daj znac w jakim termine bedziesz to cos pomyslimy..:) a pozatym do tego czasu chyba bede juz pełnoprawnym szkoleniowcem..:)
Printable View
daj znac w jakim termine bedziesz to cos pomyslimy..:) a pozatym do tego czasu chyba bede juz pełnoprawnym szkoleniowcem..:)
Na pewno będę wiedziała wcześniej to napisze :)
Szkoleniowiec, fajnie :) to pochwal się kiedy już będziesz :)
jak bede to wszyscy beda wiedzieli taka radosc bedzie narazie musze ustalic termin szkolenia:)
Szpila hahaha a widzialas moje krzywuswy?:D:D:D:
co do wzrostu to mnie nie pobijecie hahah 174 boso hahah
Czy ja też mogę wpisać się na liste? :) co prawda nie umiem jeszcze wielu rzeczy ale mam nadzieje, że dzięki Wam się poduczę :)
NNISIA..ty małpko dałabys pare centymetrow...:P
Nicola dopisałam cie...:D
hej dziewczyny nie pisze bo sie przeprowadzilam i narazie nie mam neta;( a co do wzrostu to ja mam zaledwie 162 buuu to chyba tez musze jakies szpilaski zalozyc hihi :) Pazurkomania ja bede napewno a czy moge wziasc kolezanke ze soba?? tez robi pazurki i byla by chetna przyjechac;) jak cos to bedziemy mogly ogos wziasc po drodze :)
ha to ciekawe co ja mam powiedzie jak mam 154cm wzrostu
wieć większosc cbedzie na swoim "poziomie" bo ja też: niskopienna... wysokodajna ;P
hehe ja mam ok.157 cm więc jestem z Wami :D
ja sobie założe szpileczki... moze przynajmniej z wzrostem bede sie czuć chociaż o 1% pewniej ale wątpie w to xD
hehe..ale problem wzrostowy...hehe...bądzmy szczere ... my wszystkie stały za rozumem nie wzrostem:P
zgadzam się z Tobą :D
:skacze::skacze::skacze:Dzieki Pazurku teraz to mi pojechalas...z tym rozumiem :(....
:skacze:nie oddam ani cm ale za to moge oddac troche kilograqmow jakby ktos chcial:skacze:
wlasnie ja tez mam kolezanke co sie by skusila na warsztaciki dzis sie upewnie czy na 100% da sie jak cios jeszcze dopisac?:D
ja stałam w kolejce po cycki hahahaha
no nie moge:skacze::skacze::skacze::skacze:rozlozylas mnie:skacze::skacze:
juz czuje co sie bedzie dzialo na warsztatach:skacze:
hehe to pewnie Ty wepchnęłaś się mi w kolejkę i dla mnie już nie starczyło :D :D
też stałam w tej klejce, ale to za komuny było i mam cycki na kartki...
treraz sie nie dziwie czemu jeden miska A a drugi miska B
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
PS ale se offtopa robimy :lol:
Pazurkomania tio dopisz Beate do listy;) Jak chcecie ja tez moge dac pare kilosow:P:D
hehe to ja nie będe taka i też oddam parę swoich kilogramów :D ja już nie mogę się doczekać tych naszych warsztacików :)
PAZURKU, słuchaj, gdybys potzrebowała tych identyfikatorów to moge ci odstąpić bo mam 14 sztuk. zostały mi jeszcze z tych wiesiółkowskich których wam zapomniałam dac :glupek:
Izuś,szpilcia chetnie wezme je..:) przydadza sie... dzieki:D
to jak bede na poczcie to ci pole na ten adres c podałas w temacie zeby na ostatnią cheile nie było:good:
Izus jak chcesz to moge spokojnie po to podjechac...jednego dnia...:)
A ja mam pytanko :D
Pazurku, na identyfikatorach napiszesz tylko nick, tylko nazwisko czy to i to?? :D
nick+ imie i nazwisko:D
Pazurku można się jeszcze wpisać na listę?:)
Szpileczko ale ja doskonale wiem co pisze w pierwszym poście ale biorę pod uwagę ilość osób które się już zgłosiły stąd moje pytanie:)
jeszcze nie wiem dokłanie kiedy będą ale kamila pisała ze autem chce i z amelką więc wchodzi w gre sobota albo nd ale dpoiero najwaczesniej za tydzien, jeszcze z ivetą pogadam c ona na to, bo ona na pazury do mnie :P jeeszce sie zgadamu jako
Ladyss..kazdy ma braki..:D a warsztaciki sa własne po to aby je uzupełnać nowymi doświadczeniami i wiedzą..., wiec nie ma sie czego bać..bo tu nikt nie bedzie gryzł..:P
a co bedzie na obiad?? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: bo ja to w sumie na kotleta jade nie na nauke... tak jak na inne warsztaty jak wiecie :hahaha:
a tak własnie mysle nad zawijancem drobiowym z serem pieczarkami..:P
jak bedzie tak dobry jak robi mój gamon to bede na pewno :lol: a tak na poważnie to bardzo bym chciała jechac nawet gamon juz sie prawie ugiął, tylko nie wiem jak to bedzie z praca moja, bo sie w poniedziałek wybieram na wycieczke do UP zeby sie zarejestrowac...
Iza to wezmiesz urlop na rzadanie..:P hehe...
Iza a Ty będziesz jechała pociągiem czy samochodem?