u nas dzis cieplutko bylo super
w koncu
Printable View
u nas dzis cieplutko bylo super
w koncu
u nas słoneczko ale wiatr :( i co chwile chmury co najmniej trzy razy uciekałam do domu, bo myślałam, że będzie burza a tu nic :P
u nas się ciepło zrobiło, ale pewnie wieczorem lać będzie jak zwykle :/:
U mnie dzis była śliczna pogoda, aż po pracy pojechałam na grilla ze znajomymi w plener :) uwielbiam lato
u mnie też było pięknie ale to dlatego, że miałam dniówkę w pracy....na wekend znów zimno zapowiadają i deszcze podobno;( i do środy ponoc brzydko.....;(
u mnie wiaterku nie ma na dworze przyjemnie (tak no nie chłodno i ciepło, jakbym mogła powiedzieć "odświeżająco" :D)
u mnie pada :( nienawidze deszczu..
buuu u mnie od rana pada ale to standard jak się zaczyna Święto Trzech Braci ehhh do d...i nigdzie nie pójdę z bąblem a o 9 ma być Pectus buuu
pochmurni i przelotne deszcze :(
Kurde 1 dzień lata i znowu deszcz i zimno no co za wakacje !! ;(
u mnie duchota jak nie wiem co chyba bedzie padalo.
U mnie właśnie zaczyna się burza i jest czarno. Chyba nieźle da popalić, bo idzie wolniutko, ale już ją słychać.
u mnie trochę pogrzmiało ale przeszło bokiem na łódź poszło chyba :P
No i leje jak diabli, ale myślałam, że będzie gorzej. no chyba, że się dopiero rozkręca.
u nas w Limerick goraco ponad 30st
u mnie do południa było gorąco ale już po południu strasznie lało i po moich czyściutkich oknach już nie ma śladu;(
U mnie od 3 dni leje :( dzisiaj tylko mniej padało i na szczęscie bo do szczepienia z mała leciałam heh a ja chce słonko od piątku bo nad morze pędzimy buuuu
u nas dosc dobrze
dzis bylo przyjemnie
a u nas dzisiaj burza za burza. i leje. a ulica była jeden wielki rwący potok. nawet nakręciłam to na telefonie ale nie wiem jak mogę to wgrać wam ;(;(;(żebyście mogli to zobaczyć.
u mnie ziiiimno strasznie. Cały czas leje :(
ten czerwiec w ogóle jakiś do du** dajcie spokoj taka pogoda malutko słonca było :( od tamtego tygodnia pada i do konńca tygodnia to samo :( może poźniej bedzie fajna pogoda :D zapowiadaja ze w niedziele ma byc slonce i oby bylo :D
no wiesz z tym słońcem to u mnie już od dwóch tygodni miało byc... jakoś go nie widac zbytnio...
a tak wygladał wjazd do mnie do domku wczoraj [ame]http://www.youtube.com/watch?v=LvcfnKy5vb8[/ame]
a ja nie mogę obejrzeć :( Pisze, że to jest prywatny film Video.
No pięknie pięknie!!! ehhh ta pogoda ;(
ziziz musisz zaopatrzyć się w poduszkowiec albo jakiś kajak :P
u mnie przestało w końcu padać :D święty czas bo podtopienia są..
wczoraj była taka burza wieczorem że hoho.. :D
hehe taki drobny prezencik z bielska dla jastrzebia i reszty śląska :D
no baaaaaaaaaaaaaaa. a co tylko nas może zalewać.
a u mnie w końcu słoneczko !! :jupi:
a u nas mu udaje:skacze::skacze::skacze: się od czasu do czasu wydostać za chmurek:skacze::skacze::skacze::skacze:
u mnie tez słońce.. gorącooooo.... :tuptup:
ciup no nieźle
a u mnie dziś słonko i cieplo jest :D
u mnie tez słoneczko i idę dziś wieczorkiem na grila
i burzaaaa:(
u nas do 13 był upał i jak wychodziłam z domu w krótkim rękawie i okularach to myślałam, że się ugotuje a jak wracałam to oczywiście nie miałam parasolki i wróciłam mokra jak pies :P a teraz jak zwykle chmury
i u nas też znowu leje;(;(;(