Slicznie to robisz
Printable View
Slicznie to robisz
paznokietek1000 - imponujące:)
ja tez po za pazurkami wyszywam sobie...:]
---------- Dodano o godzinie 22:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:22 ----------
ale nie wkleje zdjec bo nie mam a moje wszystkie pracy sa rozdane po mojej rodzince jak skoncze ten obrazek ktory zaczelam to wkleje
a ja sobie zdjecia cykam :)
rysuję ;)
no i oczywiscie piekne rekodzielo!
slicznie, napewno pracochlonne
---------- Dodano o godzinie 18:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:16 ----------
sliczne,najbardziej podobaja mi sie krowki
Jesli chodzi o mnie, z zawodu jestem pielegniarka, pracuje na internie,obecnie jestem na urlopie wychowawczym bo mam malego szkrabka, mam tez troje starszych dzieci, 18,16.Jak sie okazalo ze jestem w ciazy , dotarlo do mnie ze nie bede m0ogla pracowac w szpitalu, wiec zrobilam kurs i robie paznokcie,zawsze o tym marzylam,wiec dorabiam sobie na pazurkach,kilka godzin wtygodniu wsiadam do karetki (zastrzyki) no i mam duzo czasu dla dzieci, ale zeby moj ukochany Robercik nie pracowal w Irlandii byloby krucho,a tak jest dobrze,
Piękne :wow: :)
:wow: o w mordeczkę!! szacuneczek i pokłony - jaką to trzeba mieć cierpliwość żeby takie kilometry dziergać???????????
---------- Dodano o godzinie 21:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:48 ----------
a ja (od niedawna co prawda) interesuję się akwarystyką słodkowodną...
ze względu na warunki i lenistwo :) nie zdecydowaliśmy się na inne zwierzątko dla Julci :P jak na razie hodowla Guppików się powiększa :D
mamy też rybę - kota i 2 neonki..... jak zrobię fotkę naszego 84 l akwarium to wrzucę :)
Dzięki!! To jest dobra metoda, aby się uspokoić i wyciszyć. Akwarystyka też bardzo uspokaja, bo musisz delikatnie obchodzić się z rybkami w czasie prac pielęgnacyjnych w akwarium. No i bardzo przyjemnie jest usiąść przed zbiornikiem i popatrzeć sobie jak pływają, jak się gonią. Jak będziesz miała zdjęcia to wklej koniecznie.
ja interesuje się również fryzjerstwem i bardzo lubie robić makijaże, sporo czasu zajmuje mi współpraca z firmą perfumeryjną, uwielbiam pracować z ludźmi aczkolwiek praca z pewną częścią osób jest dość trudna, jednak jak się ma zamierzone cele, to warto je realizować
dziękuje ślicznie, ja przy wyszywaniu odpoczywam, i do tego ćwiczę ręce żeby mi się nie zastały przy tipsiakach, bo cały czas to samo się nimi robi i mam mały problem z lewa ręką więc przy wyszywaniu zawsze ją troche rozruszam
Witam, Ja oprócz robienia paznorci, de facto bez kursu, ale szło mi dobrze i miałam w te wakacje iść na komplet kursów ale niestety nie będę mogła dalej się tym zajmować z powodu uczulenia na żel musiałam zakończyć swoją karierę. Tak wię pozostaje mi jedynie dopingować inne osoby i oglądać różne piękne prace (czasem to nawet się człowiek popluje jak widzi jakieś cudo;)). Więc poza tym wychowuję praktycznie 11miesięczną córcie Anetkę i jestem członkiem klubui motoryzacyjnego Audi A4 Klub Polska co widać w moim podpisie.
Ja od czasu do czasu robię kwiatki :kwiatek: z bibuły/krepiny :) teraz jestem w trakcie tulipanów
o kurde...zaj**** są-masz talent :)
szczęka mi opadła rewelacyne te bukieciki
wow, aż się poplułam ;)
gratuluję talentu:good:
Ja mam w sumie jeden naprawdę dobry....
umiem dobrze grać....
mężowi na nerwach ;);)
hahaha dobre to mnie rozbroilo, ja tez w tym zakresie jestem utalentowana :p
miminka jestes szatan :P jejjjuuu cudowne te bukieciki.. rozkręć interes ;P
ile Ci czasu to zajmuje tak mniej wiecej ?
o kur** ale piękne!! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
sprzedajesz je? :)
ja sie jakis czas temu zajmowalam tworzeniem takich filmikow zapraszam do ogladania :) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7Fr1Nz-EyW0]YouTube - DLA CIEBIE SKARBIE[/ame]
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vb4KYvYRJso]YouTube - KOCHAM :*[/ame]
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=F5-GQHYV0kY]YouTube - KOCHAM CIĘ KOCHANIE[/ame]
smuutaasyy !! :P ale filmiki fajne :)
piosenki są fantastyczne na dołowanie się w smutnych chwilach :D
a co do bukiecików to ja zawsze na jesieni robie z liści klonu taki bukiecik róż a potem na Dzień Zmarłych zawsze je zawoziłam i gdzies kładłam na grobie..
wlasnie nie slowa sa super specjalnie takie piosenki wybralam ze jak moj chlopak obejzy to go ruszy hihi-ruszylo go i to fest a on niby taki twardy haha :D
to najwazniejsze ;P
miminka po głębszym przemysleniu zainspirowałas mnie.. chyba tez popróbuje sie pobawic w tworzenie takich kwiatków...
zależy które, bo na przykład te czerwone z bibuły to strasznie długo bo trzeba każdy płatek po kolei zawijać ;) ale np te drzewka robi się szybciej, w jeden dzień bym zrobiła :)
nie sprzedaje:P głównie oddaje albo daje w prezencie:)
Dzięki wielkie dziewczyny:*:kwiatek: nie sądziłam, że aż tak Wam się spodobają :)
Miminko sprzedawaj je do jakiejś oryginalnej kwiaciarni u Ciebie w mieście albo na allegro :) naprawde robisz cuda i możesz na tym troszke zarobić :*
Ja byłam w trakcie robienia takiego filmiku ale w końcu go nie skończyłam, bo miałam ważniejsze sprawy i teraz muszę od nowa...
a jakim programem robisz te filmiki?
Nawet miałam tą piosenkę Pauli w moim :P
Po zgrywałam sobie ostatnio wszystkie fotki z płytek na dysk i chyba będę robić filmik:P
Madziu zastanowię się nad tym ale nigdy nie widziałam takich kwiatków w kwiaciarni i nie wiem czy ktokolwiek by takie chciał:)
Dziękuję :*:kwiatek:
Piękne te obrazy :wow:, ale trzeba mieć cierpliwość. Podziwiam :good:
miminka zaje*** te kwiatki dobry pomysł byłby aby je sprzedawać z tym się w zupełności zgodzę sama bym sobie taki bukiecik sprawiła:)
a ja oprócz pazurków zajmuję się motoryzacją a konkretnie jazdą po torach kartingowych itp
to może nie wymaga takiego talentu jak np robienie takich kwiatków jak robi miminka ale mi się tam podoba:)
miminka - piekne te kwiaty,
oprocz pazurkow rysuje obrazki-a dokladniej akty (nie wiem czy moge wrzucic fotki ) i sprzedaje na ebay-choc ostatnio mam coraz mniej czasu na to
ta 3 fotka to prezent dla meza na urodziny-wisi w przedpokoju.
Wow super !! alien zawodowy też takiego chcę :P
dzieki-rok czasu mi to zajelo :) 1/ jest dosc duzy a 2/ musialam dzialac jak meza w domu nie bylo :)
Dziękuję :)
rudi świetne te Twoje rysunki :o ja też lubię sobie porysować od czasu do czasu, nawie mój chłopak dostał ode mnie rysunek ale w porównaniu z Twoimi, moje to zwykłe bazgroły:) masz talent :)
spokojna88 ojj powiem Ci, że to też wymaga talentu, którego ja w tej dziedzinie nie posiadam:P jakoś nie ciągnie mnie do samochodów a jak ostatnio byłam zmuszona gdzieś pojechać to wjechałam w trawe ...ehh:P:sciana:
Miminka Twoje bukiety sa przesliczne mogla bys pomyslec o jakims kursie dla florecistek,albo zrobic portfolio i moze tam gdzie organizuja wesela bylo by zainteresowanie bo przypuszczam ze stol ozdobiony takimi kwiatami by przepieknie wygladal:)
Rudi80 super akty,mam nadzieje ze moja corcia tez niedlugo tak bedzie machac olowkiem:)
ale na pewno to czym ja się zajmuję oprócz pazurków wymaga zdecydowanie mniejszego talentu niż twój miminka :)