ale jaki offtop? przeciez wszystko jest zgodnie z tematem...;)
i kto mowi o zmuszaniu do robienia masek? mam poprostu watpliwosci i chyba moge je rozwiac? bo pomysl mam wlasnie z maska i nie chcialbym zeby sie okazalo ze bedzie nie na temat...
ale fakt...nie ma sie co przejmowac, co ma byc to bedzie
-
Prosilabym Agnieszke Szalpuk o przeslanie ponownie zdjec prac z powodu awarii systemu..dzieki sliczne
-
dziewczyny maski też mogą być.a i jeszcze jedno
bardzo proszę o ponowne przeczytanie regulaminu konkursu,. został dodany jeden punkt